Προς το περιεχόμενο

βλεπω δυκτιο αλλα δεν εχω προσβαση σε ολους τους φακελους???

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βλεπω δυκτιο αλλα δεν εχω προσβαση σε ολους τους φακελους???

συγκεκριμενα,βλεπω μονο το φακελο που αυτοματα μου διμιουργισε το σεταρισμα.

μπορει να βοηθησει καποιος.

Δημοσ.

Προσπάθησε να γίνεις πιό συγκεκριμένος. Τι δίκτυο έχεις, σε ποιούς φακέλους θέλεις πρόσβαση, ποιός είναι "ο φάκελος που αυτόματα δημιούργησε το σετάρισμα";

Δημοσ.

οκ!λοιπον εχω δικτιο με 2 PC XP PRO.οταν παω ''συνδεσεις δικτυου''βλεπω απο το ενα pc το αλλο,αλλα βλεπω μονο 3 φακελους

α.my videos,my pictures και αλλος ενας που δεν το θυμαμε.

εγω θελω να βλεπω απο το ενα pc τους 2 σκληρους δισκους που εχο στο αλλο κτλ...

Δημοσ.

geioannou afto sou simvainei epeidi den exeis kanei tous sklirous diskous sou Koinoxristous ... Diladi tha pas O Ypologistis mou > (Deksi click ston skliro) > Idiotites > Koini Xrisi > (kai apo ekei tha tsekareis to Koini xrisi sto diktio kai ..oi xristes mporoun na kanoun tropopoihseis ) ... kapos etsi prepei na legontai oi epiloges alla den eimai sigouros...to mono sigouro einai pantos pos apo tin stigmi pou tha mpeis sto menu afto tha ta vreis mono sou ta ypoipa :).... filika

Δημοσ.

Η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφει ο sarakinos. Όταν πας στις ιδιότητες του σκληρού και επιλέξεις "κοινή χρήση", πιθανόν να δεις έμα μήνυμα του τύπου "Για λόγους ασφαλείας δεν συνιστάται η κοινή χρήση ... κλπ κλπ". Προφανώς, αφού εσύ θες να βλέπεις από το ένα PC τους σκληρούς του άλλου, θα το αγνοήσεις και θα προχωρήσεις.

Πρόσεξε μόνο ότι, αφού κάνεις τα παραπάνω, για να έχεις πρόσβαση από το ένα PC στους κοινόχρηστους σκληρούς του άλλου πρέπει να έχεις κάνει logon και στα 2 PC με το ίδιο username και password (αν πχ συνδέεσαι και στα δύο PC σαν administrator, πρέπει το password του administrator να είναι ίδιο και στα δύο PC).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...