Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση Eizo S1910 σε DVI

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω την παραπάνω οθόνη και κάρτα γραφικών την Asus Gforce FX 5700 TD.Την σύνδεσα με το καλώδιο DVI που υπήρχε στη συσκευασία της οθόνης αλλά δεν έπαιρνε σήμα από την κάρτα γραφικών.Με το vga καλώδιο όλα ΟΚ.Τι να συμβαίνει άραγε;;Μήπως πρέπει να κάνω καμία επιπλέον ρύθμιση;;

Δημοσ.

Εγώ την έχω σε μια 5900 ultra και δουλεύει μια χαρά. Πάντως θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που την σύνδεσα στην vga [live το pc] δεν μου εμφάνιζε τίποτα και έπρεπε να του κάνω ένα reset :P

Σίγουρα έχεις το Input Signal στο Auto?

Material Defender 1032

Δημοσ.
Πάτα το κουμπί Signal για να αλλάξει η είσοδος σήματος.

ΟΚ.Θα το δοκιμάσω και αυτό και θα σας πω αν έγινε τίποτα.

Δημοσ.

Δοκίμασα και το κουμπί Signal μήπως και γίνει τίποτα αλλά τζίφος!Πάντως το Input Signal πρέπει να είναι στο Auto γιατί μόλις συνδέω την οθόνη με το καλώδιο DVI και την ανάβω δείχνει μια το Analog και μία το Digital αλλά δεν κλειδώνει στο digital.Τι άλλο να δοκιμάσω;;;:?

Δημοσ.

Μάλλον έχεις συνδεμένα και τα δύο καλώδια ταυτόχρονα. Δοκίμασε να συνδέσεις μόνο το DVI καλώδιο. Το αναλογικό VGA άστο στον αέρα και από τις δύο άκρες. Κάντο αυτό αφού έχεις κλείσει τον υπολογιστή. Πολλές κάρτες γραφικών ανιχνέυουν τι έχεις συνδεδεμένο με το άνοιγμα του PC. Κάπου εκεί γίνεται το μπέρδεμα. Αν δοκίμασες να συνδέσεις το DVI με ανοιχτό μηχάνημα ενώ δούλευε σε αναλογικό, λογικό είναι η κάρτα γραφικών να μην στείλει σήμα στο DVI.

Γιώργος

Δημοσ.

Φίλε Γιώργο φυσικά και δεν έχω συνδεδεμένα και τα 2 καλώδια ταυτόχρονα.Δοκίμασα και αυτό που είπες δηλαδή να κλείσω τον υπολογιστή, να βάλω το καλώδιο DVI και μετά να τον ανοίξω αλλά δεν έπαιρνε πάλι σήμα.:(Όταν όμως έβαλα το αναλογικό καλώδιο και τον ξαναάνοιξα έπαιρνε σήμα κανονικά.Μήπως πρέπει να κάνω καμία ρύθμιση στο bios;;Πρώτη φορά μου τυχαίνει να βλέπει το αναλογικό σήμα και να μη βλέπει το ψηφιακό.

Δημοσ.

Ακριβώς η ίδια περίπτωση είχε γίνει και σε μένα όταν συνέδεσα μια S2410 Eizo. Έδινε σήμα με αναλογικό καλώδιο αλλά με ψηφιακό όχι. Το πρόβλημα λύθηκε ως εξής: Τη συνέδεσα με αναλογικό καλώδιο, πήγα στα properties της κάρτας γραφικών, όρισα την ανάλυση στην native της οθόνης, και στα 60 hz, και κατόπιν συνέδεσα με dvi καλώδιο και δούλεψε.

Δημοσ.

Α δηλαδή το αφήνω στην ανάλυση που είναι τώρα και απλά το βάζω στα 60hz από τα 75 που το έχω τώρα και μετά τη συνδέω με το dvi καλώδιο.Άντε να δούμε τι θα δούμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...