blueviper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Σε κάποιους πάντως άρεσε κι η Γεωργία Βασιλειάδου...περί ορέξεως...
giankyr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 file S2Katana to qtec de 8a sou deiksei apo twra pws exei problhma, alla mia mera 8a deis na ta ftynei enas diskos, ena dvd, kamia kartoula.. pros 8eou kai xtypa ksylo de 8elw na grousouzepsw to mhxanhma sou, alla egw etsi thn pathsa me to palio mou trofodotiko kai apo tote to lew kai to ksanalew gia na apofeux8oun paromoies katastaseis. filika!
equilibrium Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 giati ti epathe to proigoumeno kouti sou s2katana? me to zori re blueviper na to bgaloume axristo to innovator? afou sou leo to exo kai ola einai mia xara. hmarton. kai as to liksoume kapou edo to thema afto.
blueviper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Θα περιμένω εναγωνίως την έγκρισή σου πριν καταθέσω τη γνώμη μου...άλλη φορά θα ρωτάω αν συμφωνείς! Sorry που σε στενοχωρώ και προσβάλλω τα Innovators. Μ' αρέσει όταν μου λένε πότε πρέπει να λήγει ένα θέμα...
S2Katana Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 file S2Katana to qtec de 8a sou deiksei apo twra pws exei problhma' date=' alla mia mera 8a deis na ta ftynei enas diskos, ena dvd, kamia kartoula.. pros 8eou kai xtypa ksylo de 8elw na grousouzepsw to mhxanhma sou, alla egw etsi thn pathsa me to palio mou trofodotiko kai apo tote to lew kai to ksanalew gia na apofeux8oun paromoies katastaseis. filika![/quote'] Ασε ρε φιλε, εντσερνιζομαι πληρως αυτο που λες, απλα μου τρωει ολα τα λεφτα το αμαξι στην παρουσα φαση και δεν αξιωνομαι να δωσω 50-70 ευρω για ενα καλο τροφοδοτικο.Παντως εχεις δικιο.
S2Katana Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 giati ti epathe to proigoumeno kouti sou s2katana? Το πρωτο μου κουτι ηταν απο αυτα του Πλαισιου(μη βαρατε, ξερω ειναι σκουπιδια) και το πληρωσα 50 ευρω.Μετα αλλαξα κουτι για να λυσω εν μερει καποια προβληματα υπερθερμανσης και εσκασα αλλα 80 ευρω.Τι θελω να πω?Οτι θα μπορουσα να δωσω εξαρχης 100 ευρω και να παρω κατι αξιολογο.Μονο και μονο η μεταφορα του hardware απο το ενα κουτι στο αλλο δεν αξιζει τον κοπο!!!
giankyr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Ασε ρε φιλε, εντσερνιζομαι πληρως αυτο που λες, απλα μου τρωει ολα τα λεφτα το αμαξι στην παρουσα φαση και δεν αξιωνομαι να δωσω 50-70 ευρω για ενα καλο τροφοδοτικο.Παντως εχεις δικιο. megale ama milas gia S2000 opws blepw sthn ypografh shkwnw ta xeria pshla. kai ta podia!
S2Katana Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Και το S αλλα και το καινουριο Yaris μου, μου τρωνε ολα τα λεφτα, οποτε καταλαβες αγαπητε!
snik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 και εγω innovator εχω και μαλιστα αυτο στην foto στην αρχικη σελιδα καλο ειναι για τα λευτα του αλλα αργοτερα του αλλαξα τροφοδοτικο επειδη το εκαψα απο μ@λ@κια μου
equilibrium Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 blueviper xalarose file mou!!!! katholou den me stenaxoris. s2katana ta problimata iperthermansis sta ebgaze stin arxi etsi? ekanes kai iperxronismo?
Dark_son20 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 i lamarina pou exoun ta inov einai eleina ftiniariki....me to ena daxtilo tin ligizeis...tha protimousa tin stivari lamarina tis heroichi sta idia pano kato fraga...
blueviper Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Θα σε μαλώσω equilibrium...μάλλον δε με διαβάζεις. @Dark_son20 Σε αυτήν την περίπτωση φροντίζεις να σκεφτείς και λίγο έξυπνα...αγοράζεις τουλάχιστον 2 κουτιά Innovator, στο σπανιότατο ενδεχόμενο που σου λυγίσει το ένα εξ αυτών. Είπαμε, ό,τι πληρώνεις παίρνεις...απλά για μερικά πράγματα θα έπρεπε να σε πληρώνουν για να τα πάρεις.
Tenshi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Πλάκα πλάκα υπάρχουν και χειρώτερα κουτιά απο τα Innovator...κατ'εμέ, αυτή τη θέση διεκδικεί με το σπαθί του το Codagen (με 400 -λολ- watt psu και 2 led fans δώρο). Παιδιά,μή γελάσετε,το κουτί/λαμαρίνα/τι-στο-κέρατο-είναι-φτιαγμένο μυρίζει ψαρίλα!Ναι Ναι!Ψαρίλα!Μιλάμε έπαθα πλάκα.Πέρα απο αυτό,ή λαμαρίνα είναι τρισάθλια,λυγίζει εύκολα,είναι κακοκομμένη σε τέτοιο βαθμό που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κοπείς (εγώ κόπηκα πάντως...και βρόμαγε και ψάρι).Οι θύρες για τις pci καθώς και οι τρύπες για τις βίδες είναι "στο περίπου",άρα ότι μπεί στις θύρες αυτές θα κρατιέται "στο περίπου". Το καλύτερο σας το είπα;;;Το κουτί ΠΟΤΕ δέν δούλεψε και πιστέψτε με κοίταξα τα I/O καλωδιάκια πολλές πολλές φορές και το PSU επίσης. Τραγικό;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 ta koytia ayta einai apo ta xeirotera...gia na mh pw einai to xeirotero..egw exw afto INNOVATOR CA400W PEAK TS-T BLACK WIN einia a9lio mexri kai th teleytaia lamarina..den exw terasties apaithseis oson afora koytia..alla ayto einai poly kako..de to synhstw..kai exw kopei kai gw apo tis kwlolamarines toy poy 9ymhzoyn daneikes apo konserbokoytia..
mastino Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 exw to kouti tis fotografias peripou ena xrono kai den exw kapoio provlima. exei arketes 8eseis gia diskous ,anemistires kai kartes epektasis. o plainos anemistiras pantws ontws einai elikoptero oson afora to 8oryvo.egw ton exw aposundesei. egw to vriskw kalo gia ta lefta tou. an pas se kalytero kouti sta idia lefta mallon den 8a exei trofodotiko. gia kapoion pou psaxnei (toulaxiston ena xrono prin) ena megalo kouti me trofodotiko 400w nomizw oti ta 55 peripou evrw pou edwsa itan arketa kali timi. den kserw vevaia ti paizei twra i agora. epeidi omws 8ewrw to kouti ,to trofodotiko kai to motherbord ws ta pio apaititika kai vasika kommatia enos pc 8a sou proteina na rikseis pio polla lefta kai na pareis kati pragmatika kalo!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.