Προς το περιεχόμενο

Acer 5622WLMi

Vasilisxd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

To exw agorasei edw kai 1 mina, provlimata synantisa kana 2 fores, me to mikrofonw pou mikrofonise kai pagwse entelws to laptop kai me tin karta grafikwn otan piga na to sindesw me projector SONY (blue screen). To erwtima mou einai an exei bluetooth i oxi giati thimami oti to blue led sto switch douleve kai kapoia stigmi stamatise na doulevei... exei arage bluetooth device?

thx

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το 5652, να ρωτήσω όσους τον πήραν αν διαθέτει τηλεχειριστήριο και επίσης αν γνωρίζουν κάτι σχετικό με τον διακόπτη 3G που υπάρχει στο μπροστινό επίπεδο....Τέλος αν έχει υποδοχή για εξωτερική κεραία....και αν υπάρχει στο πρόγραμμα δυνατότητα εγγραφής της τηλεορασης...Ευχαριστώ:-D

Δημοσ.
Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το 5652, να ρωτήσω όσους τον πήραν αν διαθέτει τηλεχειριστήριο και επίσης αν γνωρίζουν κάτι σχετικό με τον διακόπτη 3G που υπάρχει στο μπροστινό επίπεδο....Τέλος αν έχει υποδοχή για εξωτερική κεραία....και αν υπάρχει στο πρόγραμμα δυνατότητα εγγραφής της τηλεορασης...Ευχαριστώ:-D

Αν και δε το έχω (ακόμα;) μπορώ να απαντήσω γιατί τυχαίνει να ξέρω μιας και έχω κατεβάσει και το manual ότι παίρνει και εξωτερική κεραία και περιέχει και στο πακέτο μια μικρή φορητή. Επίσης μπορείς να κάνεις εγγραφή από τη tv στο σκληρό ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και μπορείς να βάλεις ακόμα και εγγραφή όπως στο βίντεο με timer (αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν το timer λειτουργεί και με το pc κλειστό, ν΄ανοίξει δηλαδή αυτόματα τη συγκεκριμένη ώρα που πρόκειται να γράψει).

ΥΓ: Να υποθέσω ότι είσαι ο γνωστός christ-k ε;;

Δημοσ.

Έχει τηλεχειριστήριο το οποίο διαθέτει και πλήκτρο Power ON/OFF (ανοίγει το PC).

Για το διακόπτη 3G ούτε εγώ ξέρω τίποτα ακόμα..:(

Δημοσ.
Αν και δε το έχω (ακόμα;) μπορώ να απαντήσω γιατί τυχαίνει να ξέρω μιας και έχω κατεβάσει και το manual ότι παίρνει και εξωτερική κεραία και περιέχει και στο πακέτο μια μικρή φορητή. Επίσης μπορείς να κάνεις εγγραφή από τη tv στο σκληρό ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και μπορείς να βάλεις ακόμα και εγγραφή όπως στο βίντεο με timer (αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν το timer λειτουργεί και με το pc κλειστό' date=' ν΄ανοίξει δηλαδή αυτόματα τη συγκεκριμένη ώρα που πρόκειται να γράψει).

ΥΓ: Να υποθέσω ότι είσαι ο γνωστός christ-k ε;;[/quote']

Ρωτάω αν διαθέτει και τηλεχειριστήριο....(αν φυσικά το ξερεις). Kαι επίσης το λινκάκι για να κατεβαζα και εγώ το manual, δεν θα με χαλούσε καθόλου....:)

Υ.Γ. Να υποθέσω πως είσαι ο διάσημος pan82...:-D

Εdit : Mόλις πρόσεξα την απάντηση για το τηλεχειριστήριο....

Δημοσ.

Yπάρχει το Technikdirekt (.de) το οποίο το διαθέτει προς πώληση στην εξωφρενική τιμή των 1320 περίπου Ευρώ με τα μεταφορικά για Ελλάδα. Η ερώτηση ειναι αν το site αυτό το γνωρίζει κανένας (δηλ. το έχει χρησιμοποιήσει) και κατά πόσο είναι αξιόπιστο....

Δημοσ.
Το ρισκάρεις για 150 ευρω?

Όχι, μόνο αν κάποιος μου έλεγε πως το έχει χρησιμοποιήσει επιτυχώς!:confused:

Δημοσ.

Geia sas!

Vrhka to modelo 5562 me 1280E kai thelw na rwthsw an einai newtero apo to 5622.?

To 5562 exei thn x1400 karta grafikwn

sata sklhro disko

kai othonh 14'.

h 14' se sygkrish me thn 15 kanei megalh diafora?

Opoios mporei na me voithisei se otidhpote apo ta parapanw, eyxaristw ek twn proterwn!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι νεότερο, είναι πάντως ανώτερο.. Όσο για την οθόνη, ναι έχει διαφορά η 14 με την 15,4" του 5652

Δημοσ.

Θα έλεγα να αποφύγετε τα Acer καθώς έχω πικρή εμπειρία ο ίδιος. Κατα τα άλλα είναι μηχανήματα με εξαιρετικό Value for money. Απο το TechnikDirekt μπορείς να ψωνίσεις άφοβα, αλλά...το φορητό σου θα έχει γερμανικό πληκτρολόγιο ( qwertz διάταξη αντί qwerty ) και γερμανικά Windows καθώς και manuals. Κατα τα άλλα μια χαρά αξιόπιστο μαγαζί είναι.

Δημοσ.

Δες αυτόν ACER ASPIRE 5022WLMi 1024MB-100GB, AMD Turion 64

Γιατί κοιτάτε ακόμα τα μουσεία Centrino (PIII δηλαδή), και P4 δεν καταλαβαίνω. Σε λίγω θα βγούν τα VISTA (64bit). Ακόμα 32bit αγοραζεται βρε παιδιά.. Το 64bit είναι 32bit το ανάποδο όχι.

Α... Το παραπάνω είναι ACER... Αστα να πάνε από service. Δες HP nx6115, nx6125, turion 64. Εχει και BT (1000-1200 ΜΕ φπα, ανάλογα το configuration). 15'' μέχρι 1400χ1050 (!). Ελαφρής και ωραίος

Δημοσ.

Geia sas kai pali.

H diafora ths othonhs 14,1 me thn 15 ektos apo to megethos pou einai?

Apo oti eida exoun thn idia analysh kai ta idia xrwmata.

Exoun mhpws kapoia diafora sto response time?

Δημοσ.

Hello boys & girls,

kainourios sto FORUM. Skeftomai na paro to ACER 5622.

Kali i skepsi gia to 5022 logo 64bit.

Oi ACER sto Value for Money einai koryfi.

Me fovizoun omos ta peri vlavon kai peri service.

An oxi to 5622 tote ti proteinetai se alli marka?(kati sta idia xrimata peripou)

THNX

Δημοσ.
HP nx6115, nx6125, turion 64. Εχει και BT (1000-1200 ΜΕ φπα, ανάλογα το configuration). 15'' μέχρι 1400χ1050 (!). Ελαφρής και ωραίος

Μια μικρή του έκδοχή την πουλάει ο Germanos - multirama (999 με ΦΠΑ). Ο πιο δυνατός με 1400x1050, 80GB με 2+ GHz Turion έχει 1200? τελική (με ΦΠΑ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...