dre@mc@tcher Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Ksero oti fainetai asteio alla psaxno gia to programmataki pou exei ta test me tis erotiseis gia ta simata! opoios kserei pou na to vro help!
DIGITHEOS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 //kok.artinoi.gr, einai on line alla einai poli kalo filika
dre@mc@tcher Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Teleio!! Akrivos auto pou ithela! thanks! ante me to kalo na ksefortotho ta kololeoforia!
savabk Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Ξέρω ότι έχει ξανασυζητηθεί το θέμα ,αλλά δεν βρήκα άκρη. Έχω το CD με τα τεστ αλλά δεν τρέχει σε win xp gr sp2 .Βγάζει σφάλμα στην ανάλυση και τα Fonts παρόλο ότι τα έχω ρυθμίσει σωστά .Έχω DialUP σύνδεση και δεν μπορώ να κάτσω στο NET για να κάνω τα τεστ online.Κάποιος τρόπος να κατεβάσω τα τεστ από το NET στον υπολογιστή μου και να τα δουλεύω Offline ?Έχω ακούσει ότι κυκλοφορεί και ένα αρχείο σε PowerPoint , μήπως ξέρετε Link?
mikaha Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Ξέρω ότι έχει ξανασυζητηθεί το θέμα ,αλλά δεν βρήκα άκρη. Έχω το CD με τα τεστ αλλά δεν τρέχει σε win xp gr sp2 .Βγάζει σφάλμα στην ανάλυση και τα Fonts παρόλο ότι τα έχω ρυθμίσει σωστά .Έχω DialUP σύνδεση και δεν μπορώ να κάτσω στο NET για να κάνω τα τεστ online.Κάποιος τρόπος να κατεβάσω τα τεστ από το NET στον υπολογιστή μου και να τα δουλεύω Offline ?Έχω ακούσει ότι κυκλοφορεί και ένα αρχείο σε PowerPoint , μήπως ξέρετε Link? Μπορεί να τρέξει σε xp pro sp2 1) Κάνε mount to image με το alcohol. 2) Για να γίνει όλο το setup πρέπει αναγκαστικά να κάψεις το cd γιατί το ζητάει στο "φυσικό" drive. 3) Στις ιδιότητες της κάρτας γραφικών ρυθμίζεις το DPI στο 120, την ανάλυση στα 1024*768 & στο μενού "Εμφάνιση" επιλέγεις Μεγάλες γραμματοσειρές. 4) Restart!
savabk Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Eyxaristo mikaha , den eixa ritmisi ta DPI.Mipos vrikate kai kapios efkolos tropos na alazo tis ritmisis prin na kano ta test kai na ta epanafero meta xoris na anoigo oles tis karteles kai na kano epanekinisi .
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μπορεί να τρέξει σε xp pro sp2 1) Κάνε mount to image με το alcohol. 2) Για να γίνει όλο το setup πρέπει αναγκαστικά να κάψεις το cd γιατί το ζητάει στο "φυσικό" drive. 3) Στις ιδιότητες της κάρτας γραφικών ρυθμίζεις το DPI στο 120' date=' την ανάλυση στα 1024*768 & στο μενού "Εμφάνιση" επιλέγεις Μεγάλες γραμματοσειρές. 4) Restart![/quote'] Ετσι ακριβως!!!! Δυστυχως τροπος χωρις αλλαγη ρυθμισεων δεν νομιζω να υπαρχει.Το χρειαστηκε πριν ενα μηνα και η κορη μου.
Godfath3r Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 //kok.artinoi.gr, einai on line alla einai poli kalo filika Ευχαριστούμε για το link DIGITHEOS.Κάτι παρόμοιο έψαχνε και ένας φίλος που κάνει τώρα μαθήματα!! mikaha, αυτό το cd απο που μπορούμε να το προμηθευτούμε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Ευχαριστούμε για το link DIGITHEOS.Κάτι παρόμοιο έψαχνε και ένας φίλος που κάνει τώρα μαθήματα!! mikaha' date=' αυτό το cd απο που μπορούμε να το προμηθευτούμε?[/quote'] Το δινουν στα Λυκεια δωρεαν στην Γ Λυκειου αλλα εχεις και pm. :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Έλα!!!Έχουν εξελιχθεί τόσο τα σχολέια? :-P Ναι ...Να και κατι καλο.Ειναι μια εφαρμογη των ΤΕΙ Αθηνας νομιζω. :-D
dre@mc@tcher Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 pote arxisan na ta dinoun?? fetos pou teleiosa to sxoleio???????? $%#@*&^! MIA fora tha mporouse na apodeixtei xrisimo kai se kati!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.