Προς το περιεχόμενο

Innovator Cases

tonypc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα παντα ειναι το τι χρειαζεσαι τον υπολογιστη που θα στεγασεις στο κουτι. Αν θες να βαλεις ενα απλο μηχανημα(κατεβαστηρι πχ) καλυτερα ενα φτηνο κουτι με ενα αξιοπιστο τροφοδοτικο οπως αυτο που προτεινατε της Heirolchi. Αν θες να στεγασεις ενα high end εργαλειο καλυτερα ενα ακριβοτερο κουτι για καλυτερη απαγωγη θερμοτητας και ευκολοτερη προσβαση στα "σπλαχνα" του συστηματος..Α! και φυσικα ενα δυνατο και αξιοπιστο τροφοδοτικο που ειναι must σε καθε περιπτωση... Και οσον αφορα τα Q-Tech δεν υπαρχουν στον χαρτη των τροφοδοτικων. Ασταθη και πανω απο ολα ψευτικα(το 500W νομιζω αποδιδει 350W πραγματικα...!) δεν αξιζουν παρα μονο σαν προσωρινη λυση κατα την ταπεινη μου αποψη...

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και οσον αφορα τα Q-Tech δεν υπαρχουν στον χαρτη των τροφοδοτικων. Ασταθη και πανω απο ολα ψευτικα(το 500W νομιζω αποδιδει 350W πραγματικα...!) δεν αξιζουν παρα μονο σαν προσωρινη λυση κατα την ταπεινη μου αποψη...

Kαι πολλά λες... Έχω την εντύπωση πως το γράφει και στην πινακίδα του. Το είχα δει σε παλιότερο post κάπου. 285 Watt :twisted:

Δημοσ.
ayto sto emfanise stin arxh? xoris iperxronismo?

Καλησπερα.Αναφερεσαι στην αυξημενη θερμοκρασια?Ειχα εναν Ρ4 3.0 Ghz Prescott ''μαμα'' και μολις αλλαξα κουτι ειδα 5C μειωση στη θερμοκρασια του, οποτε βοηθησε η αλλαγη κουτιου.

Δημοσ.

ok thanks... :)

ego exo ena amd dual core kai se idle katastasi ine 27 bathmous c kai se full load pianei 33-34 c.

episis h 7800gt se idle pianei 44 c kai se full load 56-57 c.

pisteuo einai fisiologikes thermokrasies... :mrgreen:

Δημοσ.

6ar6-b.jpg

(Heroitcy 6AR6)

Yparxei kai to 6919 super midi tower.

swingsilver.jpg (thermaltake swing black)

pedia sas gia tis apantiseis sas. Kai emena mou protinoun oi perissoteroi heroichy kai thermaltake. Ti gnomi exete gia ta parapano ? pio na protimiso ?

exo bri ena trofodotiko sto hac-shop gyro sta 60 an den kano lathos super silent.. ti lei auto ? exete na protinete kapoio allo sta idia lefta alla na min exo problimata argotera ?

thanks

Δημοσ.

pedia sas gia tis apantiseis sas. Kai emena mou protinoun oi perissoteroi heroichy kai thermaltake. Ti gnomi exete gia ta parapano ? pio na protimiso ?

exo bri ena trofodotiko sto hac-shop gyro sta 60 an den kano lathos super silent.. ti lei auto ? exete na protinete kapoio allo sta idia lefta alla na min exo problimata argotera ?

thanks

Έχω δοκιμάσει και τα δύο. Πολύ καλά για τα λεφτά τους.

Το heroichi έχει δύο 12άρηδες και καλύτερες υποδοχές για τους δίσκους. Δεν μου αρέσει η στήριξη στις θέσεις 5 ½, που είναι με βίδες μόνο από την μία πλευρά.

Με ένα tagan easycon πάντως έχει πήξει ο τόπος καλώδια και το κουτί μοιάζει ασφυχτικά πνιγμένο.

Το swing έχει μόνο έναν 12άρη πίσω, αλλά έχει και παράθυρο (για κάποιους αυτό μετράει). Οι θέσεις των δίσκων είναι λίγο παράξενες, αλλά γενικά το κουτί είναι toolfree.

Ένα fortron bluestorm του ταίριαξε μια χαρά. Τα sleeved καλώδια βολεύτηκαν μια χαρά.

Δεν ξέρω πoιο θα διάλεγα μεταξύ των δύο. Ίσως το heroichi...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...