Hydrus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Παιδες την βοηθεια σας!!!Επαιζα με το καταραμενο το Tweak UI και στις επιλογες με το log on δεν ξερω τι πατησα αλλα μου εβγαλε εναν administrator.Το αποτελεσμα ειναι οταν ξαναναοιγω τον υπολογιστη να μην μπαινει καθολου στα win παρα μονο οταν μπεις και βγεις απο bios.Τοτε εμφανιζει τους 2 λογαριασμους τον δικο μου(που ηταν και μοναδικος) και του καταραμενου administrator.ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΒΗΝΩ???
yannis27gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή όταν ξεκινά το boot δεν καταλήγει; Κολλάει κάπου; Γιατί πρέπει να μπεις / βγεις στο bios; Αυτό που λες (να βγάζει 2 λογαριασμούς, το δικό σου και του διαχειριστή) συμβαίνει όταν μπαίνεις σε safe mode (το οποίο γίνεται αν πατήσεις F8 ). Κάνε δεξί κλικ στο Ο Υπολογιστή μου - Ιδιότητες - Για προχωρημένους και κάτω κάτω θα δεις το Εκκίνηση και αποκατάσταση. Διάλεξε Ρυθμίσεις και δες τι βγάζει. Νομίζω ότι εκεί κάτι πείραξες μέσω του Tweak.
Hydrus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Mαγκες ευχαριστω αλλα το λυσα.Ηταν πολυ απλο απλα ξετικαρισα την επιλογη που ελεγε "show administrator on welcome screen" αφου με τα 1000 ζορια μπηκα win.Ποτε ξανα τετοια παιχνιδακια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.