alexb_10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 kalimera filtatoi. pira kai egw tin apofasi na parw to adsl in a box. ola kala, to agorasa, esteila tin aitisi gia energopoiisi kai mou lene se 10 - 12 ergasimes tha exeis adsl. ola kala s ekeinh thn mera 16-2-06. Epeidi mou eixan pei oti sthn perioxi mou (gerakas) ypirxan liges portes diathesimes pairnw sto 134 tin deutera 20-2 na rwtisw pws pame apo portes kai mou lene oti yparxoun 5-6 diathesimes. kai kanw kai egw thn erwtisi sto paidi an vlepei tin aitisi pou exw kanei thn opoioa esteile i forthnet. kai mou leei ekeinos oti tha parw sto 6111000 gia na rwtisw. pairnw ekei kai mou lene na parw sto grafeio pou asxoleitai me tous paroxous internet (6040299) kai me ta polla mou eipan oti den exoun labei kamia aitisi apo tin forthnet gia ADSL. OK kalws, tha parw na tous pw na thn xanasteiloun. pairnw sthn forthnet ( meta po poli anamoni) kai tous lew, oti apo ton ote den exoun labei kamia aitisi gia adsl kai mou leei auti Ma emeis tin exoume steilei kai aexoume kai arithmo prwtokolou ton opoio mas dinei o ote. Kai menw egw m@l@k@s. Apo thn mia mou lene oti thn exoun steilei tin aitisi, apo thn alli mou lene oti den exoun parei kamia aitisi. I idia katastasi epikratei mexri simera kai episinaptw tin foto gia apodeixi. To epomeno vima sthn katastash aitisis pio einai? sas euxaristw poly
spock Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Και περιμένεις από 16/2 να έχεις σε... 14 μέρες ADSL; Και σε περιοχή με λίγες πόρτες; Αχαχαχα, καλό... Κάτσε καμμιά εβδομάδα ακόμα, και βλέπουμε. Το επόμενο βήμα είναι "καταχώρηση αίτησης στο σύστημα του ΟΤΕ" και θα πάρει 5-6 μέρες, πιθανότατα. Υπομονή!
dp20 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 file alexb_10 mia ta idia kai egw. H forthnet mou leei pws exei stalei h aithsh 23/2/06. Sto 134 kai sta diktya tou ote Ag.Paraskevis den vlepoun tipote. An telika matheis kati kane to post edw. To idio tha kanw kai egw an prokipsei kati neo. Ante kai kalí mas dinami!
NOMIKOS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Παρόμοιο πρόβλημα με τη HOL. Αγορά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ εξωπλισμός για αναβάθμιση απλής γραμμής στης 10/2/06. Στις 20/2/06 μου λένε ότι έχει προωθηθεί το αίτημα στον ΟΤΕ παίρνω σήμερα τον ΟΤΕ μετά από τα μηνυματά σας που διάβασα και από εκεί μου λένε ότι κανένα αίτημα δεν βρίσκουνε στους υπολογιστές τους.Παίρνω καπάκι τη HOL και μόνο που δεν με δείρανε γιατί πήρα την προτωβουλία λέει και ρώτησα και δεν έχει καμιά δουλειά ο ΟΤΕ και ούτε ξέρει ο ΟΤΕ αν έχει γίνει αίτημα. Να κάνω λένε υπομονή γιατί θέλει 22 !!!! εργάσιμες ημέρες ήμαρτον...
morpheas2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 File alexb_ 10 eixa ki egw paromoio problhma me thn HOL poy telika meta apo polla katafera,na anergopeih8ei meta apo 28 meres,meta apo epanelhmena thlefwna sthn HOL.Loipon,prwton esy den xreiaxete na perneis ton OTE alla thn forthnet.Deyteron otan 3anapareis th HOL na zhthseis na epeikhnwnhseis me ton diey8ynth toys,etsi ekana ki egw ke telika katafera na lysw to prwblhma moy.Twra,opoios 3erei tipota perisotero na postarei. Elpeizw na boh8hsa.
