Προς το περιεχόμενο

Acer 5622WLMi

Vasilisxd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι και εγώ από αυτούς που θα συμβούλευαν να μην αγοράσετε Acer...Όντως πολύ καλό value for money,όπως είπαν όλα τα παιδιά πριν, αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου...Γιατι? Αγόρασα τον Aspire 1692wlmi τον περασμένο Αύγουστο στα 1500 απο πλαίσιο. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικα: Mobile Centrino 1.8, 512 ram, 128 ati x700, 80gb σκληρό, dvd-rw, με τον καινούργιο τύπο οθόνης (γυαλιστερή και οχι ματ όπως των υπολοίπων που κυκλοφορύσαν τοτε- σόρρυ που δεν ξερω ορολογία:Ρ ). Τα πρόβληματα μου τα εξης:

Απο κατασκευαστικόλάθος της acer στο σημείο που ενωνεται η οθόνη με το κυρίο μερός του laptop είχε σπασει συμμετρικά το πλαστικο, και δευτερον και σημαντικότερο, σχεδον αμεσως μετα που τον συνδέω με την τροφοδοσία ο ανεμιστηρας αρχιζει και δουλευει χωρίς λόγο, επιβάρυνση μνημης η κατι τετοιο. Δεν περιγραφω δε τι γινεται αμα τρεξω λιγο περισσοτερα προγραμματα η το λαπτοπ λειτουργει για πανω απο 3 ωρες...Αυτην την περιοδο ειμαι φοιτητης Ολλανδια. Εστειλα λοιπον το λαπτοπ, εντος εγγυησης, για φτιαξιμο. Μου κρατησαν το λαπτοπ 1 μηνα ακριβως, ενω ισχυριζονται οτι σε 6-12 εργασιμες το παιρνεις πισω. Το πλαστικο καλυμμα της οθονης αλλαξε, αλλα το προβλημα με τον ανεμιστηρα συνεχισε (απλα τον καθαρισαν). Το ξαναεστειλα δεύτερη φορα, και το μηχανημα επεστρεψε αθικτο (δε με χρεωσαν 120 ευρω για αποζημιωση γιατι την πρωτη φορα δεν ειχαν γράψειμ καλά την περιγραφή του προβλήματος με τον ανεμιστήρα), και τα παιδιά μου ειπαν οτι δεν υπάρχει κανενα προβλημα απολυτως!!!! Το θέμα ειναι ομως οτι το λαπτοπ μου ακουγεται πιο πολυ και απο τον παλιο μου desktop με πηγμενο στην σκονη το ανεμιστηρακι....ΑΥτα τα λιγα απο εμενα..Η δικη μου συμβουλη? Δεν ξερω απο τιμες και τα λοιπα, αλλα απο ότι ξέρω απο αξιοπιστη πηγη, το καλυτερο service και επισης ποιοτητα κατασκευης βρίσκεις σε IBM (δε μ αρεσει προσωπικα το design τους παρολα αυτα), και επισης σε Dell!! Δεν προτεινω Vaio λόγω τιμής, αν και η ποιοτητα τουσ δεν παιζεται κατ'εμε...

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα έλεγα να αποφύγετε τα Acer καθώς έχω πικρή εμπειρία ο ίδιος. Κατα τα άλλα είναι μηχανήματα με εξαιρετικό Value for money. Απο το TechnikDirekt μπορείς να ψωνίσεις άφοβα, αλλά...το φορητό σου θα έχει γερμανικό πληκτρολόγιο ( qwertz διάταξη αντί qwerty ) και γερμανικά Windows καθώς και manuals. Κατα τα άλλα μια χαρά αξιόπιστο μαγαζί είναι.

Έχω εδώ και πάνω από ένα χρόνο τον 1691 και μπορώ να πω κατηγορηματικά ότ είναι ό,τι καλύτερο και απροβληματιστο είχα ποτέ μου...Ο ανεμιστήρας λειτουργεί σε διαφορετικές σκάλες κανονικότατα, ενώ το μόνο σημείο που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής, ότι το λαμπάκι του Wi-Fi δεν μου ανάβει πάντα, αν και η σύνδεση είναι ενεργοποιημένη και on. Στη βάση αυτή σκέφτομαι να ανταλλάξω το laptop μου, πουλώντας το 900 Ευρω. Πώς σας φαίνεται η τιμή αυτή;

Nα ρωτήσω επίσης αν το πληκτρολόγιο qwertz μπορεί να αντικατασταθει με qwerty....

Δημοσ.

Αρχικό μήνυμα απο Keysmith

Δες αυτόν ACER ASPIRE 5022WLMi 1024MB-100GB, AMD Turion 64

Γιατί κοιτάτε ακόμα τα μουσεία Centrino (PIII δηλαδή), και P4 δεν καταλαβαίνω. Σε λίγω θα βγούν τα VISTA (64bit). Ακόμα 32bit αγοραζεται βρε παιδιά.. Το 64bit είναι 32bit το ανάποδο όχι.

