buggy - x Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 gia. exo agorasi ena ups kai thelo otan kano shutdown to pc na kani shutdown kai to ups dioti kapoies fores to xexnao anikto.pos?
christos1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Από ότι γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κλίνει ταυτόχρονα με τον υπολογιστή. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το κλείνεις χειροκίνητα μετά το κλείσιμο του υπολογιστή.
accipio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Εγώ δεν το κλείνω ποτέ. Ή μάλλον το κλείνω σε δύο περιπτώσεις: Όταν έχει μεγάλη σε διάρκεια διακοπή ρεύματος (δεν αντέχω το μπιπ μπιπ και δε θέλω να αδειάσει τελείως) και όταν απουσιάζω για πολύ καιρό από το σπίτι.
madsc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Όταν έχεις ανοικτό ένα ups χωρίς να τραβάς ρεύμα από αυτό, απλά βρίσκεται σε κατάσταση standby. Καταναλώνει ελάχιστα εώς σχεδόν καθόλου ρεύμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο λόγο γιατί θα έπρεπε να κλείνει, και δεν έχω βρεί κ κάποια εντολή/ρύθμιση για να γίνεται αυτό. /sc
buggy - x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 file tzoykas mia erotisi ekana . den ine anagki na mas direis.
tzoykas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 file tzoykas mia erotisi ekana . den ine anagki na mas direis. Φίλε μου με συγχωρείς αν το εξέλαβες έτσι. Δεν το εννοούσα όπως το πήρες (ούτε καν φώναξα )
tzoykas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 buggy-x,min dineis simasia file! Που σαι εσύ ρε; σε χάσαμε! και σένα και τα γεμάτα νόημα ποστ σου... Άντε περιμένουμε νέα σου.
Bougas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Που σαι εσύ ρε; σε χάσαμε! και σένα και τα γεμάτα νόημα ποστ σου...Άντε περιμένουμε νέα σου. egw panta edw eimai,esy pou xathikes?kala eimastan toso kairo xoris tin parousia sou!isixase to forum!
abakas7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Να κλεινει το UPS μόνο του ξέρω μόνο μία περίπτωση: Στο δικό μου ups (MGE Nova 1100VA) όταν κόβεται το ρεύμα έχει μια ρύθμιση, αν λείπεις, μετά από κάποιο διάστημα να κλείσει τον υπολογιστή και αφού κλείσει ο υπολογιστής, μετά από λίγο κλείνει και το ups. Επίσης αν έρθει το ρεύμα, το ups ξεκινάει μόνο του και ξεκινάει και τον υπολογιστή.
Bougas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Να κλεινει το UPS μόνο του ξέρω μόνο μία περίπτωση: Στο δικό μου ups (MGE Nova 1100VA) όταν κόβεται το ρεύμα έχει μια ρύθμιση, αν λείπεις, μετά από κάποιο διάστημα να κλείσει τον υπολογιστή και αφού κλείσει ο υπολογιστής, μετά από λίγο κλείνει και το ups. Επίσης αν έρθει το ρεύμα, το ups ξεκινάει μόνο του και ξεκινάει και τον υπολογιστή. kali fasi.kai poso paei to sigkekrimeno montelo?plaisio to exei?
abakas7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Αυτές τις ιδιότητες δε νομίζω ότι τις έχει μόνο το συγκεκριμένο UPS μιας και το software είναι κοινό για τα περισσότερα UPS της Merlin Gerin. Το συγκεκριμένο το πήρα από Πλαίσιο 120 Ευρώ. Είναι 1100VA αλλά έχει ενεργητική ψύξη (ανεμιστηράκι). Δες καλύτερα και τη σχετική συζήτηση: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=129121
Bougas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 poli kalo fenete,tha peraso ayrio apo plaisio na riksw mia matia kai apo konta!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.