pao132003 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 sorry, αν υπάρχει ήδη σχετικό τόπικ, αλλά είναι πάρα πολλά για να καταφέρω να το βρω! Το θέμα μου: Μετέφερα ανολοκλήρωτο torrent σε εξωτερικό δίσκο, πήγα να το συνεχίσω και έλεγε file missing (μtorrent χρησιμοποιώ). Φυσιολογικό θα μου πείτε! Ξανανοίγω το torrent, ορίζω ως θέση αποθήκευσης τη θέση όπου βρίσκεται- στον εξωτερικό δίσκο πλέον- και το αρχίζει από την αρχή! Το ερώτημα: Υπάρχει η δυνατότητα να το συνεχίσω ή αντίο 800ΜΒ;
pappoulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Έπρεπε να κρατήσεις το αρχείο .torrent για αυτή τη δουλειά. Παρ'όλα αυτά, μην ανησυχείς, διορθώνεται το κακό. :arrow: Πήγαινε στο torrent site που το βρήκες και ξανακατέβασέ το. (κάντο καλύτερα save και όχι open). :arrow: Ύστερα άνοιξέ το από το Torrent Client που χρησιμοποιείς και στο σημείο που σου ζητάει τον κατάλογο που θέλεις να αποθηκεύσεις τα αρχεία που επρόκειτο να "κατεβάσεις", βάλε τον κατάλογο που έχεις το ανολοκλήρωτο torrent. :arrow: Αφού το κάνεις κι αυτό, κάνε με δεξί κλικ έναν έλεγχο hash για να "δει" τι έχεις κατεβάσει και έτσι θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.
pao132003 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Ξανανοίγω το torrent, ορίζω ως θέση αποθήκευσης τη θέση όπου βρίσκεται- στον εξωτερικό δίσκο πλέον- και το αρχίζει από την αρχή! Αν δεν το κατάλαβες, το δοκίμασα ήδη αυτό που μου λες... Edit: Το πρόβλημα λύθηκε(χάρη στον Neo24483). Δεν έπρεπε απλώς να διαλέξω το φάκελο στον οποίο θα αποθηκεύσω το αρχείο. Έπρεπε να επιλέξω και το ίδιο το αρχείο.
migel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα . Για επόμενη φορά να ξέρεις οτι όποιο torrent κατεβάσεις με το utorrent το κρατάει backup στην διαδρομή : C:\Documents and Settings\Account name\Application Data\uTorrent
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.