froulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 μοντεμ αρχισε να βγάζει μόλις προσπάθσε να συνδεθει ενα μύνημα για πρόβλημα στο usb bandwidth. Δεν εχω παρα μόνο ένα ποντίκι συνδεδεμένο usb, ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει????
PanosViv Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δοκίμασε να το επανεγκαταστήσεις και να βεβαιωθείς ότι έχεις κάνει σωστά τη συνδεσμολογία (το καλώδιο από το μόντεμ φεύγει κατευθείαν για την πρίζα του τηλεφώνου, χωρίς καμία παρεμβολή). Και εμένα καμιά φορά το κάνει, προσπαθεί απλά να συγχρονιστεί η γραμμή. Ενδεχομένως να είναι και πιταρισμένο το DSLAM εκείνη τη στιγμή (πολλοί χρήστες). Η ένδειξη για το bandwith δεν είναι το πρόβλημα, άσε το να κάνει κάποια λεπτά και θα συγχρονιστεί.
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 allo to bandwidth kai allo to usb bandwidth.to usb exei na kanei poles fores os pros tin posotita reumatos pou mporei na parei mia siskeui.an exeis antaptora bale to pontiki ps2 i allios sindese se kapoia alli usb an exeis to pontiki i to modem.an milame bebea gia auto pou ennoo.
danaos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Έχετε υπόψιν ότι πολλές φορές όταν συναρμολογούν ένα νέο pc στο κατάστημα, βάζουν όπως όπως τα καλωδιάκια των usb υποδοχών, ειδικά των front usb;;;;
telcomfreak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 συνηθως το usb bandwith αναφερεται οταν συνδεσεις μια συσκευη usb2 σε θυρα usb 1 οι θυρες Usb1 δουλευουν σε χαμηλοτερη ταχυτητα
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Έχετε υπόψιν ότι πολλές φορές όταν συναρμολογούν ένα νέο pc στο κατάστημα' date=' βάζουν όπως όπως τα καλωδιάκια των usb υποδοχών, ειδικά των front usb;;;;[/quote'] ama kanoun blakia tote poli apla anigeis to koutaki diabazeis to manual kai ta bazeis esi sosta.leptodouleia alla den einai kati to diskolo sinithos einai vcc meta to - meta to + kai meta to ground.apla to basiko ine na deis an to vcc tha xekinisei apo dexia i aristera.an baleis usb2 se usb1 nai tha bgei minima oti sindethike grigori siskeui se argo hub.alla oi routers ine usb 1.1 nomizo.
froulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Επειδή ακόμη περιμένω την ενεργοποιήση απο οτενετ δεν μπορώ να τσεκάρω αν εχω πρόβλημα με το usb bandwidth γενικά ή προκύπτει το μήνυμα επειδή δεν συγχρονίζεται το μόντεμ. Τελοσπάντων το μόντεμ ειναι usb 1.1 και μπαίνει σε υποδοχή 2.0 οπότε ίσως να είναι αυτό με το ρεύμα. Έβαλα το ποντίκι σε ps/2 αλλα φως δεν είδα. Περιμένω ενεργοποίηση σύνδεσης για να ξέρω. P.S. Και στο δικό μου PC οι μπροστινές usb είναι συνδεδεμένες ανάποδα όταν το πήρα αλλα με μια ματιά στο Manual την διόρθωσα τη μαμακία τους.
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 exo dei modem na min sigxronizoun alla oxi gia bandwidth.an itan usb 2 kai to bazes se ena bgazei allo minima.mono sto reuma pigenei to mialo mou.balto stin mrorstini na deis.sin oti to poso travaei mporeis na to deis apo to usb sto device manager.sou leei poses siskeues exeis pano kai poso troeei.alla kai pali allo einai auto to minima.ipomoni.oso gia tis mprostines usb einai orgia pou den tis testaroun.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.