GiorgosH Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Τι ταχύτητας DVDR έχουν τα Acer? Το 5652 που έχω γράφει με x2 μόνο.. Καλά είναι ή φταίει κάτι στο Nero?
th_sketas Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 ti lete gia ton ACER ASPIRE 5022WLMi. axizei ta lefta tou (1.200)
jimmy81 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Τι ταχύτητας DVDR έχουν τα Acer? Το 5652 που έχω γράφει με x2 μόνο.. Καλά είναι ή φταίει κάτι στο Nero? Γεια χαρα σε ολους! Εγω ειχα ρωτησει σε ενα μαγαζι για την ταχυτητα και μου ειχαν πει οτι ειναι 16x! Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αφου δεν το εχω το 5652. Δοκιμασε παντως και με δισκακια αλλης μαρκας.. Εχω δει πολλα παραξενα. BTW: Εχει ακουσει κανεις τι εχει γινει με το 5652? Το εχω ψαξει σε πολλα μαγαζια και δεν το εχουν. Μου εχουν πει οτι δεν το εχουν και οι προμηθευτες και οτι "μαλλον" εχει αντικατασταθει απο αλλο μοντελο. Αληθευει κατι τετοιο??
fontas7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Το laptopaki τέλειο εννοείται !!! απόλυτα ικανοποιημένος ! μια ερωτησούλα μόνο ... γιατί οι σκληροί ειναι fat32 ?? και όχι ntfs ?
pan82 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Γεια χαρα σε ολους! Εγω ειχα ρωτησει σε ενα μαγαζι για την ταχυτητα και μου ειχαν πει οτι ειναι 16x! Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αφου δεν το εχω το 5652. Δοκιμασε παντως και με δισκακια αλλης μαρκας.. Εχω δει πολλα παραξενα.BTW: Εχει ακουσει κανεις τι εχει γινει με το 5652? Το εχω ψαξει σε πολλα μαγαζια και δεν το εχουν. Μου εχουν πει οτι δεν το εχουν και οι προμηθευτες και οτι "μαλλον" εχει αντικατασταθει απο αλλο μοντελο. Αληθευει κατι τετοιο?? Το συγκεκριμένο laptop όντως έχει αποσυρθεί από την αγορά, στη γραμμή μου είπαν ότι παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα στη μητρική (αν θυμάμαι καλά) και δε θα ξαναβγεί και όντως πλέον δεν υπάρχει πουθενά.΄Έχουν βγει απλά 3-4 παραλλαγές του 5672 (με 1GB μνήμη+100άρη σκληρό) και από αύριο το multirama λέει θα έχει μια έκδοση με 1GB, 100άρη σκληρό+ΤV tuner στα 1299€ αλλά το απόγευμα που πήγα δε το είχαν παραλάβει ακόμα. Με παραξένεψε το tv tuner γιατί την ίδια έκδοση την έχει και στο πλαίσιο στα 1400€ αλλά με 120άρη σκληρό και χωρίς tv. Επίσης υπάρχει και το 5672 με 80άρη σκληρό στα 1100€)
spiros.pas Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 kalispera paidia.apla sas leo oti exo ton 5652 2 mines kai kathe mera ine aniktos toylaxiston 12 ores sinexomena .doylebei foul kai arista.to bluetooth telio to idio kai wireless poy to doylebo me adsl.exei bgali se kanenan apo esas kanena problima?
pan82 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 kalispera paidia.apla sas leo oti exo ton 5652 2 mines kai kathe mera ine aniktos toylaxiston 12 ores sinexomena .doylebei foul kai arista.to bluetooth telio to idio kai wireless poy to doylebo me adsl.exei bgali se kanenan apo esas kanena problima? Το περίεργο είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είχε πολυκυκλοφορήσει στο εξωτερικό ενώ στην Ελλάδα έγινε χαμός, πούλησε τρελλά. Είναι παράλογο αλλά πλέον έχει αποσυρθεί από παντού, δε πρόκειται να το ξαναφέρουν και απλά έχουν βγει 3-4 διαφορετικές εκδόσεις του 5672. Τώρα το γιατί δε το ξέρω και άξιζε πολύ το συγκεκριμένο laptop έψαξα παντού και δεν υπάρχει πουθενά δυστυχώς
fontas7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Βluetooth υφίσταται ή όχι τελικά ??? είμαι σίγουρος πως όχι γιαυτό ρωτάω... ουπς λάθος .. 5652 είπατε...
