Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αντιγραφη αρχειων Outlook express

koufaloni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα. Ηθελα να μεταφερω τα μαιλ μου και το βιβλιο διευθυνσεων απο το Outlook Express (απο τον η/υ στη δουλεια στο η/υ στο σπιτι) και αντεγραψα απο τον φακελο του το φακελο mails και outlook express.

Τα αρχεια ομως που περιεχουν μεσα δεν ανοιγουν στον υπολογιστη που εχω σπιτι μου. Εν το μεταξυ ειναι και τα δυο σε win xp

Ποιο προγραμμα πρεπει να κατεβασω για να μπορεσω να τα ανοιξω σπιτι μου;

Μεσα στο φακελο μαιλ εχω το vcalendar και μεσα στο φακελο outlook υπαρχουν αρχεια dbx

Ευχαριστω εκ τον πρωτερων για την βοηθεια

Δημοσ.

Γενικά, τα αρχεία του Outlook Express βρίσκονται στο φάκελο C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Identities\{xyz}\Microsoft\Outlook Express, όπου user το username που χρησιμοποιείς για να κάνεις logon στο PC και xyz ένα μακρυνάρι με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες (πάνω από 30).

Συνήθως αν πάρεις όλα τα dbx αρχεία από τον κατάλογο του 1ου PC και τα αντιγράψεις στον αντίστοιχο κατάλογο του 2ου (κάνοντας overwrite αυτά που δημιουργεί από μόνο του το Outlook Express την πρώτη φορά που το ανοίγεις), το Outlook Express τα βλέπει και τα ανοίγει χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα.

Αν αυτό δεν σου δουλεύει δοκίμασε: Αρχείο>Εισαγωγή>Μηνύματα>Microsoft Outlook Express 6>Εισαγωγή αλληλογραφίας από κατάλογο αποθήκευσης του OE6.

Δημοσ.

Τα mail σου μπορείς να τα κάνεις drag & drop από το παράθυρο του Outlook Express σε ένα νέο φάκελο κ μετά τον μεταφέρεις όπου θες.

Πάλι με drag & drop τα τοποθετείς σε κάποιον άλλο λογαριασμό/Outlook Express.

Για το Address Book:

Tools => Address Book στο Οutlook Εxpress.

File => Export Address Book (wab)

To σώνεις όπου σε βολεύει με όνομα της επιλογής σου, κ αφού το μεταφέρεις,

με την αντίστοιχη εντολή File=>Import=>Address Book το εισάγεις στο Outlook Express στο σπίτι σου.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...