Lemuria Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μια απλη απορια. Συνθετω ενα συστημα και σκεφτομαι να χτυπησω εναν sta σκληρο. Λοιπον πειτει μου αν η συνδεσμολογια θα ναι οπως πιο κατω. 1 Συνδεω το καλωδιο πανω στη μητρικη σε μια απο τις 4 μαυρες θυρες που εχει αυτη. Την αλλη ακρη την βαζω στο σκληρο ο οποιος εχει συνδεθει με το ρτροφοδοτικο με την καταλληλη εξοδο του. Δεν εχω δευτερο σκληρο. Τα ide drives οπως dvd θα συνδεθουν sto primary ide slot της μητρικης ή στο secondary ide slot? Και ρωταω διοτι αν εβαζα ide σκληρο θα πηγαινε προφανως στο primary ide. 2 Τελος εχω την εξης μητρικη : asus vm-csm . Στο cd της υπαρχει μονο sata raid driver και εμενα δεν με ενδιαφερει raid συστοιχια αφου ουτως ή αλλως θα εχω εναν σκληρο. Θα χρειαστω αλλον driver για την εγκατασταση των xp με ενσωματωμενο sp1? Στο manual της λεει οτι δεν χρειαζεται αλλα δεν εχω πολυκαταλαβει τι παιζει
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 exoume kai leme.ta cd rom ite ta sindeseis sto primary ide ite sto secondary den tha exeis provlima.b.sinithos les sto bios oti den tha kaneis raid kai sinithos den xriazetai drivers.an xriazontai tote ama baleis to cd se ena allo mixanima sou exei ena arxeio make disk pou sou ftiaxnei tin disketa.alla sinithos den thelei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.