mp3buddy Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Καλησπέρα και Καλώς σας βρήκα! Και εγώ έχω το 5652, εδώ και 2 μήνες περίπου, και μέχρι στιγμής (χτυπάω ξύλο ) τα πάει μια χαρά. Όντως, φαίνεται να έχει αποσυρθεί από την ελληνική αγορά γιατί δεν υπάρχει πλέον στο ελληνικό site της Acer και ούτε στο αντίστοιχο pricelist μηνός Απριλίου. Δεν νομίζω να αποσύρθηκε λόγω κάποιου προβλήματος στο hardware, αλλά λόγω πολιτικής marketing της Acer στην ελληνική αγορά, γιατί συνεχίζει να είναι διαθέσιμο στα sites της Acer των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών χωρών (τουλάχιστον στο γερμανικό, ιταλικό, αυστριακό και βρετανικό που έλεγξα). Μάλιστα σε γερμανικό φόρουμ βλέπω ότι το συγκεκριμένο λάπτοπ είναι το πρώτο σε πωλήσεις Centrino Core Duo λάπτοπ ή τουλάχιστον σε προτιμήσεις απʼ ότι καταλαβαίνω από το translation μέσω του Babelfish. Εδώ το λινκ -> http://www.notebookjournal.de/forum/showthread.php?t=1460&highlight=5652 Υπάρχει επίσης και ένα review -> http://www.notebookjournal.de/tests/101
jimmy81 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Το laptopaki τέλειο εννοείται !!! απόλυτα ικανοποιημένος ! μια ερωτησούλα μόνο ... γιατί οι σκληροί ειναι fat32 ?? και όχι ntfs ? Εχω την εντυπωση οτι fat32 εχουν απο default τα XP Home ενω NTFS εχουν τα XP Pro. Υπαρχει η δυνατοτητα να το αλλαξεις απο fat32 σε NTFS οπως λεει η μαμα microsoft εδω: http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/winxppro/maintain/convertfat.mspx Με δικη σου ευθυνη βεβαια... Παντως εγω κι ενας φιλος μου το εχουμε αλλαξει σε 2 διαφορετικα ACER με XP Home και δεν εμφανισε κανενα προβλημα μεχρι στιγμης Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε λιστα με τα μοντελα ACER που θα κυκλοφορισουν συντομα? Ψαχνω κατι να μοιαζει με το 5652 και δεν βρισκω... Centrino Duo' date=' [b']Nvidia [/b]7600, Bluetooth, TV Tuner, 4 USB και παει λεγοντας... Αυτο το μοντελο δεν παιζεται...
pan82 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Εχω την εντυπωση οτι fat32 εχουν απο default τα XP Home ενω NTFS εχουν τα XP Pro. Υπαρχει η δυνατοτητα να το αλλαξεις απο fat32 σε NTFS οπως λεει η μαμα microsoft εδω: http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/winxppro/maintain/convertfat.mspx Με δικη σου ευθυνη βεβαια... Παντως εγω κι ενας φιλος μου το εχουμε αλλαξει σε 2 διαφορετικα ACER με XP Home και δεν εμφανισε κανενα προβλημα μεχρι στιγμης Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε λιστα με τα μοντελα ACER που θα κυκλοφορισουν συντομα? Ψαχνω κατι να μοιαζει με το 5652 και δεν βρισκω... Centrino Duo' date=' [b']Nvidia [/b]7600, Bluetooth, TV Tuner, 4 USB και παει λεγοντας... Αυτο το μοντελο δεν παιζεται... Γιατί δε παίρνεις το ίδιο το 5652. Αφού γύρισα όλη την αγορά, πήρα τηλ. όλα τα e-shop και δεν υπήρχε πουθενά. Να σκεφτείς σε ένα e-shop που πέρασα από κει μου λέει ότι και να ρθει έχει 6-7 πελάτες σε αναμονή αλλά αποκλείεται μου λέει η acer το σταμάτησε για να προμοτάρει το 5672. Τελικά παιρνόντας από το mediamarkt λέω και δε ρωτώ και μου λέει έχουμε πέντε κομμάτια. Τσίμπησα αμέσως ένα και τώρα το έχω εδώ δίπλα μου, δείχνει τέλειο!! Ελπίζω να μη το μετανιώσω, αχ μη μπλέξω με το service μόνο εύχομαι...
kouros3 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 welcome to 5652 club. εκανα το ιδιο. μολις το βρηκα το χτυπησα στο φτερο. αγνοησα ενα καρο προειδοποιησεις και το πηρα. σημερα ομως... εκατσε το πληκτρπλογιο!!! μετα απο 3 βδομαδες χρησης εγιενε το κακο. το NFS most wanted, το οποιο τρεχει απιστευτα full detail, ηταν η αιτια να κατσει η κατω δεξια γωνια με τα βελακια!!! λιγο αλλα, εκατσε. υπαρχει μεγαλο προβλημα με την συναρμολογηση. τρεχω να κανω κατι με την επεκταση της εγγυησης. κατα τα αλλα πεταει...
pan82 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Να κάνω μια ερώτηση που αφορά το 5652 αλλά για να μην ανοίγω νέο θέμα. Άμα κάνω backup το τα 4GB που υπάρχουν στο κρυφό κομμάτι του δίσκου και στη συνεχεια κάνω format στο σκληρό και μετά bootάρω από το dvd θα εγκατασταθούν τα windows από την αρχή και όλα τα προγράμματα-drivers (acer arcade, norton κλπ) σαν τη πρώτη φορά που άνοιξα το laptop; Επίσης θα μπορώ προφανώς να κάνω εξ΄αρχής τη μορφοποίηση σε NTFS;
Zeppelin74 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Kat'arxhn geia xara, eimai kainourgios sto forum alla oxi stous ypologisths. O prwtos mou htan enas commodore 64 to 1986. Anyway arketa periaytologhsa. Loipon ithela na boithisw, giati kai egw psaxnomouna, oti oi drivers tou 5622 yparxoun mesa sto laptop kataxwniasmena se ena directory c:\windows\system32\autorun. Bebaia yparxoun kai sto intenet sto: http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5670.html Elpizw na boithisa ligaki kai na me kalodexthte sth parea sas. Ta leme, Zeppelin
Zeppelin74 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Geia xara kai pali, Tha ithela na rwthsw, mhpws kserei kaneis, ti akribws periexei kai pws to blepoume to partition PQSERVICE (etsi einai to onoma tou) me 4GB???? Egw to eida mono mesa apo ta administrating tools, alla den me afinei na tou kanw tipota, kai den mporw na dw ti periexei. Thanks in advance, Zeppelin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.