MinasC Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 γεια σε όλους !!! ξέρει κανένας τι action πρέπει να δώσουμε σε ένα button από ένα flash που φτιάχνουμε για να κάνει mute τον ήχο και τι σε ένα άλλο για να τον επαναφέρει ? αν αντί να κάνει mute , πατώντας το μειώνει προοδευτικά τον ήχο (και το δεύτερο τον αυξάνει αντίστοιχα) ακόμα καλύτερα . heeeelp...επείγει!!! ευχαριστώ .:oops:
kickeras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Den exw to flash egkatestimeno gia na dw pws to ekana pantws meta apo 10 defterolepta sto google vrika afto.
MinasC Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 πολύ καλό (και με πολλά άλλα καλά tutorials) ωστόσο δε βρήκα κάτι με reduce/increase sound , μόνο με mute απ'το τίποτα όμως... θα συνεχίσω να ψάχνω. ευχαριστώ kickeras
kickeras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Oriste....afto pistevw tha sou einai pio xrisimo.
MinasC Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 τέλειο.αυτό ακριβώς έψαχνα.thanks. μια που το ανοίξαμε το θέμα μήπως ξέρεις και κανένα customizable flash calendar for my site?(να μπορώ δηλ. να του βάλω σε συγκεκριμένες ημερομηνίες γενέθλια,γιορτές κτλ)
kickeras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Google is your friend . gia des afto an sou kanei....einai free leei .
MinasC Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 noooooooooooooo!!!!! παραείναι προχειράτζα!από design δε λέει και τίποτα.το είχα ξαναβρεί καθώς έψαχνα με το...φίλο μας το google.βρήκα επίσης προγράμματα που φτιάχνουν printable calendars , ή ακόμα και ημερολόγια σε excel (αν τα θέλει κάποιος τα έχω κρατήσει) αλλά τίποτα σε flash.αν βρείς τίποτα άλλο πες μου. thnx a lot.
kickeras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 no prob....egw mallon aplo tha to lega oxi proxeiro....ntaks pantws den einai kai toso diskolo na ftiaxeis ena calendaraki sto flash.....kai to design to kaneis oso wraio to thes esy .....
MinasC Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 μπορεί αλλά με τις γνώσεις που έχω εγώ από flash θα μου πάρει καμιά δεκαετία.αν έχεις κάτι έτοιμο πάντως (σημείωση:θέλω να μπορώ να του προσθέσω γενέθλια,γιορτές κτλ μέσω xml ή ακόμα καλύτερα excel) θα μου κάνεις μεγάλη χάρη γιατί ξεσκίστηκα να ψάχνω!!! thnx...
panosru Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 kai go symfono me ton kickeras kalytera "aplo" para "προχειράτζα" den nomizo apo kanenan apo mas na mas arese na leei kapoios tritos kati pou exoume dimiourghsei "προχειράτζα"
MinasC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 hold your horses guys!!! με παρεξηγήσατε!δεν εννοούσα προχειράτζα στην έμπνευση και την κατασκευή αλλά μόνο στο σχεδιασμό και την επιλογή των χρωμάτων.για την ακρίβεια το αρχειάκι αυτό είναι α-κ-ρ-ι-β-ώ-ς αυτό που ψάχνω (π.χ. δεν βρήκα κανένα άλλο να εμφανίζει τις σημειώσεις σε παράθυρο δίπλα στο ημερολόγιο) , αλλά τα χρώματα εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν είναι και τα πιο ταιριαστά! πάντως έχετε δίκιο στο ότι η λέξη προχειράτζα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή (και sorry αν πρόσβαλα κάποιον από εσάς , δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου) . απλά ήταν η πρώτη λέξη που μου ήρθε . υ.γ. επισυνάπτω ένα ημερολόγιο που θεωρώ πως είναι πολύ καλό (κατά την προσωπική μου πάντα άποψη) από θέμα design (δηλ. χρώματα κτλ) Desktop.zip
panosru Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 ta xromata htan proxeirantza! :lol: PS: 94|\/|470 to caledar pou ekanes zip apo to desktop xD
MinasC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τη βαθμολογία που έβαλες. βάζεις 94 στο πρώτο ημερολόγιο (αυτό που χαρακτήρισα προχειράτζα) και 470 σε αυτό που ανέβασα εγώ ή το ανάποδο (ή τίποτα από τα δύο , οπότε και δεν κατάλαβα τίποτα τελικά) ? εξήγησε μου γιατί θέλω τη γνώμη σου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.