blueviper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Υπήρχε η επιλογή ενός Innovator...τελικά προτίμησα το Soprano της Thermaltake, μαζί με ένα Tagan ως PSU. Δεν το μετάνοιωσα ούτε για μια στιγμή. Στιβαρό case για τα λεφτά του με αρκετές διευκολύνσεις.
equilibrium Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 tzino kata tin gnomi mou an prepei na kanoume oikonomia apo kapou, as tin kanoume sto kouti! ti na pathei diladi? xilies fores na ependisis se ena aristo trofodotiko me ta lefta pou tha kerdisis apo to case. afta gia ton thorivo, tin kaki thermoapagogi gia mena ine asimanta. an thelo allazo to fan pou exi to case, me ena me ligotera db. tin douleia tou pali tin kanei re paidia.(episis kalo ine na exoume ena deftero trofodotiko os back up, fisika oxi akribo, giati pote den kseris!) s2katana kai ego exo akousi gia ta qtec oti einai mi empistosinis alla afou esena den sou exi kanei problima, eidika me 2 kartes grafikon pou exis, mia xara tote.
blueviper Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Με 20-30€ δε σώζεσαι...αντί για ένα Innovator, τσιμπάς ένα Thermaltake ή Heroichi που είναι κλάσεις ανώτερα και σε τιμές 50-75€, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις και κανένα σοβαρό συμβιβασμό για τροφοδοτικό. Σκοπός δεν είναι απλά και μόνο να κάνεις τη δουλειά σου...την κάνεις και χωρίς κουτί αν χρειαστεί (υπάρχει και σχετικό thread ). Το θέμα είναι να εξετάζεις και τη μακρόχρονη ανθεκτικότητά του και όσες διευκολύνσεις παρέχει.
iccon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 OLA ta koutia lamarines einai k plastika ara ston xrono antexoun. To thema einai praktikotitas kai trofodotikou. Gia enan pou metraei kai to teleuteo euro einai mia xara... Gia ena mou den exei problima na dosei kai 30-40 euro parapanw.. as epilexei Heroichi me 50 euro kai ena trofodotiko 60 euro...110.. Ara 50 euro parapanw.. Ola einai thema prosopikon epilogon sta koutia...
laskos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 kata ti gnomi mou i ftinoteri alla kai aksiopisti lisi einai ena kouti tis herolchi st 50 euro me 2 12cm auto fans mesa kiolas kai ena 420 psu tis levicom pou einai men ftina alla aksiopista. peripou sta 110-120 prepei na bgenoun
equilibrium Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 blueviper ti parapano exi to thermaltake soprano px.. apo to innovator pou exei 64euro? mallon 10 eyro parapano kai meion ena trofodotiko...
blueviper Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Ανώτερη ποιότητα κατασκευής (και δε μιλάω μονάχα για το χρησιμοποιηθέν υλικό)...εδώ υπάρχει και το σχετικό thread των ορκισμένων fan του Innovator. Από εμπάθεια τα γράφουν φαίνεται...
S2Katana Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Καμια σχεση τα Thermaltake με τα Innovator!Πολυ ανωτερα τα πρωτα!
blueviper Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Καμιά φορά ό,τι πληρώνεις παίρνεις κι όλας. Φαντάζομαι πως η ζωή δε θα ήταν τόσο πια άδικη με τα Innovator, αν πρόσφεραν τέτοια εξαιρετική ποιότητα, με αξιόλογο τροφοδοτικό στην εξευτελιστική μάλιστα τιμή των 64€. Θα είχαν κάνει θραύση κάτι που δεν ισχύει κι είναι να απορείς γιατί μερικοί ακόμα αναρωτιούνται το λόγο. Ακόμα και το κουτί που δίνει το Πλαίσιο πιο στιβαρό έμοιαζε.
