Pyravlos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Αλοχα παιδια!Να σας πω!Κατεβασα το bios για την mobo μου..Τωρα τι να κανω?Πως να κανω install??Aν εχω προβλημα με αυτο θα μπορω να ξανα βαλω το bios που ειχα?? Thankss mans!!
palawiaris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Αλόχα φίλε.Αν έγραφες και τι μητρική έχεις θα ήταν ακόμα πιο καλά.Αλλά γνώμη μου άσε να στο κάνει κανένας που ξέρει.Φιλικά
dusan7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 stis perissoteres selides kataskeyaston ton mitrikon yparxoun odigies gia update ton bios. rixe mia matia kai an den... pes mas montelo mitrikis
palawiaris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 http://www.asrock.com/support/download.asp?Model=P4V88%2b Δες εκεί που λέει -how to update- Κάνεις 1 εκκινήσημη δισκέττα.Αποσυμπιέζεις στην ίδια δισκέττα το αρχείο σου.Την version 1.70.Ξεκινάς τον υπολογιστή με την δισκέττα μέσα.Όταν σου γράψει Α:\ γράφεις να φαίνεται έτσι:A:\ASRUBIOS P4V88p_1.70 και πατάς enter και θα αρχίσει η αναβάθμιση.Μετά από 1 λεπτό βγάζεις την δισκέττα και επανεκίνηση.Πατάς F2 και ρυθμίζεις το bios με τις δικές σου προτιμήσεις.ΠΡΟΣΟΧΗ δεν φέρνω ευθύνη αν κάτι δεν πάει σωστά.Εκεί που λέει P4V88p_1.70 βεβαιώσου ότι είναι το σωστό αρχείο.Αν όχι κατεβάζεις το αντίστοιχο που χρειάζεσαι και γράφεις το όνομα εκείνου του αρχείου στο A:\ASRUBIOS ..... -enter-.Καλή επιτυχία
Pyravlos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 δ εχω δισκετα στο pc μου..με cd γινετε??thanks man..
activex Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 to palio bios den mporhs na to ksanaperashs (ektos an probhs se idikes patentes pou den sto protino) an gini opiadipote strabi (kolima - diakopi reumatos - lathos bios klp) tote petas thn mitriki kalitera asto gia kapion me pio poles gnoshs gnoshs.
Xviper13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Patentes sto BIOS mono se motherboards pou exoun kapio recovery feature opos MSI (MSI BIOS RECOVERY FEATURE) kai GIGA-BYTE (DUAL BIOS).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.