toubos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Πω, πω φίλε sotris99 με έσωσες. Το χαλβάδιαζα τώρα τελευταία αλλά απʼ ότι βλέπω δε λέει. Many thanks!!
sotris99 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Ενδιαφέρον. Αλλά δεν με συμφέρει να δώσω $1000... :razz: Καλή δύναμη με την εγκατάσταση. Λοιπόν το αδίκησα το μηχάνημα... Review λείαν συντόμως μόλις το κεφάλι μου συνέρθει από τις μπόμπες που μου σέρβιραν σε ένα πάρτυ εχθές το βράδυ... Για άλλη μια φορά ήταν μ@λ@κία της κοινοπραξίας wintel... (paredwse μη γελάς σε βλέπω!!!) Πω' date=' πω φίλε sotris99 με έσωσες. Το χαλβάδιαζα τώρα τελευταία αλλά από ότι βλέπω δε λέει. Many thanks!![/quote'] Λέει φίλε μου λέει με εννιακόσια ενενήντα εννέα...
dim_b Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μας ξέχασες Σωτήρη; Ακόμα δεν συνήλθες από τις μπόμπες; (μα καλά, ποιός σερβίρει μπόμπες σε πάρτυ; :roll:)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 [...] Για άλλη μια φορά ήταν μ@λ@κία της κοινοπραξίας wintel... (paredwse μη γελάς σε βλέπω!!!)[...] Τώρα εγώ φταίω; Όχι πες μου, εγώ φταίω;
gregdais Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 paidia afti i patenta einai teleia!!! sto spiti mou exw 5 pc pou doulevoun sinexws, kai se ena apo afta exw sindemenous 3 ekswterikous (firewire+usb) kai gia na prepei na exw anoikto sinexeia ena pc wste na einai monima shared oi diskoi kai afto einai ligaki spastiko...! afto to koutaki tha to xtipisw kai tha riksw gia arxxi 2x320gb kai tha exw 640 gb gia shared folder! san map network drive prepei na doulevei!! tha ithela poli i taxitita na itan gigabit alla den me xalaei kai i 100ara! kai exw kai mia eleftheri portoula sto switchaki mou....!!! tha elege poli pantws na evgene kana combo... me firewire,usb2.0 kai lan!!
sa1901 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 tha elege poli pantws na evgene kana combo... me firewire' date='usb2.0 kai lan!![/quote'] Αν σου αρκεί usb και lan, υπάρχει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802062 5 pc sto spiti sou? 8a me io8ethseis? Εγώ έχω 4 και ένα laptop. :razz:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Αν σου αρκεί usb και lan' date=' υπάρχει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802062 Εξαντλημένο γαμώτο. Υπάρχει FireWire και LAN; Χωρίς δηλ USB; :? Πωπω, το καταστρέψαμε το θέμα. Μήπως να το μεταφέρω στο Αποθηκευτικά Μέσα για να γράψει ο sotris99 εδώ το review του;
gregdais Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 stella distixws den iparxei pia sto eshop afto tou koutaki. 5 pc sto spiti sou? 8a me io8ethseis? file exw 4 pc kai 1 laptop , kai stin akri exw kai alla 3 pc kai 1 palio laptop. an eixa perissotero xwro tha ekana trela lanparty! paredwse an ksetripwseis kana koutaki, estw kai sketo lan na einai alla na to parw apo ellada, dwse kana link...! treli fasi to lan disk! fovero, anepanalipto ktl ktl ktl ktl!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Αν ξετρυπώσω κανά LAN δισκάκι, θα ειδοποιήσω (έστω και χωρίς FireWire). Αλλά αν ξέρει και κανάς άλλος (μιας κι εγώ δεν φημίζομαι για τις γνώσεις μου στο hardware), ας ενημερώσει εδώ. ΥΓ: Το μεταφέρω στα Αποθηκευτικά Μέσα.
wizzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Πήρε το μάτι μου ένα κουτί για εξωτερικό σκληρό στα Μultirama που έχει USB και LAN και "παίζει" με FAT32 και είναι αυτο: http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=DevicesCases&cp_id=66479 (κάνει και για MAC!!) Στο κατάστημα στη Στουρνάρη έχουν 3-4 κομμάτια.
gregdais Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 wizzy na se filisw!!! makari na to exoun re file, einai poli korifi...!
wizzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 φιλαράκι, στις 14:20 που πήρα τηλέφωνο το είχαν ! Αν το βρεις και σου κάνει, περιμένω έναν καφέ κερασμένο χεχεχε !!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Ωχ, ωχ, wizzy σε βλέπω να πίνεις δύο κερασμένους καφέδες! Μια χαρά φαίνεται το κουτί.
wizzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 λοιπόν, από ότι φαίνεται έκανα την καλή μου πράξη για φέτος. Περιμένω review παίδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.