equilibrium Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 koita ego to exo to innovator pou einai sta 64 eyro kai eimai eyxaristimenos apo to sigkekrimeno case. o filos sto thread pou anaferis, to petyxe psilodialimeno. apo tin metafora? apo ton texniko? den ksero! ennoite pos oti plironeis, pernis stin teliki...ego pantos to exo 1 mina kai kati, dipla sto grafeio mou, sinexia anoixto, kati allages stin karta ixou, kati sta fans, bale bgale diladi, pali mia xara to blepo.... ti na po... den tha sigkrino se kamia periptosi mia thermaltake me tin innovator. h proti exi deiksi ti aksizi kai i defteri prosferi fthines lisis alla oxi anagkaia kai moufa proionta, min trelathoume.
kokorikoko Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Και εγω το ιδιο τροφοδοτικο εχω, εχω ακουσει...τα χειροτερα, αν και τα βγαζει περα με τις 2 καρτες γραφικων μου.Δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα ηταν αρκετα φθηνο! Να σου πω την αληθεια και εγω επιδει ειναι φθηνο το ειχα παρει,λιγο θορυβο παραπανω τον κανει..Το ειχα 3χρονια μεχρι που καηκε τελειως(εβγαλε τα λεφτα του)παραλιγο να μου καψει και μιτρικη!και ξαναπηρα το ιδιο(ειναι φθηνο τι να κανω!)Δεν θα μαθω ποτε βεβαια αν φταιει η ΔΕΗ γιατι εχω πριζα ασφαλειας ή καηκε απο προβλημα δικο του.
blueviper Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 o filos sto thread pou anaferis, to petyxe psilodialimeno. apo tin metafora? apo ton texniko? den ksero! Δεν ήταν ο μόνος που κατέθεσε την άποψή του. Κι άλλοι εξέφρασαν τις διόλου κολακευτικές τους εμπειρίες, οπότε φυσικά και δεν είναι μονάχα θέμα περίπτωσης. ti na po... den tha sigkrino se kamia periptosi mia thermaltake me tin innovator. Κι όμως φίλε equilibrium, αυτό ακριβώς έκανες όταν έγραφες: "ti parapano exi to thermaltake soprano px.. apo to innovator pou exei 64euro? mallon 10 eyro parapano kai meion ena trofodotiko..." h proti exi deiksi ti aksizi kai i defteri prosferi fthines lisis alla oxi anagkaia kai moufa proionta, min trelathoume. Θεωρώ τα Innovator από τα χειρότερα κουτιά που υπάρχουν. Αν θεωρήσουμε πως υφίσταται κάποια κλίμακα ποιότητας, τότε κατ' εμέ προσεγγίζουν επικίνδυνα τη μία άκρη. Ο καθένας βέβαια κάνει τους συμβιβασμούς και τις επιλογές του, προσωπικά όμως δε θα έσκαγα 64? για να πάρω ένα τόσο χαμηλής ποιοτικής στάθμης case. Άλλο όμως "δεν είχα παραπάνω να σκάσω" κι άλλο "αποτελεί καλή λύση".
S2Katana Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Να σου πω την αληθεια και εγω επιδει ειναι φθηνο το ειχα παρει,λιγο θορυβο παραπανω τον κανει..Το ειχα 3χρονια μεχρι που καηκε τελειως(εβγαλε τα λεφτα του)παραλιγο να μου καψει και μιτρικη!και ξαναπηρα το ιδιο(ειναι φθηνο τι να κανω!)Δεν θα μαθω ποτε βεβαια αν φταιει η ΔΕΗ γιατι εχω πριζα ασφαλειας ή καηκε απο προβλημα δικο του. Eγω εχω παρει ενα ups, οποτε ελπιζω να ελαχιστοποιω το ρισκο απο το φθηνο τροφοδοτικο μου!
equilibrium Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 file blueviper ego pantos tin agora tou innovator tin eida me arketa kalo mati kai den me apogoiteuse stin poreia. exo kai to psu stin akri! alloi lene den tous aresan ta koutia afta, emena mou arese. h thermokrasia episis einai mia xara. gousta einai afta kai allazoun analoga me tis apaitisis kai tis anagkes mas.
S2Katana Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δε λεμε οτι ειναι κακο για τα λεφτα του, απλα με κατι παραπανω λυνεις μια και εξω το θεμα κουτι στο pc σου...Ξερεις ποσα χρηματα εχω πεταξει επειδη δεν εκανα εξαρχης καλη επιλογη κουτιου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.