Προς το περιεχόμενο

voithiste me na paro to diploma odigisis!

dre@mc@tcher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω ότι έχει ξανασυζητηθεί το θέμα ,αλλά δεν βρήκα άκρη. Έχω το CD με τα τεστ αλλά δεν τρέχει σε win xp gr sp2 .Βγάζει σφάλμα στην ανάλυση και τα Fonts παρόλο ότι τα έχω ρυθμίσει σωστά .Έχω DialUP σύνδεση και δεν μπορώ να κάτσω στο NET για να κάνω τα τεστ online.Κάποιος τρόπος να κατεβάσω τα τεστ από το NET στον υπολογιστή μου και να τα δουλεύω Offline ?Έχω ακούσει ότι κυκλοφορεί και ένα αρχείο σε PowerPoint , μήπως ξέρετε Link?

Δημοσ.
Ξέρω ότι έχει ξανασυζητηθεί το θέμα ,αλλά δεν βρήκα άκρη. Έχω το CD με τα τεστ αλλά δεν τρέχει σε win xp gr sp2 .Βγάζει σφάλμα στην ανάλυση και τα Fonts παρόλο ότι τα έχω ρυθμίσει σωστά .Έχω DialUP σύνδεση και δεν μπορώ να κάτσω στο NET για να κάνω τα τεστ online.Κάποιος τρόπος να κατεβάσω τα τεστ από το NET στον υπολογιστή μου και να τα δουλεύω Offline ?Έχω ακούσει ότι κυκλοφορεί και ένα αρχείο σε PowerPoint , μήπως ξέρετε Link?

Μπορεί να τρέξει σε xp pro sp2

1) Κάνε mount to image με το alcohol.

2) Για να γίνει όλο το setup πρέπει αναγκαστικά να κάψεις το cd

γιατί το ζητάει στο "φυσικό" drive.

3) Στις ιδιότητες της κάρτας γραφικών ρυθμίζεις το DPI στο 120,

την ανάλυση στα 1024*768 & στο μενού "Εμφάνιση" επιλέγεις Μεγάλες γραμματοσειρές.

4) Restart!

Δημοσ.

Eyxaristo mikaha , den eixa ritmisi ta DPI.Mipos vrikate kai kapios efkolos tropos na alazo tis ritmisis prin na kano ta test kai na ta epanafero meta xoris na anoigo oles tis karteles kai na kano epanekinisi .

Δημοσ.
Μπορεί να τρέξει σε xp pro sp2

1) Κάνε mount to image με το alcohol.

2) Για να γίνει όλο το setup πρέπει αναγκαστικά να κάψεις το cd

γιατί το ζητάει στο "φυσικό" drive.

3) Στις ιδιότητες της κάρτας γραφικών ρυθμίζεις το DPI στο 120' date='

την ανάλυση στα 1024*768 & στο μενού "Εμφάνιση" επιλέγεις Μεγάλες γραμματοσειρές.

4) Restart![/quote']

Ετσι ακριβως!!!! Δυστυχως τροπος χωρις αλλαγη ρυθμισεων δεν νομιζω να υπαρχει.Το χρειαστηκε πριν ενα μηνα και η κορη μου.

Δημοσ.
//kok.artinoi.gr, einai on line alla einai poli kalo filika

Ευχαριστούμε για το link DIGITHEOS.Κάτι παρόμοιο έψαχνε και ένας φίλος που κάνει τώρα μαθήματα!!

mikaha, αυτό το cd απο που μπορούμε να το προμηθευτούμε?

Δημοσ.
Ευχαριστούμε για το link DIGITHEOS.Κάτι παρόμοιο έψαχνε και ένας φίλος που κάνει τώρα μαθήματα!!

mikaha' date=' αυτό το cd απο που μπορούμε να το προμηθευτούμε?[/quote']

Το δινουν στα Λυκεια δωρεαν στην Γ Λυκειου αλλα εχεις και pm.:-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...