Προς το περιεχόμενο

απο τοτε που εκανα τα 2 pc δικτυο δεν δουλευει το remote desktop???

benetton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιο συγκεκριμενα το pc που μοιραζει την συνδεση (internet)δεν βλεπει το αλλο.

ενω το αλλο pc που δεχετε συνδεση λεπει το αλλο.

να τονισω οτι πριν τα κανο δυκτιο το remote desktop δουλευε μια χαρα.

η αποριες μου ειναι α,μπορει σε δυκτιο μεσω hab να δει το καθε pc το αλλο.

β,μηπως οταν εχεις σικτυο συμβαινει κατι με τα domain......

Δημοσ.

Το RDP χρειαζεται μονο την ip των μηχανηματων (και να μην εχεις firewall ανάμεσα τους που να κλεινει την πορτα 3389)

δινεις την σωστή ip?

Δεν εχει σημασια αν εισαι στο ιδιο domain/workgroup.

αν μπορεις να κανεις ping απο το 1 στο αλλο, τοτε παιζει και το rdp.

(δικτυο είχες και πρίν κάνεις το sharing, έχεις και τώρα).

Aν εκανες μοιρασιά της συνδεσης με το internet share connection wizzard των windows, τοτε το pc server, που εχει panv to modem, πηρε static ip,

ενω το pc2, πηρε δυναμική.

Aρα το pc2 ειναι ευκολο να συνδεθει στο 1 αφου ξερεις την ip, kai den allazei.

Eνω για να κανεις το αντιστροφο, πρεπει πρωτα να δεις ποια ip εχει ο pc2 (που πιθανο να αλλαζει μετα απο μερικα restart), και μετα να ανοιξεις το rdp απο το pc1.

Δημοσ.

διαβασα πολυ προσεκτικα αυτα που εγραψες...και...

στα 2 pc εχω τρεξει το NO-IP οποτε και τα 2 μηχανιματα εχουν static ip.

εντομεταξει απο οτι παρατηρισα απο τοτε που το εκανα αυτο εγω και απο τα 2 pc μπορω να συνδεθω με αλλα pc φιλων αλλα οι φιλοι δεν μπορουν να συνδεθουν με εμενα.???

Δημοσ.

mallon με μπερδεψες.

1. τα 2 pc ειναι στο ιδιο δωμάτιο ή σε διαφορετικά κτιρια;

2. αν ειναι μαζί, συνδέονται μεταξυ τους με crossover cable,

ή μεσω ενος dsl router με ethernet portes?

Γιατι το no-ip ειναι για να σε βλεπουν οι αλλοι απο το ιντερνετ. δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση για επικοινωνια μεταξυ 2 που βριοσκονται στο ιδιο Lan.

(επισης το no-ip δεν σου δινει σταθερη ip, αλλα σταθερό δωρεάν ψευδο-domain, άλλο αν πολλοι δεν βλεπουν διαφορά μεταξυ των δυο)

δηλ. στο rdp τι δίνεις για να συνδεθεις... pc1.no-ip.org ?

δώσε την ip ... 192.168.χ.χ

Για να συνδεονται οι αλλοι (οι εκτος LAN. απο το internet) με εσενα πρεπει να ανοιξεις πορτες στο ρουτερ.

Δημοσ.

εχω συνδεση 2 pc me hub και το ενα pc εχει τη ADSL με modem(den exv rooter),και το αλλο pc απλα δεχετε συνδεση στο internet μεσω δικτυου.

στο pc που ειναι η ADSL μπορω να συνδεθω μεσω no-ip(απο το αλλο δηλ.που δεχετε συνδεση.

απο αυτο που εχει τη γραμμη δεν συνδεετε στο δευτερο ουτε με no-ip αλλα ουτε και με...121.789.76????????????????

και το πιο κουφω ειναι οτι απο το pc του αδελφου μου που ειναι στο διπλανο δοματιο με αλλη συνδεση ISDN (αυτονομη)ενω μπορουμε να συνδεθουμε με τα

pc της δουλειας δεν μπορω να συνδεθω με κανενα απο τα 2 pc μου.Λες και το οτι ειναι σε δικτυο δεν υποστηριζετε-πραγμα αδυνατον.

ελπιζω να εγινα πιο κατανοητος.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τώρα μόλις διάβασα τα προβλήματα που αναφέρεις και θα ήθελα να βοηθήσω.

Καταρχήν θα ήθελα να σου πω οτί είναι άλλο το remote desktop και άλλο το να συνδεθείς απλά στα κοινά αρχεία του άλλου pc.

Για να δουλέψουν και τα δύο χρειάζεσαι σωστές IP. Βάλε στο ένα την 192.168.1.1 (σ΄αυτό που έχει το modem) και στο άλλο την 192.168.1.2 Και στα δύο θα βάλεις σαν πύλη την 192.168.1.1 'οπως και για διακομηστή.

Τώρα για το Remote πρέπε:

1. Τα pc να έχουν Win Xp Pro

2. Να έχουν διαφορετικό δικτυακό όνομα

3. Να είναι ενεργοποιημένη η απομακρισμένη πρόσβαση

4. Το extra firewall όπως ήδη σου είπε ο random να σου επιτρέπει την 3389

5. Και τα 2 pc να έχουν χρήστη με κωδικό πρόσβασης

Για το δίκτυο θα πρέπει :

1. Να ανοίκουν και τα 2 στην ίδια ομάδα εργασίας

2. Να έχουν ενεργοποιημένη στο firewall του SP2 την κοινή χρήση αρχείων

3. Να έχουν διαφορετικό δικτυακό όνομα.

4. Το extra firewall να επιτρέπει τη πρόσβαση.

Τώρα υπάρχει η περίπτωση να τα έχεις σωστά στο δίκτυο αλλά να μην βλέπεις το άλλο pc. Οπότε κάνεις το εξής : Πας στην εκτέλεση και γράφεις την IP του άλλου αφού βάλεις πρώτα το \\

Π.χ. Πας στο 192.168.1.1 και γράφεις στην εκτέλεση "\\192.168.1.2"

Πρέπει να σου ανοίξει τα αρχεία του άλλου.

Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα. Αν δεν σου απαντήσω ξανά στείλε μου στο [email protected]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...