GI@RG@S Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 η ATIX1300 einai kaliteri apo tin X700?? X700 = 6600 X1600 = 7600 The new GeForce Go7600 is replacing the current generation Go6600, and ATI also has the X1600 as a replacement for the current X700.
realestate Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 drivers και λειτουργικό, υπάρχουν σε κρυφό διαμέρισμα στον D. στο boot μπαίνεις στο acer recover με alt + f12 Προσωπική μου άποψη μην περάσεις xp pro γιατί σίγουρα θα έχεις προβλήματα συμβατότητας
GiorgosH Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Άσταναπανε. Εγώ έκανα φορμάτ πριν 5 μέρες (μόλις τον πήρα) και πέρασα τα προ, και έχω διάφορα προβληματάκια απο τότε.. Ακόμα προσπαθω να βρω την κωλοεφαρμογή που βλέπεις TV και τίποτα.. Υπάρχει τρόπος να 'διαβάσουμε' το κρυφό παρτίτιον του λαπτοπ με κάποιο πρόγραμμα μέσα απο τα windows μήπως?
realestate Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 ανοίγεις nti cd dvd maker πηγαίνεις ενδειξη data κατοπιν datacd ανοίγεις (d:)acerdata και φτιαχνεις iso το msocache Εκεί είναι τα πάντα
realestate Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 και με το nero αρκει να εχεις κάνει την εγκατάσταση απο το partition (d)
GiorgosH Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δεν κατάλαβα... Πως θα έχω κάνει εγκατάσταση απο κει αφού δεν το 'βλέπω' καν????? λολ..!
realestate Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 στην πρωτη εγκατασταση μολις πηρες το μηχανημα δεν εκανες recovery cd,dvd η ειδωλο του © , (d) ??
GiorgosH Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Όχι... ???? Τι εννοείς? Απλά φορμάτ του έκανα πέρασα τα XP Pro.. Cd στη συσκευασία δεν είχε κανένα..
realestate Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 την πρωτη φορα που ανοιξες το μηχανημα ειχε προεγκατεστημενα τα win xp home Μολις λιοπον τελειωσε η εγκατασταση και των υπολοιπων προγραμματων το empowering technology σε προετρεψε να κανεις recovery cd or idol cd.Δεν το εκανες??
GiorgosH Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Όταν άνοιξα το λαπτοπ για πρώτη φορά, δεν ήταν στην ουσία η πρώτη του φορά γιατί τον συγκεκριμένο τον είχαν 'ανοικτο' στο μαγαζί του πλαισίου.. Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω CD, παρά μόνο τα αρχεία στο κρυφό Parition...
realestate Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 μπερδέματα και μάλιστα μεγάλα!!! πες μου κάτι . εκανες format μονο στον © ετσι δεν ειναι? αν ναι πρέπει να βλέπεις τον (d) αν οχι εχει καταστραφει το κρυφο partition στο (d)
GiorgosH Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Προσπάθησα να κάνω φορμάτ αλλά δεν τα κατάφερα λολ.. Είναι σε FAT32 με όνομα ACERDATA και έχει μέσα 2 αρχεία (gsystem & NBDBList), τα οποία δεν ξέρω αν ήταν μέσα ή αν δημιουργήθηκαν μετά.. Τον D: τον είχα χρησιμοποιήσει πριν το φορμάτ για να αντιγράψω προσωρινά αρχεία που ήθελα και μετά τα έσβησα.. Το Nero BackIiUp 'είδε' το κρυφό partition και πήρε backup στον D: αλλά δεν 'μετέφερε' τα αρχεία αλλά δημιούργησε 3 αρχεία .dat.. Άλλος τρόπος υπάρχει? Εγκατέστησα σήμερα και το eRecovery και όποτε ξεκινάω το λαπτοπ μου λέει να κάνω backup media αλλά αφού επιλέξω ναι και βάλω DVDR στο drive κολλάει, και μαζί και το σύστημα κ μόνο με Power Off κάνω επανεκκίνηση...
realestate Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Στο partition acer data δεν φαίνεται τίποτα ,προφανώς λοιπόν αυτά τα δύο αρχεία δημιουργηθηκαν μετά. το e-recovery μην το δουλέψεις με dvd αλλα με πέντε cd kata thn gn;vmh moyπάρε την acer ενα τηλέφωνο ( 8015002000 ) να το τούς το πάς μιά βόλτα να σου περάσουνε παλι στον d το acer software που είναι κοινό απότι ξέρω σε όλους τους υπολογιστές της σειράς ( retail ) πρίν λήξει η εγγύηση στο software
GiorgosH Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Ε σιγά.. Αξίζει τον κόπο? Αφού βρήκα όλους τους drivers στο σάιτ (μόνο το eArcade για να βλέπω TV δεν βρήκα..).. Καινούργιο μηχάνημα και να τους το πάω Αθήνα να το έχουν κανά μήνα? Μπααα.. Ίσως τους πάρω κανένα τηλέφωνο να το ζητήσω πολυ ευγενικά, αν και δεν ελπίζω γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα για την 'ελληνική' Acer...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.