papaki63 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 molis ta parelaba... kammia idea gia to ti eikona/es na kapsw gia thn prwth dokimh...? H prwth photo einai apo thn labelflash side ...sthn pragmatikothta einai poly pio gialysterh akoma kai apo thn data side san ka8refths...
damiano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Βάλε μια φώτο μόλις κάψεις μια εικόνα να δούμε τι λέει και το labelflash..
papaki63 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Moy ta esteile ena ksadelfaki apo SCOTLAND alla kserw oti syntoma 8a skasoyn myth kai thn ellhnikh agora... ti eikones omws lete na kapsw... exw mono 5 temaxia...
papaki63 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 to apotelesma einai kalytero ap'oti fainetai stis photos... einai diaforetiko apo lightscribe ... mallon kalytero pio "xlidato"...
ippeas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Σε λίγο θα έχω στα χέρια μου το NEC AD-7543A για φορητό. Νομίζω ότι όταν κυκλοφορήσουν ευρέως τα δισκάκια, θα διευκολυνθώ πάρα πολύ. Ειδικά με τις εγγραφές ταινιών, βάζεις και το τίτλο και είσαι ωραίος. Όπως βλέπω στις εικόνες, μια χαρά είναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.