Προς το περιεχόμενο

Εικονα στην υπογραφη ....

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ok .thanks

kai pws vazoume oikona sthn ypografh opws

esy dim_b

mpla-mpla radio? h o giannhs platanos thn panatha?

Την Παναθα την εβαλα στην επεξεργασια υπογραφης γραφοντας απλα το url της εικονας που εχω ανεβασει καπου:-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Και με ρέγουλες μάγκες οι υπογραφές, γιατί δε μας φταίνε και σε τίποτα οι pstn users, ούτε περισσεύει στους πάντες το bandwidth.

Άσε που είναι τουλάχιστον αντιαισθητικό να βλέπεις μια υπογραφή να με το συμπάθειο και το μήνυμα να είναι 5 λέξεις.

Δημοσ.
Και με ρέγουλες μάγκες οι υπογραφές' date=' γιατί δε μας φταίνε και σε τίποτα οι pstn users, ούτε περισσεύει στους πάντες το bandwidth.

Άσε που είναι τουλάχιστον αντιαισθητικό να βλέπεις μια υπογραφή να με το συμπάθειο και το μήνυμα να είναι 5 λέξεις.[/quote']

Μπορεις να απενεργοποιησεις το να βλεπεις τις υπογραφες.:-D :-D :-D

Δημοσ.

Ισχύει πράγματι, αλλά έτσι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, δεδομένου πως κάποιες υπογραφές περιλαμβάνουν χρήσιμα δεδομένα (όπως πχ το σύστημα που διαθέτει κάποιος). Δεν είμαι της τακτικής πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι, γι' αυτό και συνιστώ μεγαλύτερη σύνεση και προσοχή όταν επιλέγουμε γραφικά για την υπογραφή. Έπειτα με το άλλοθι αυτής της πρόσθετης δυνατότητας (της απόκρυψης δηλαδή της υπογραφής), θα μπορούσα να "πετάξω" και καμία φωτογραφία 1mb και να είμαι κι εντός των κανονισμών μάλιστα.

Δημοσ.
Έπειτα με το άλλοθι αυτής της πρόσθετης δυνατότητας (της απόκρυψης δηλαδή της υπογραφής), θα μπορούσα να "πετάξω" και καμία φωτογραφία 1mb και να είμαι κι εντός των κανονισμών μάλιστα.

Τοτε καποιοι ...καιροφυλακτουν απο τους mod !!!!!!

Να μην "πληρωνοντε" και τζαμπα !!!!!!:-D :-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...