Θοδωρής Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Έχω πάρει εδώ και δύο εβδομάδες ενα καινουργιο συστημα και το συναρμολόγησα μόνος μου. τα χαρακτηριστικά του είναι : Μ/Β asus P5WD2-E Premium , CPU pentium d930 , RAM 3gb ddr2 533mhz twicmos , audigy 2 , XFX 6800gs , και δύο δίσκους sata 2 160gb. Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι όταν τα Windows xp είται 32 είται 64bit εκεί που καθομαι χώρις να κάνω τίποτα ανοίγω μονο το Task manager και βλέπω την CPU να χτυπάει Usage 50 και 60 ασταμάτητα με αποτέλεσμα να ψηλοσέρνεται αργότερα αν παω να παίξω κανα παιχνιδάκι. Είναι όντως Πρόβλημα;
deathlok Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 na sou poume oti den einai problima tha einai psemata . tespa me gia to sistima. gia arxi kane ta klasika katebase ola ta updates tis microsoft kai ena kalo antivirus kai antispyware gia na deis an eisai katharos apo ious ktl.
Θοδωρής Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 to systima einai me kathari egkatastasi xoris ioys.tha katebaso update na doyme ! eyxaristo
Θοδωρής Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 mipos yparxei kaliteri lisi giati gia na kano update me 56k tha exoyn bgei kai ta vista mexri tote!!!
Lemuria Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 πηγαινε εναρξη/εκτελεση και πληκτρολογησε msconfig πηγαινε στην καρτελα εκκινηση και δες τι τρεχει. Αφησε μαρκαρισμενο μονο το ctfmon και κανε επανεκκινηση δες αν εχεις το ιδιο προβλημα. Θα σου συνιστουσα αν ξερεις απο pc να ξαναπερασεις απο την αρχη τα windows. Α!!!! μηπως εχεις norton?
Θοδωρής Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 τεχνικός είμαι. εχω κανει τεσσερα Format και πάλι τα ίδια κανει με καθαρή εγκατάσταση χωρις Norton και χωρίς τίποτα εγκατεστημενο εκτός απο τους ποιο τελευταίους Drivers όλων των συσκευών που έχω. πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω.
Θοδωρής Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 [ εχω κανει τεσσερα Format και πάλι τα ίδια κανει με καθαρή εγκατάσταση χωρις Norton και χωρίς τίποτα εγκατεστημενο εκτός απο τους ποιο τελευταίους Drivers όλων των συσκευών που έχω. πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω.helpppppppp!!!!
Θοδωρής Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Έχω πάρει εδώ και δύο εβδομάδες ενα καινουργιο συστημα και το συναρμολόγησα μόνος μου. τα χαρακτηριστικά του είναι : Μ/Β asus P5WD2-E Premium , CPU pentium d930 , RAM 3gb ddr2 533mhz twicmos , audigy 2 , XFX 6800gs , και δύο δίσκους sata 2 160gb. Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι όταν τα Windows xp είται 32 είται 64bit εκεί που καθομαι χώρις να κάνω τίποτα ανοίγω μονο το Task manager και βλέπω την CPU να χτυπάει Usage 50 και 60 ασταμάτητα με αποτέλεσμα να ψηλοσέρνεται μέχρι και το mouse ,αργότερα αν παω να παίξω κανα παιχνιδάκι είναι για γέλια. Είναι όντως Πρόβλημα; Δεν έχει ουτε ιο ουτε Worms ουτε τιποτα. Το κανει ακόμα και σε καθαρή εγκατασταση των Windows με τους Drivers το συσκευών μόνο εγκατεστημένους.(με το ASUS PRobe II παρατήρησα οτι μόνο ο ένας πυρήνας γονατιζει 50 με 60 και καμια φορά 80 Usage ενώ ο δεύτερο πυρήνας ειναι σταθερα 0 )
masteripper Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Καταρχήν ωραίο σύστημα. Κατα δεύτερο ψάξε στο event viewer οταν δείς κάτι τέτοιο τι αναφέρει Πολύ παράξενο......... Πήγαινε και μια βόλτα απο το site της ASUS μήπως πάιζει κανένα BIOS Update. Επίσης ποιό πρόγραμμα είναι αυτό που τραβάει τους πόρους σου?
Θοδωρής Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Το Event είναι πεντακάθαρο. δεν υπαρχει κανενα σφάλμα, όσο για update ξεχνα το, πριν απο την asus είχα To gigabyte 955x και το κατέστρεψα με update bios μαζι και το dual bios που είχε. και στα δυό motherboard μου έκανε τα ίδια βλέπεις.
Θοδωρής Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μήπως φταίει ο driver του Chipset, an και έχω κατεβασει το τελευταιο απο τη INTEL και για 32 και 64bit
masteripper Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Πολυ μυστήριο βλέπω. ο driver του chipset συνηθως για καλό είναι όχι για να βασανίζεσαι. Αυτό το 50% σημαινει ότι καποιο πρόγραμμα τρέχει δεν μπορεί ...και πρέπει να το βρεις δες απο το task manager ποιο πρόγραμμα τρεχει και ρουφάει πόρους.Μηπως έχεις HP πολυμηχάνημα ??? Απο εκεί και πέρα συζητάμε για hardware προβλημα Ξεκίνα με τα πλεον βασικά Prime 95 ή OCCT για έλεγχο σταθερότητας του συστήματος και μετα Memtest+ για μνήμες..... και βλέπουμε
masteripper Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Επίσης για τσέκαρε το Speedstep λογικά κάπου στο Manual Θα αναφέρεται και αυτό
masteripper Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Κατσε ξέχασα.Αν έχεις 3GB πρεπει να κάνεις ρύθμιση στο boot.ini και να προσθέσεις το switch /3GB στο τελος δες παρόμοιο [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT="????" /3GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.