Α... Το παραπάνω είναι ACER... Αστα να πάνε από service. Δες HP nx6115, nx6125, turion 64. Εχει και BT (1000-1200 ΜΕ φπα, ανάλογα το configuration). 15'' μέχρι 1400χ1050 (!). Ελαφρής και ωραίος

Afti th stigmi sas grafw apo enan Acer Aspire 5652 WLMi. Sas pliroforw oti o Intel Core Duo exei kai merikes 64bites eswterikes entoles kai sikwnei kai ta 64bita Vista. Se genikes grammes einai foveros!! San HEPC einai para polu kalo!!!

Afto pou me xalaei einai h othoni (logikotato), ta hxeia (episis), kai h poiotita kataskevis (polu plastikoura re gmt), alla kata ta alla exei para polu kalles epidoseis, h GPU (GeForce Go 7600 sta 256 MB einai DDR2 (!) kai oxi apli DDR opws htan kai to pithanotero) paizei fovera to Fable kai to Counter Strike.

O 3G diakoptis pou exei de ksero ti einai kai variemai na psaxno tis odigies.

Pantos apo service de palevontai!!! mou efige ena koumpi apo to pliktrologio (apo kathara diko mou lathos) kai otan tous pira tilefwno mou eipan kati @@ries na parw tilefwno se Italia, kai apo ekei na mou poun pou na to steilw(!). Alla toulaxiston mou eipan oti afou einai kati mikro, mporw na to dwsw kai apo to magazi pou to pira kai na mou to ftiaksoun aftoi xwris na xasw tin egguisi.

Kata ta alla to mixanima fusaei!!! Eggrafi apo tin tileorasi kai meta epitopou se DVD me dimiourgia menou, chapter ktl. kai ola afta apo ton kanape mou me to tilexiristirio!!! Awesome...

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το μοντελο 5562 και το 5622

σηκώνουν λινουξ.

Το έχει δοκιμάσει κάποιος και να τα καταφερει?

Δημοσ.

Giati na min sikwnoun Linux? Ektos kai an enooeis 64bit Linux.

Gia na min parw kai kanenan sto laimo mou afto pou eipa gia tis eswterikes 64bit entoles tou cpu, mou to eipe enas pwlitis sto germano (apo Rodo, ole!!!), polu psagmenos kai mou edeikse ena mixanaki me beta Vista, twra ti pextike... apo tin alli oi dipirinoi desktop tis Intel (kai tis AMD an de kanw lathos) einai amigos 64bit, opote me afto to deutero stoixeio simperana oti kai o Intel Core Duo tou laptop mou (5652) einai 64bit.

pantos to kainourgio Acer Travelmate 8205 wlmi, to opoio kai anaferetai se allo topic stin idia kathgoria, einai para polu kalitero, xwris omos na ksero timi, h opoia logika tha aggizei to 2xiliariko...

Δημοσ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ LAPTOP το 5622WLMi

ΑΛΛΑ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ BLUETOOTH

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΠΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΠΛΕ ΔΟΝΤΙ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ

Δημοσ.

Molis agorasa kai ego to 5622 kai thelo na peraso alla windows alla den vrisko na exoun dosei drivers,kai apo oti diavasa kapios katevase apo to internet ta drivers.Mipos mporei na dosei to link kapios giati ego den to vrisko :oops: .

Δημοσ.

Απο σήμερα έχω κ εγω το ACER5622

Άψογη η πρώτη εντύπωση.Λέω να κάνω ενα φορματ να βάλω τα XP Pro.

Τελικα τι παίζει με drivers & applications? Στο D: δεν έχει τίποτα.

Το back up disk που μου ζήτησε στην αρχή το πήρα αλλά δεν βλέπω να έχει drivers η app's.

ανοίγεις nti cd dvd maker πηγαίνεις ενδειξη data κατοπιν datacd ανοίγεις (d:)acerdata και φτιαχνεις iso το msocache Εκεί είναι τα πάντα

Το δοκίμασα κ αυτό αλλά κόλησα στο "φτιαχνεις iso το msocache Εκεί είναι τα πάντα". δεν μπορω να κάνω add τιποτα από το D: γιατι είναι απλά άδειο!!

Το κρυφό partition πως φαίνεται?

THNX. Σε λιγες μέρες και η κριτική για το μηχάνημα

Δημοσ.

To 5622 ειναι στα 5400. Μέση λύση. ταχύτητα VS αυτονομία!!!

Τελικα ξερει κανείς το κρυφο partition που εχει μέσα τους drivers κτλ πώς γινεται να το αντιγραψω σε ενα DVD???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...