Προς το περιεχόμενο

den anoigei h bohtheia ton windows xp.

sv2evs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Δεν ξέρω μετά απο τι και γιατί, αλλά δεν ανοίγει η βοήθεια των windows xp pro greek SP2.

Ενώ ανοίγει το Helpsvc.exe, μετά απο λίγο κλείνει και δεν μπορώ να δω την βοήθεια των windows. Το πρόβλημα ανέκυψε όταν θέλησα να ανοίξω μια πρόσκληση για απομακρυσμένη βοήθεια ενός υπολογιστή που έχει windows xp home.

Με επανεγκατάσταση του Help and Support (οδηγίες απο εδώ:http://xphelpandsupport.mvps.org/how_do_i_reinstall_the_windows.htm ) δεν κατάφερα τίποτα. Στην αρχή δεν έτρεχε το service, μετά απο ψάξιμο κτλ,κτλ αρκετών ημερών τρέχει αλλά βοήθεια των windows γιοκ. Αν κάποιος έχει κάτι υπόψην του, παρακαλώ ας δώσει μια βοήθεια.

υ.γ έψαξα και για ιο και σε ασφαλή λειτουργία με το avg free, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα. Σημειωτέον οτι κάποια χρονική στιγμή, βρέθηκαν κάτι trojans στο δίσκο που είχαν σχέση με αρχεία java τα οποία όμως σβύστηκαν και τώρα το pc φαίνεται καθαρό.

Δημοσ.

Control panel/administative tools/services.. Εκεί βάλε automatic στο "help and support".. Δοκίμασε μήπως είναι αυτό..

Δημοσ.
Control panel/administative tools/services.. Εκεί βάλε automatic στο "help and support".. Δοκίμασε μήπως είναι αυτό..

tnx, το έχω δοκιμάσει. Δεν είναι αυτό, είναι ήδη στο αυτόματο και δεν την ανοίγει. Όταν πάνω απο την έναρξη, ανοίγει το αρχείο Helpsvc.exe αλλά μετά απο λίγο κλείνει.

Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω, επανεγκατάσταση του help έκανα και δεν δούλεψε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Geia exw kai gw to idio problima me ton sv2evs me kapoies parallages. Exw kai egw win XP PRO GR SP2 Sto Control panel/administative tools/services.. paw na ekkinisw to service "bohtheia kai ypostiriksi" (= help and support) kai mou bgazei "sfalma 126 h monada den endopistike" episeis ektos ap' to help den mou anoigei kai to "msInfo32.exe" twn windows

plz help !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...