Προς το περιεχόμενο

Δανισμός DSL γραμμής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση! Έχω σύνδεση adsl forthnet, μπορεί ο αδερφός μου να μετατρέψει την γραμμή του σε dsl (χωρίς να κάνει σύνδεση, απλά να μετατρέψει την γραμμή του) και όποτε δεν χρεισιμοποιώ εγώ την σύνδεση να μπαίνει αυτός με τα στοιχεία τα δικά μου (τον εξοπλισμό τον έχει). Παρακαλώ απαντήστε μου.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα σωστά εννοείς να του δώσεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου και απλώς όταν δεν είσαι εσύ μέσα να μπαίνει εκείνος.Αν ναι,τότε γίνεται χωρίς καμία αμφιβολία,αν και δε νομίζω να τον συμφέρει κάτι τέτοιο!

Δημοσ.

Ναί, γίνεται.

Δεν κάνεις όμως μετατροπή, η γραμμή παραμένει ως έχει και προσθέτονται οι υπηρεσίες Α.ΡΥ.Σ. (σύνδεση σε DSLAM).

Στον αδερφό σου θα κοστίζει μηνιαίος €18,9 από τον ΟΤΕ. Πρόσθεσε και το κόστος επιπλέον μόντεμ.

Εναλακτικά με €0,6 παραπάνω το μήνα, αγοράζεις ένα προπληρωμένο πακέτο με όλα τα έξοδα για τους επόμενους 6 μήνες στο σύνολο €117!

Οπότε, τρέξε για κουτί τώρα :-)

Δημοσ.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις,δεν έχει νόημα.Γιατί με 0,6 ευρώ παραπάνω θα έχετε και οι 2 γραμμή και θα είστε και οι 2 συνεχώς online,χωρίς να χρειαστεί να βγαίνει ο ένας για να μπει ο άλλος!

Υ.Γ.:Υπάρχει τρόπος στο πληκτρολόγιο να εκτυπώνω κατευθείαν το σύμβολο του ευρώ(€) και όχι να το βρίσκω αλλού και να το κάνω copy-paste?

Δημοσ.

Συγνώμη,αλλά το "0128" είναι τέσσερα κουμπιά!Πώς τα πατάς?Εγώ όταν πατάω Alt+1 κάνει search στο insomnia!Πώς το κάνεις?

Δημοσ.

Δηλαδή εμένα που έβαλαν στην περιοχή του πατρικού μου ίντερνετ στην επαρχία(απίστευτο) μπορώ να πάρω ένα connex το καλοκαιράκι για 2 μήνες και μετά(έφοσον έχω κάνει ADSL την γραμμή) να το χρησιμοποιήσω στο φοιτητικό μου σπίτι για τον υπόλοιπο χρόνο?

Δημοσ.

Αν πληρώνεις το πάγιο της ADSL στον ΟΤΕ,τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό σου στην Forthnet,Otenet ή όποιον άλλο ISP έχεις για να συνδέεσαι κανονικά!Αλλά όπως είπαμε παραπάνω,δεν συμφέρει και πολύ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...