georgepre10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το voip αλλά ακούγεται δελεαστικό. Λοιπόν..... θέλω να μιλάω πολύ, δωρεάν και με καλή ποιότητα.... ΓΙΝΕΤΑΙ??? ΟΚ!!! Και λέμε ότι τελικά με τα πολλά γίνεται!! Πολλοί από εμάς βαριόμαστε που ζούμε. Άντε τώρα να ανοίξεις τον υπολογιστή, να συνδέσεις τα ακουστικά, να ανοίξεις το πρόγραμμα για το voip(πχ. voipbuster)..... χρονοβόρα διαδικασία βλέπετε. 1. Ποιο είναι καλύτερο πρόγραμμα που κάνει εντελώς free κλήσεις προς σταθερά με καλή ποιότητα για 512(με vivodi και τυχαίνει να είμαι από τους τυχερούς που έχω καλή σύνδεση και ελάχιστο packet loss). 2. Μπορώ έχοντας κλειστό το pc να αγοράσω κάποια συσκευή και να κάνω κλήσεις όπως κάνω με τον οτε μόνο που εδώ θα μιλάω δωρεάν? Αν ναι, πόσο κοστίζει ένα ασύρματο τηλέφωνο voip και να είναι συμβατό με ένα τζαμπέ πρόγραμμα? 3. Δεν μου έρχονται άλλες απορίες τώρα. Να 'ναι καλά τα παιδιά του forum, εδώ θα είμαστε για τυχόν απορίες αργότερα.
yiah Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 φιλε αυτο σκεφτομουνα πριν λιγες μερες! για ριξε μια ματια εδω για αρχη καλα ειναι
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Κάλα όλα τζάμπα τα θέλεις ? Έλεος... 1.Σιγά μην παίζει πρόγραμμα που να κάνει free κλήσεις σε στάθερα... 2.Πάλι τζάμπα και εδώ ?
georgepre10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 αφού ρε exsarxeia γίνεται γιατί να μην το δοκιμάσω?
polaki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Κάλα όλα τζάμπα τα θέλεις ? Έλεος...1.Σιγά μην παίζει πρόγραμμα που να κάνει free κλήσεις σε στάθερα... 2.Πάλι τζάμπα και εδώ ? Υπάρχουν πολλές εταιρίες που προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις σε σταθερά διαφόρων χωρών.. Μάλλον δεν το έχεις ψάξει αρκετά. Απλά συνήθως χρειάζεται ενα αρχικό registration με κάποιο κόστος γύρω στα 10 ευρώ.
polaki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 όπως τα λέει ο exarxeia είναι!!! :???: και εσύ λάθος, τιμωρία και οι 2 σας να διαβάζετε περισσότερο το τμήμα για τηλεφωνία!! Πάμε λοιπόν!!! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=123225 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=121364
georgepre10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 thks polaki! mporeite na mou peite poio pisteuetai oti einai to kalitero ip phone? oxi ATA ..... exsarxeia kai sotiris: an sas elegan na milate tsampa oso thelete as min to kanate. mporeite na meinete sto ote kai na tous vrizete gia tis times kai tin poiotita.
HellasVagabond Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Καλα μην τσακωθειτε και για το voice over ip τωρα..Ημαρτον αδερφια
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Το ξέρω το voip που με 10 ευρώ κάνεις free κλήσεις σε στάθερα αλλα δίνεις τα 10 ευρώ δεν είναι τζάμπα. Τεσπα...κανενά προβλημα Φιλικά
georgepre10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 mporeite na mou peite kanena ip phone mexri 100euro?
gerontas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 mporeite na mou peite kanena ip phone mexri 100euro? Εχω αυτή τη συσκευή της Yamamoto και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πάντως κι αυτή η συσκευή της Trust φαίνεται ολόιδια...
georgepre10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 το yamamoto είναι usb. Εγώ ψάχνω για ethernet για να μην ανοίγω το pc
kitsos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 kalo einai oloi edw mesa an den kseroyn kati na min milane.... kai kyriws na min petane mpoyrdes an den kseroyn , opws episis kai na min kanoyn toys eksypnoys! Den einai kalo na sxhmatizoyn kapoioi lathos entypwsi epeidi kapoios imimathis viazetai na apantisei i na bgalei symperasmata . free pros to paron einai to voipbuster (nai plirwneis 10 euro gia 120 meres) alla kaneis osa tilefwna thes dwrean se stathera tis elladas kathws kai se alles xwres. . Yparxoyn kai alles etairies poy tha vreite sto google i sto insomnia i se alla forum otan kai an mathete pote na xrisimopoihte to search! einai poly pio grigoro apo to na kanete ena post edw. Episis gia ATA adapters (tilefwna ) xwris na xreiazetai na exeis to pc anoixto pali yparxoyn polla.... Deite ta proionta tis sipura (linksys sipura pleon) paromoia proionta dinoyn kai oi ellinikes etairies providers... blepe e-call...
bkran Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μεγάλε αυτό που ψάχνεις είναι τα sipura της linksys. Υπάρχουν διάφορες συσκευές, άλλες που συνδέεις κανονικά τηλέφωνο και άλλες που είναι VOIP τηλέφωνο ( παίζει και ασύρματο ). Δες και το www.ipfone.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.