Προς το περιεχόμενο

Naboer - Η Διπλανή Πόρτα

vsls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις ειδα τη συγκεκριμενη ταινια. Στην Ελλαδα παιζεται εδω κ 2 εβδομαδες κ παρακινηθηκα απο τη διθυραμβικη κριτική που ελαβε απο τον Δημητρη Δανικα! Ευτυχως ο θειος μου στο Οσλο φροντισε να μου τη προμηθευσει!

Πραγματικα δε περιμενα να εντυπωσιαστω τοσο πολυ γιατι απλα περιμενα μια απο τα ιδια απλα με "αλλη ματια"... λαθος! Ενα δεμενο θριλερ σφιχτο, συντομο (εκτυλισσεται μολις σε 75 λεπτα), κλειστοφοβικο, γρηγορο, κ κυριως αγωνιωδες κ με καφκικες προεκτασεις!

Ο σκηνοθετης ειναι ο Νορβηγος Pål Sletaune που ειχε γινει καπως γνωστοτερος το 1997 με το Budbringeren (Junk Mail). Επιτηδες δεν θα αναφερθω στο σεναριο γιατι πιστευω οτι θα αποκαλυψω πολλα κ δε θα επρεπε! Καλυτερο ειναι να τη δειτε ανυποψιαστοι! Επισης απαγορευεται να μαθει καποιος το τελος οπως ειναι φυσικο!

Για να δωσω απλα μια ιδεα για την ταινια θα δανειστω τη φραση στη κριτικη του Δανικα: "Σαν να έστυψε όλο τον Πολάνσκι και να μετέτρεψε την «Αποστροφή» και τον «Ένοικο» σε φιλέτο πρώτης διαλογής πολανσκικής κουζίνας!"

Ενα ειναι το σιγουρο! Δεν κουραζει!

Δημοσ.

Αρκετά καλό,απλώς μου θύμισε μια σχετικά πρόσφατη ταινία τον τίτλο της οποίας δεν μπορώ να πω γιατί θα είναι spoiler για όλο το Naboer.Αξίζει να το δείτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...