Προς το περιεχόμενο

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ;

mama1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεύτερη φορά θα σου απαντήσω για το ίδιο πράγμα.Όχι' date='δεν γίνεται.(Την τρίτη θα ...καείς)

Υ.Γ.Αν έχεις πετάξει το xvid/divx βάσει του οποίου έφτιαξες το divx_subbed,κάλλιστα ξαναφτιάχτο με VirtualDub(open file,στην καρτέλλα video=direct streamcopy,στην audio το ίδιο) και save as.Ελπίζω να έχεις κρατήσει τους υπότιτλους.Αν παρελπίδα τους πέταξες και αυτούς,insomnia.gr,greeksubs.com,dvdstuff.gr,tel2m...

Μετά,το πατροπαράδοτο avi2dvd του Τάσου μας...(Α,μη βάλεις πάνω από 3 περάσματα στο CCE,δεν έχει έννοια παρά μόνο σε "βαρεμένους".).

Μου φαινεται αφησαμε το γαμο και παμε για ...πουρναρια.Ξερεις εσυ παππου !!!!:-D :-D :-D

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑ? ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΕ Dvd ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;( ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΤ!)

Δημοσ.
Οι υποτιτλοι ηταν καμμενοι μαζι με το divx ?????[/color'] :-? :-? :-?

οχι, ξεχωριστό αρχείο ήταν.Για την ακρίβεια, η ταινία ήταν σε 2 αρχεια .avi (2 cd), και το κα8ενα ειχε το δικό του .srt (υπότιτλοι). Κάθε φορά που έδινα Open video file στο ConvertX, αυτό έβρισκε αυτόματα και το ανάλογο αρχειο υποτίτλων και το έκανε εισαγωγή.με το μηχάνημά μου (2Ghz και 512μνημη) εκανε μετατροπή 37fps, δλδ μια ταινια 1 1/2 ωρας την μετετρεπε σε 1 ωρα περίπου...αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι 4-5 ταινιες divx να τις κάνω 1 dvd, ωστε να διαλέγω απο το menu ποια θα παιξει. το προβλημα είναι, τι θα λενε απο ποιότητα (μια δοκιμη (πολυωρη) θα δειξει....)

Δημοσ.
Οι υποτιτλοι ηταν καμμενοι μαζι με το divx ?????[/color'] :-? :-? :-?

Όπως σου απάντησε ήδη ο φίλος, Γιάννη, οι υπότιτλοι δεν είναι κολλημένοι στην ταινία αλλά επιλέξιμοι -κάτι που είναι βασικότατη διαφορά με το winavi και δεν το έχουν υπόψη τους πολλοί.

Μάλιστα αν θέλεις να βάλεις πολλαπλούς υπότιτλους (ελληνικούς και αγγλικούς ας πούμε) μπορείς επίσης να το κάνεις.

Το πρόγραμμα συνιστάται ανεπιφύλακτα!

Δημοσ.

@mpempenti: emeis legame gia to container divx to opoio epitrepei na exeis selectable ipotitlous se ena arxeio divx tis morfis mymovie.divx kai na einai playable se ena epitrapezio divx player. apo auto to container den mporeis na metatrepseis ap eutheias se dvd. auto pou les 4-5 taines divx os 1 dvd kalitera min mpeis ston kopo kan na kaneis tin metatropi... to poli 2 tainies ana dvd k autes kat eutheian apo dvd back up k pali i poiotita xanei poli. distixos to bitrate peftei poli xamila k bitrate xamilotero tou 4000-5000 einai gtp koinws gia ton p**tso. eidika stis grigores tainies.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...