ydrokinisi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Ενω ακουω την φωνη μου απο τα ηχεια οταν μιλαω στο μικροφωνο δεν με ακουνε οι αλλοι. Και σε παιχνιδι που παιζω δεν με ακουει κανεις. Εχω ανεβασει την φωνη απο τα win σε ολα αλλα τιποτα. Αυτο συμβαινει και στα 2 μικροφωνα που εχω. Τι μπορει να συμβαινει. Μπορει κανεις να με βοηθησει? Ουτε skype δεν μπορω να χρεισημοποιησω.
hanibal2000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Dokimase prwta apola an boreis na kaneis hxografhsh me to programma twn windows gia na deis an dulevei kanonika to mic An sthn hxografhsh dulevei kanonika to mic tote einai thema rithmishs tu game pu paizeis. Se poio game exeis prob? (to skype den to xrhsimopoihsa pote opote den xerw ti rithmiseis exei) ektos kai an einai xalasmena kai ta 2 mic su
Tredor Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 ΓΕΙΑ!! Το οτι ακους την φωνη σου σημαινει οτι εχεις κανει unmute το μικροφωνο .. Εχεις διαλεξει σαν πηγη ηχογραφησης το μικροφωνο ??? Τι καρτα ηχου εχεις??? Στο control panel/sound and audio/voice/ ΣΤΟ voice recording ειναι διαλεγμενη η καρτα ηχου σου ? Π.Χ στο Skype : Εργαλεια/Ρυθμισεις/Συσκευες Ηχου/ ειναι διαλεγμενη η καρτα ηχου ?? Κατεβασε και new drivers για την καρτα ηχου...
ydrokinisi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Hanibal prospathisa alla den mporo na ixografiso sto programma ton windows. Ara ti exo kanei lathos?
hanibal2000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Tote den exeis rithmisei swsta thn karta hxou su (onboard h mh..) Phgene control panel ----> Ήχοι και Συσκευές αναπαραγωγής --->φωνη----->εγγραφη ομιλιας kai ekei epelekse th syskeuh pu kanei capture (thn karta hxou) kai sto kubi edash clikare thn epilogh microphone kai rithmise thn edash
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.