Cristina Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Γνωρίζετε μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα εκτός από το DC++ ή άλλους κλόνους του που να ανοίγει τις λίστες του DC++; Θέλω απλώς να βλέπω τις λίστες και μόνον αυτό. Και αν είναι δυνατόν με τον ίδιο βολικό τρόπο, δηλαδή σε μορφή tree. Δεν είναι πολύ βολικό να ανοίγω το DC++ μόνο γι αυτόν τον λόγο...
NullScan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Αν δεν κάνω λάθος οι λίστες του DC είναι συμπιεσμένα XML αρχεία. Δοκίμασε να τα ανοίξεις με το winrar και μέσα πρέπει να έχει XML αρχείο που ανοίγει με οποιονδήποτε browser
Cristina Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δεν κάνεις λάθος. Το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν είναι καθόλου βολικό. Και αν σκεφτείς πως υπάρχουν λίστες που συμπιεσμένες φτάνουν και 5 mb, είναι λίγο ζόρι να τις ανοίξεις με τον browser ή το notepad... Και η εμφάνιση του κώδικα δεν είναι και τόσο ευανάγνωστη... Ευχαριστώ πολύ πάντως...
NullScan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Παρακαλώ Αν δεν σε βολεύει ο browser μπορείς να κατεβάσεις έναν free XML viewer ή editor. Ένας καλός είναι αυτός της mindfusion από εδώ www.mindfusion.org
Cristina Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Τον έχω τον viewer αυτόν... Πολύ καλός, αλλά όχι για τις λιστες του DC++... Μάλλον αυτό που ψάχνω δεν υπάρχει... Δύωρο search στο google, δεν απέδωσε πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.