alexb_10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 thanx paidia kai xairomai pou den eimai monos mou se auto to provlima. Lew na paw apo ta grafeia tis forthnet giati tilefwnikws den gbainei akri. Tha tous pw na mou dwsoun mia apodeixi oti steilane tin aitisi kai tha paw na tin tripsw sta moutra tou ote. Epifilasomai... tha sas enimerwsw
yiah Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 φιλε οι υποχρεωσεις που εχεις απεναντι στη φορθεντ και σε καθε isp ειναι να πληρωσεις!! αφου εχεις πληρωσει εισαι ΟΚ!! οποτε παιρνεις τηλεφωνο μια μερα που θα εχεις ορεξη και αρχιζεις και φωναζεις θυμωμενα!!! ζητας τα λεφτα σου πισω και τους λες πως πας σε αλλη εταιρεια!! θα σου πουν φταιει ο οτε! δεν σε ενδιαφερει! εσυ τη φορθεντ πληρωσες!!! τους λες οτι ειναι απαραδεκτοι κλπ επιμενεις να παρεις τα λεφτα σου πισω και τους λες οτι θα κανεις καταγγελια στο ΕΕΤΤ γιατι δεν τηρουν τους ορους της συμφωνιας και για παραπλανητικη διαφημηση αφου εχουν περασει οι 10-12 εργασιμες. Τους τονιζεις πως εσυ εισαι ενταξει απεναντι τους αφου τους εχει πληρωσει και μαλιστα προκαταβολικα!!ΤΕΛΟΣ μη πως θελουν να πας εσυ να βαλεις τη γραμμη (αν και θα εκανες γρηγοροτερα) τους λες πως εχεις καθε δικαιωμα να παρεις τα λεφτα σου πισω ΤΩΡΑ!!!! και οτι αλλο προβλημα εχεις τους το λες!!! παντα δυνατα και θυμωμενα!!! πες τους πως ειναι απαραδεκτο να περιμενεις καθε μερα 2 ωρες στο τηλεφωνο για να μιλησεις μαζι τους!!! μλακας εισαι να κρεμεσαι απο το τηλεφωνο καθε μερα!!δεν εχει μα και μου!! να κοψουν το λαιμο τους να παρουν και αλλες τηλεφωνητριες!! δεν ειναι δικο σου προβλημα αυτο!!! μηπως θελουν και δανεικα???!!! δεν υπαρχει εξυπηρετηση!! ενω εσυ εισαι αψογος απεναντι τους!!! μη ψαρωσεις με τη τηλεφωνητρια, ενταξει καλη η κοπελα δε μας φταιει σε τιποτα αλλα εσυ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗ FORTHNET ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!! δηλαδη δε βριζεις τη τηλεφωνητρια που συνηθως δε μπορει να κανει και κατι αλλα τη forthnet δηλ μη πεις εισαι αχρηστη παλιοπ... αλλα η εταιρεια σας ειναι αχρηστη!!! (δυνατα και θυμωμενα) με τα πολλα ζητας απο τη τηλεφωνητρια αν αυτη, αυτη τη στιγμη μπορει να λυσει το προβλημα σου. αφου σου λεει οχι ζητα τον υπευθυνο που μπορει να λυσει το προβλημα! αν δε μπορει να σου μιλησει, ζητα να σε παρει τηλεφωνο!! εσυ πλεον δεν ξαναπεριμενεις σα μλκας να πιασεις γραμμη!!! εχεις και δουλειες να κανεις (εστω και αν αυτες οι δουλειες ειναι το Pro5 η οτι αλλο) γενικως πιστευω να μπηκες στο κλιμα! εχω και εγω παρομοιο προβλημα και μου ελεγαν οτι δεν ειχα στειλει το ενα δεν εβρισκαν το αλλο οποτε μια μερα τους πηρα και αρχισα να φωναζω. μετα απο ενα τεταρτο με πηραν τηλεφωνο και αναγνωρισαν το λαθος. τι να πεις ελλαδισταν!!! σε 5 λεπτα τα βρηκαν ολα!! δεν εχω καμμια ορεξη να φωναζω αλλα η κοροιδια και η υπομονη εχουν τα ορια τους! οταν μαλιστα ξερεις πως αν εσυ αργησεις να πληρωσεις σε πριζουν στα τηλεφωνα κτλ!!!!
NOMIKOS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δυστηχώς έχω χάσει πάσα ιδέα για την HOL. Τέτοια κοροιδία και τόσο άθλια αντιμετώπιση δεν το περίμενα. Ο ""υπεύθυνος"" υπάληλος που μίλησα έφτασε στο σημείο να ισχυρίζετε ότι αν ενεργοποιηθεί η σύνδεση σε 22 εργάσιμες ημέρες να είμαι και ευτυχισμένος γιατί μπορεί όπως λέει με στόμφο να μην ενεργοποιηθεί και καθόλου όπως συνέβηκε σε κάποιες περιπτώσεις. Επίσης καλό είναι να μην τους ξαναενοχλήσω μέχρι της 15 Μαρτίου και τότε να ξαναπάρω τηλέφωνο. Δεν το έχω σε τίποτα να τους κάνω μια επίσκεψη και να τα πούμε ένα χεράκι και από κοντά και ότι βρέξει ας κατεβάσει.
yannis8 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 ypomoni filoi mou oloi ligo poli ta idia perasame gia na boume ston perivoito kosmo tis ADSL
danaos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Τι να κάνεις με την αναμονή adsl;;;;; Να περιμένεις 44 ημέρες, όπως περίμενα εγώ και άλλοι πολλοί στα Χανιά... Ενδιάμεσα, παίρνεις τηλέφωνα, διακόπτεις την νιρβάνα τους, αποκτάς πρόβλημα υπέρτασης, αλλά, ώ του θαύματος, πάνω που είσαι για συμφόρηση, στις 44 ημέρες ακριβώς, αργά τη νύχτα, σου έρχονται οι κωδικοί!
alexb_10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 loipon piga apo ta grafeia tis forthnet sti sigrou pou einai kai mou eipan exete kanei lathos sto onoma sthn exousiodotisi kai mas tin esteile piso o ote tin aitisi kai tha kanei alles 10-12 ergasimes na energopoihthei. rwtaw kai egw ti lathos eixa kanei kai mou lene to korifaio : (o pateras mou exei dyo onomata) Den exete valei tin pavla anamesa sta dyo onomata opws exei ston logariasmo tou ote kai auto simainei anakriveia stoixeiwn.... tha trelathw, diladi gia mia pavla tha perimenw allo toso..... Ta exoume xasei teleiws.... Pira kai mia vaivaiwsi oti i forthnet exei xanasteilei tin aitisi alla o ote to idio violi. Oxi den exoume parei tipota klp klp.... Imarton. Etsi mou erxetai na ta akyrwsw ola.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.