Προς το περιεχόμενο

dial up συνδεση

anty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

ψαχνω τον πιο οικονομικο τροπο συνδεσης στο internet χωρις μονιμη συνδεση.

Ακουσα για μια εταιρια η οποια σταθερες (τοπικες και μη) κλησεις τις χρεωνει ενα σταθερο, μικρο ποσο (νομιζω 0,09 ευρω)ανεξαρτητου διαρκειας.

Αρα αυτο θα πρεπει να δουλευει και για dial up κλησεις τυπου Γερμανου που χρησιμοποιω εγω περιστασιακα ( 0800140000) και ετσι η χρεωση να ειναι για μεγαλη διαρκεια dialup κλησεις η ελαχιστη (εχω δικιο ?).

Ξέρει κανει την εταιρια αυτη ?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Υπάρχει από HOL συνδρομή 6μηνη dial-up με 35 ευρώ και δώρο ένα modem.

Αν ψάξεις στο skroutz.gr θα την βρεις. είναι η φτηνότερη dial-up που ξέρω. Υπόψην δεν την πουλάει η ίδια η HOL. Μόνο από κατάστημα την βρίσκεις.

Δημοσ.
Καλημερα

ψαχνω τον πιο οικονομικο τροπο συνδεσης στο internet χωρις μονιμη συνδεση.

Ακουσα για μια εταιρια η οποια σταθερες (τοπικες και μη) κλησεις τις χρεωνει ενα σταθερο' date=' μικρο ποσο (νομιζω 0,09 ευρω)ανεξαρτητου διαρκειας.

Αρα αυτο θα πρεπει να δουλευει και για dial up κλησεις τυπου Γερμανου που χρησιμοποιω εγω περιστασιακα ( 0800140000) και ετσι η χρεωση να ειναι για μεγαλη διαρκεια dialup κλησεις η ελαχιστη (εχω δικιο ?).

Ξέρει κανει την εταιρια αυτη ?

ευχαριστώ[/quote']malon tha se apogoiteuso gia ton logo oti kai na xreonei stathero poso gia tis kliseis i kliseis tou stil 8965.... kai 800 kai 801 kai 090 exerountai dioti auta ta lefta ta pernei o ote kai ta noumera auta einai ston ote opote kai ta 11888 ktl

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...