Προς το περιεχόμενο

Η καλύτερη σουίτα LiveCd

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κατεβασα χθες την εκδοση kill bill.

Το ερωτημα ισως ομως να ειναι γενικοτερο.

Ηταν σε μορφη iso.

Το εκανα αποσυμπιεση με winrar' date=' χωρις να παρουσιασει καποιο προβλημα.

Επειτα το εγραψα σε cd με nero.

Ε, δεν τρεχει!

Κανω boot απο το cd, και μου βγαζει στην μαυρη οθονη κατι μηνυματα οτι δεν ειναι boot το cd, και κατι 'intel pxe' και εν τελει σταματα.

Θελουν ειδικο τροπο στο καψιμο σε cd?

Μου διαφευγει κατι?[/quote']

τα μενού είναι λίγο διαφορετικά στα nero 6xx 7xx...

http://www.videohelp.com/forum/userguides/172165.php

...αλλά η ουσία είναι η ίδια.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή το έχω ψάξει και εγώ αρκετά το θέμα και έχω δοκιμάσει αρκετά linux live cd, βαρέστε μας σκοτώστε μας αλλά καλώς ή κακός κάποιοι χρήστες απο εμάς προτιμάνε για διάφορους λόγους τα cd που βασίζονται σε win με ότι μειονέκτημα μπορεί να είναι συνεπακόλουθο αυτού.

απο τα αγαπημένα μου τον τελευταίο χρόνο είναι [σε non-legal πάντα!] το miniPE v2k5.06.06 XT με προεγκατεστημένα τα πάντα απο εφαρμογές σε (antivirus/disk/recovery tools και πολλά ΠΟΛΛΑ! άλλα), native υποστήριξη δυκτίου και internet (Opera/Firefox - διαλέξτε...) και update των εφαρμογών που χρειάζονται (πχ πριν τρέξεις Spybot του κάνεις και ένα Update!)

Τι να πω όπως το βλέπει κανείς... μπορεί να είμαι lame user και τεμπέλης σε σχέση με κάποιους χαρντκορ οπενσουρσάδες (χμμμμ) αλλά το συγκεκριμένο CD μου άρεσε πολύ! ϊσως μάλιστα να υπάρχει και καινούργια έκδοση δεν το έχω τσεκάρει καν γιατί έχει τα πάντα και δουλεύει άψογα!

χαβε - φαν!

Δημοσ.
Παιδιά επειδή το έχω ψάξει και εγώ αρκετά το θέμα και έχω δοκιμάσει αρκετά linux live cd' date=' βαρέστε μας σκοτώστε μας αλλά καλώς ή κακός κάποιοι χρήστες απο εμάς προτιμάνε για διάφορους λόγους τα cd που βασίζονται σε win με ότι μειονέκτημα μπορεί να είναι συνεπακόλουθο αυτού.

απο τα αγαπημένα μου τον τελευταίο χρόνο είναι [σε non-legal πάντα!'] το miniPE v2k5.06.06 XT με προεγκατεστημένα τα πάντα απο εφαρμογές σε (antivirus/disk/recovery tools και πολλά ΠΟΛΛΑ! άλλα), native υποστήριξη δυκτίου και internet (Opera/Firefox - διαλέξτε...) και update των εφαρμογών που χρειάζονται (πχ πριν τρέξεις Spybot του κάνεις και ένα Update!)

Τι να πω όπως το βλέπει κανείς... μπορεί να είμαι lame user και τεμπέλης σε σχέση με κάποιους χαρντκορ οπενσουρσάδες (χμμμμ) αλλά το συγκεκριμένο CD μου άρεσε πολύ! ϊσως μάλιστα να υπάρχει και καινούργια έκδοση δεν το έχω τσεκάρει καν γιατί έχει τα πάντα και δουλεύει άψογα!

χαβε - φαν!

Σιγουρα οτι σου κανει καλο στο ματι διαλεγεις....:wink:

Αλλα και οπως ειπες non legal

Δημοσ.

βρε παιδιά από non-legal πολλά υπάρχουν και θα υπάρξουν στο μέλλον

από legal είναι το θέμα τι υπάρχει και τι είναι καλό - και απλό.

Δημοσ.

Δεν δουλεψε τελικα.

Κριμα γιατι η slax kill bill εκδοση ελεγε οτι εχει και Wine και ετρεχε και προγραμματα windows.

Παντως με τοσες πολλες διανομες ειδικα σε Linux, οι αποψεις των χρηστων μοιραζονται.

Τι να διαλεξω, ευχρηστο, γρηγορο, και απροβληματιστο?

Δημοσ.

Είδες τα Knoppel και Slackel? Ελληνικές διανομές είναι - και τίποτε να μην ξέρεις κάτι θα κάνεις! (...ομιλώ εκ πείρας...)

Δημοσ.
Κατεβασα χθες την εκδοση kill bill.

Το ερωτημα ισως ομως να ειναι γενικοτερο.

Ηταν σε μορφη iso.

Το εκανα αποσυμπιεση με winrar' date=' χωρις να παρουσιασει καποιο προβλημα.

Επειτα το εγραψα σε cd με nero.

Ε, δεν τρεχει!

Κανω boot απο το cd, και μου βγαζει στην μαυρη οθονη κατι μηνυματα οτι δεν ειναι boot το cd, και κατι 'intel pxe' και εν τελει σταματα.

Θελουν ειδικο τροπο στο καψιμο σε cd?

Μου διαφευγει κατι?[/quote']

Εεεμ, δεν έπρεπε να κάνεις extract το iso.. Το iso αρχείο έχει όλες τις πληροφορίες ώστε να αναγνωριστεί το cd ως bootable.. Από το menu του Nero επέλεξε Recorder και Burn image.

Δημοσ.
Το εκανα. Και τωρα μου βγαζει : could not find kernel image.

Καλα' date=' τι ειναι παλι τουτο?[/quote']

shodan το εκανα σωστα αλλα παλι δεν επαιξε σωστα, δεν φορτωσε, δεν μπουταρε. Δεν πιστευω οτι δεν κατεβηκε καλα, κατι αλλο φταιει αλλα τι?

Δημοσ.

Λίγο περίεργο είναι φίλε μου.. Αν μου έλεγες ακριβώς το μνμ που σου εμφανίζει... Εγώ δοκίμασα το kill bill και έπαιξε με την πρώτη.. Αρκετά καλό μπορώ να πώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...