Προς το περιεχόμενο

UPS shutdown

buggy - x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κλίνει ταυτόχρονα με τον υπολογιστή.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το κλείνεις χειροκίνητα μετά το κλείσιμο του υπολογιστή.

Δημοσ.

Εγώ δεν το κλείνω ποτέ. Ή μάλλον το κλείνω σε δύο περιπτώσεις: Όταν έχει μεγάλη σε διάρκεια διακοπή ρεύματος (δεν αντέχω το μπιπ μπιπ και δε θέλω να αδειάσει τελείως) και όταν απουσιάζω για πολύ καιρό από το σπίτι.

Δημοσ.

Όταν έχεις ανοικτό ένα ups χωρίς να τραβάς ρεύμα από αυτό, απλά βρίσκεται σε κατάσταση standby. Καταναλώνει ελάχιστα εώς σχεδόν καθόλου ρεύμα.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο λόγο γιατί θα έπρεπε να κλείνει, και δεν έχω βρεί κ κάποια εντολή/ρύθμιση για να γίνεται αυτό.

/sc

Δημοσ.
file tzoykas mia erotisi ekana . den ine anagki na mas direis.

Φίλε μου με συγχωρείς αν το εξέλαβες έτσι. Δεν το εννοούσα όπως το πήρες (ούτε καν φώναξα :) )

Δημοσ.
buggy-x,min dineis simasia file!

Που σαι εσύ ρε; σε χάσαμε! και σένα και τα γεμάτα νόημα ποστ σου...

Άντε περιμένουμε νέα σου.

Δημοσ.
Που σαι εσύ ρε; σε χάσαμε! και σένα και τα γεμάτα νόημα ποστ σου...

Άντε περιμένουμε νέα σου.

egw panta edw eimai,esy pou xathikes?kala eimastan toso kairo xoris tin parousia sou!isixase to forum!

Δημοσ.

Να κλεινει το UPS μόνο του ξέρω μόνο μία περίπτωση: Στο δικό μου ups (MGE Nova 1100VA) όταν κόβεται το ρεύμα έχει μια ρύθμιση, αν λείπεις, μετά από κάποιο διάστημα να κλείσει τον υπολογιστή και αφού κλείσει ο υπολογιστής, μετά από λίγο κλείνει και το ups. Επίσης αν έρθει το ρεύμα, το ups ξεκινάει μόνο του και ξεκινάει και τον υπολογιστή.

Δημοσ.
Να κλεινει το UPS μόνο του ξέρω μόνο μία περίπτωση: Στο δικό μου ups (MGE Nova 1100VA) όταν κόβεται το ρεύμα έχει μια ρύθμιση, αν λείπεις, μετά από κάποιο διάστημα να κλείσει τον υπολογιστή και αφού κλείσει ο υπολογιστής, μετά από λίγο κλείνει και το ups. Επίσης αν έρθει το ρεύμα, το ups ξεκινάει μόνο του και ξεκινάει και τον υπολογιστή.

kali fasi.kai poso paei to sigkekrimeno montelo?plaisio to exei?

Δημοσ.

Αυτές τις ιδιότητες δε νομίζω ότι τις έχει μόνο το συγκεκριμένο UPS μιας και το software είναι κοινό για τα περισσότερα UPS της Merlin Gerin. Το συγκεκριμένο το πήρα από Πλαίσιο 120 Ευρώ. Είναι 1100VA αλλά έχει ενεργητική ψύξη (ανεμιστηράκι). Δες καλύτερα και τη σχετική συζήτηση: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=129121

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...