tsakaloutis82 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα! Είχα γράψει μέσω NERO 7 σε ένα DVD αρχεία data (αθλητικούς αγώνες σε avi, mpg) αλλά δεν το είχα κλείσει (finalize) το DVD. Πήγα σήμερα να γράψω και άλλα αρχεία με το NERO 7 και ακολούθησα τη διαδικασία που κάνεις για να γράψεις ένα καινούριο DVD δεδομένων μόνο που άλλαξα τη ρύθμιση απο Start Multisession Disc σε Continue Multisession Disc. Αφού τελείωσε η εγγραφή βλέπω να λείπουν τα παλιά μου δεδομένα!! Στο disc info μου λέει ότι το δισκάκι έχει 2 sessions αλλά δεν μπορώ να βρώ τα παλιά μου αρχεία. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ
Bougas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 anoikse to diskaki me iso_buster i ultra iso,kai tha sta emfanisei.kanta copy paste se alo fakelo,kai ksanaperase ta se alo cd!
tsakaloutis82 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 pou einai auto to iso_buster i to ultra iso?? de mporw na ta vrw pouthena
tsakaloutis82 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 ok, to vrika kai ta katafera! thanx mates!
Bougas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 xairomai!mou eixe simvei kai emena palia,kai den iksera ti na kanw!kai itan kai mp3!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.