Fotis_Greece Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Βλεπω αυτο το συστημα της devolo για δικτυωση lan μεσω πριζων ρευματος και θελω να ρωτησω αν το εχει δοκιμασει κανεις για να μου πει την γνωμη του Ευχαριστω
sotris99 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μου φαίνεται πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει...
toubos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Εγώ έχω αυτό. Το έχω εδώ και τρεις μήνες και ξέχασα ότι το έχω. Από ταχύτητα, σε απόσταση 30 μέτρων περίπου μου δίνει αυτό: Είναι μια λύση ανάγκης αν δεν έχεις δομημένη καλωδίωση ή έχεις πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο.
Acrobat Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 dhladh an katalaba kala sindeeis 2 ipologistes mesw ths hlekrtrologikis egatastashs tou spitiou sou? auto ginetai se oles tis periptwseis hlektrologikis egatastashs?
toubos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Θεωρητικά είναι σε όλες. Αλλά πρέπει να βρίσκεσαι στον ίδιο μετασχηματιστή της ΔΕΗ. Η απόδοση του συστήματος επηρεάζεται από την απόσταση. Παρατήρησα ότι όταν κούμπωνα πάνω στο ίδιο πολύμπριζο ένα συγκεκριμένο τροφοδοτικό είχα μια πτώση απόδοσης της τάξεως του 15%, αν κούμπωνα το devolo σε ξεχωριστή μπρίζα ή ξεκούμπωνα το τροφοδοτικό τότε η απόδοση του δικτύου ανέβαινε. Λειτουργώ αυτό το σύστημα περίπου τρεις μήνες και δεν με έχει προβληματίσει καθόλου. Δεν έχει κολλήσει ποτέ, δεν έχει σημαντικές μεταβολές της απόδοσης (αν δεν αλλάξει κάτι στο ηλεκτρικό δίκτυο) και γενικά μετά την πρώτη εγκατάσταση το ξεχνάς. Βέβαια δεν αντικαθιστά το κλασικό δίκτυο και τσιμπάει στην τιμή.
Acrobat Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 poso dhladh kai giati den antikathista to klasiko diktyo? dwse merika tips!
toubos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Εμένα μου είχε στοιχίσει γύρω στα 180 ευρόπουλα το high speed (85 Mbps) starter kit (το ζευγάρι). Δεν το αντικαθιστά λόγω ταχύτητας, αν υπάρχουν ή μπορούν να μπουν UTP καλώδια έχεις καλύτερα αποτελέσματα.
Costinio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 εντάξει, τι 85 τι 100 mbps! αν και με τόσα λεφτά στήνεις 1 gbit lan άνετα...
xaxa1982 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μπορεί να λέει 85,αλλά ίσως το δίκτυο μέσω καλωδίου είναι σταθερότερο και η λύση του δικτύου,μέσω του δικτύου της ΔΕΗ στο σπίτι,να έχει και θόρυβο,που σημαίνει μικρότερες ταχύτητες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.