PanosViv Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Κουράστηκα. Να μιλάω. Να παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο. Να μιλάω με διαφορετικό υπάλληλο κάθε φορά. Να μην είναι κανένας και ποτέ ο αρμόδιος. Να μου λένε να κάνω υπομονή. Να μου λένε ότι έχω δίκιο. Να με παραμυθιάζουν. Να μου λένε αοριστίες. Να μου λένε "αύριο...ίσως". Να με στέλνουν από τον ένα τηλέφωνο στο άλλο. Αγορά kit στα 384 από ΓΕΡΜΑΝΟ: 31/01 Παραλαβή αίτησης από ΟΤΕΝΕΤ: 02/02 Παραλαβή από τον ΟΤΕ: 07/02 Δεν υπήρχαν πόρτες αρχικά. Απόδοση Πόρτας: 19/02 Ενεργοποίηση Γραμμής από ΟΤΕ: 01/03 Παραλαβή Password: 02/03 Ειλικρινά φοβάμαι για το πόσο θα έρθει ο λογαριασμός του ΟΤΕ με πάνω από 50 τηλεφωνήματα στην ΟΤΕΝΕΤ. Δεν έχω απλά θυμώσει. Δεν έχω απλά κουραστεί. ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Προτείνω την ΟΜΑΔΙΚΗ καταγγελία στο ΙΝΚΑ με την υποστήριξη επίσης της Ένωσης Χρηστών Internet. NA ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!
Soth Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Ειλικρινά φοβάμαι για το πόσο θα έρθει ο λογαριασμός του ΟΤΕ με πάνω από 50 τηλεφωνήματα στην ΟΤΕΝΕΤ. Απ'όλο αυτό, το κόστος για τα 50 τηλεφωνήματα σε πείραξε;; Ελπίζω να μην σε είχαν στην αναμονή σε καμιά γραμμή 9011 (βλέπε Crypto Helpdesk!!!)
Bougas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 poia perioxi meneis?emena sto mosxato,se 15 meres akribos,tin energopoiisan,tin idia sindesi exw.gia ola ta alla(anamoni stin grammi,kaneis den einai armodios)simfonw!
PanosViv Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 poia perioxi meneis?emena sto mosxato,se 15 meres akribos,tin energopoiisan,tin idia sindesi exw.gia ola ta alla(anamoni stin grammi,kaneis den einai armodios)simfonw! Βικτώρια, κέντρο Αθήνας, κέντρο Ελλάδας, στη χώρα των Ολυμπιακών Αγώνων, των σύγχρονων, των κορυφαίων. Μη χέσω. :evil:
PanosViv Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Απ'όλο αυτό' date=' το κόστος για τα 50 τηλεφωνήματα σε πείραξε;; Ελπίζω να μην σε είχαν στην αναμονή σε καμιά γραμμή 9011 (βλέπε Crypto Helpdesk!!!)[/quote'] Ναι, με πείραξε γιατί οι κλήσεις σε 801 μαμάνε. Άσε δε που υπήρξαν φορές που με έβαζαν στην αναμονή και μου το έκλειναν!!!! :evil: Αχριστάν.
PanosViv Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Να ρωτήσω και κάτι άλλο: Όταν με πήραν τηλ. να μου δώσουν τα pass μου είπαν "κοιτάξτε το e-mail σας, έχει σταλεί εκεί ο κωδικός ενεργοποίησης για το kit". Τελικά αξίζει αυτό το Security Kit ή όχι; Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια Kaspersky και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
danaos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Έλα ντε... Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι. Να κρατήσω zonealarm και νόρτονα ή να βάλω security kit?
Blackie Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Και γιατί να πάθεις έλκος με την κατάσταση; Τα λεφτά σου δεν τα χάνεις, την προσφορά δεν τη χάνεις, απλά άργησε μερικές ημέρες, δεν είναι λόγος να κάθεσαι να χαλιέσαι! Απ' εκεί και πέρα ήξερες πως είναι τα πράγματα, οπότε γιατί χαλάστηκες τόσο; Εγώ περίμενα περίπου 10 μέρες λιγότερο από εσένα, αλλά έκανα ένα τηλέφωνο την εβδομάδα! Τι να έχεις DSL σε 1 βδομάδα, τι να έχεις σε 1 μήνα, τι έγινε; Σιγά! Όσον αφορά το antivirus απ' όσο ξέρω είναι το F-Secure, έτσι; Δοκιμάστε το, τουλάχιστον απ'το Norton είναι καλύτερο (κατά την άποψη πολλών).
Deathstar Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Daksi eiparxoun kai xirotera ego perisi ekana etisi 31/09/2005 kai eneropiithike 14/01/2006 logo ton probs pou eixe tote me ta DSLAM o kalos mas o OTE kai paraponieste gia merikes meres.......? Ekin a dite tilefonimata ston ote mera para mera...........sxedon me olo ton ote eixa milis kati katharisties mou ksefigan......gia na min po kai merikes fores ta ironika sxolia tou stil "Perimenate oti tha eiparxoun toso grigora diathesismes portes????" diladi 16/10 ipirxe diathesi porta..........tespa ipomoni kai o kalos mas o ote kapios kapou kapote tha mas eksipiretisi
PanosViv Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Εντάξει, παιδιά, έχετε δίκιο, ξέρω ότι όντως υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις, αλλά ΟΧΙ δεν ήξερα τι συμβαίνει. Με παραμύθιασαν για τα καλά στο Γερμανό όταν πρωτοπήγα, γι' αυτό και τα πήρα τελείως. Τελικά το Security Kit λέει;;
Soth Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Ναι, με πείραξε γιατί οι κλήσεις σε 801 μαμάνε. Άσε δε που υπήρξαν φορές που με έβαζαν στην αναμονή και μου το έκλειναν!!!! :evil: Αχριστάν. Οι κλήσεις σε 801 ρε χρεώνονται αστικά
Soth Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια Kaspersky και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Κράτα το Kaspersky Δεν βλέπω λόγο να το αλλάξεις αν και δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το Security Kit. Πάντως Kaspersky Rulzzz!
PanosViv Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Οι κλήσεις σε 801 ρε χρεώνονται αστικά Ναι, ναι, έτσι νόμιζα και εγώ. Έμπαινα αρχικά με τη dial-up σύνδεσή μου σε δίκτυο της Vivodi με πρόθεμα 801. 296 euro το αποτέλεσμα. :evil: :evil: :evil: Απατεώνες!
PanosViv Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Κράτα το Kaspersky Δεν βλέπω λόγο να το αλλάξεις αν και δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το Security Kit. Πάντως Kaspersky Rulzzz! Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Standar rulzzz!
boredmind Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Ναι' date=' ναι, έτσι νόμιζα και εγώ.Έμπαινα αρχικά με τη dial-up σύνδεσή μου σε δίκτυο της Vivodi με πρόθεμα 801. 296 euro το αποτέλεσμα. :evil: :evil: :evil: Απατεώνες![/quote'] e nai afou leei oti i xrewsi einai opws i astiki monada dld monada k lepto eno to 801 tou ote einai 1 monada ana klisi megali diafora
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.