Panahs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Για σας παιδιά, το s55 μου έχει αρχίσει να διαλύεται, οπότε σιγά σιγά ξεκινάω έρευνα για καινούριο... Γενικά με ενδιαφέρει πολύ η αυτονομία, δε θέλω να το φορτίζω κάθε 2 μέρες. Έχετε λοιπόν να μου προτείνετε ένα καλό κινητάκι που να έχει και καλή αυτονομία? Προσωπικά έχω βάλει στο μάτι το k750i που είναι πολύ όμοφο και πρέπει να έχει καλή αυτονομία, όμως είναι λίγο ακριβό... αξίζει να το χτυπήσω? Εσείς τι λέτε? Άλλα μοντέλα?
Panahs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Βασικά να τονίσω ότι επειδή κι άλλοι από ότι βλέπω ψάχνουν για κινητό με καλή μπαταρία, αλλά για να πάνε φαντάροι, εγώ δεν πάω φαντάρος Ψάχνω για καινούριο καλό κινητάκι που να έχει και καλή μπαταρία...
giorgio_g Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Ta perisotera til pou kikloforoyn ine stis 3-4 meres me normal xrisi. Ena tilefonaki pou kratai perisotero ine to 5140i tis nokia. Ine omos ena idiaitero til kai den ksero an endiaferese gia kati tetoio rikse mia matia http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,73818,00.html
Panahs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Ωχ τώρα μου έβαλες διαόλια! Είναι και μικρούλι! Από λοιπές δυνατότητες? Καλό?
mandal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 ontws poly kalo thlefwno auto pou sou proteinei o giorgio alla to atou tou k750 einai h kamera,dialegeis k perneis. epeidh to eixa to k750 sou lew oti exei kaloutsikh autonomia(peripou 3 meres me sklhrh xrhsh),thn kalhterh kamera pou eixa dei se kinhto k arketa mikro. bebaia emena mou parousiase problhma apo thn prwth mera pou to phra!! kolage enw to eixa anoixto k eprepe na bgalw thn mpataria k na to 3ananoi3w. mazi me mena to phre k enas filos mou pou den eixe problhma gia kana 6mhno mexri pou tou "3e8wriase" h o8onh! tou ta edeixne 8ola.einai na mh sou tyxei. an den se noiazei h kamera sth 8esh sou 8a eperna to nokia.
giorgio_g Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 To 5140i εχει φωτογραφικη vga,βιντεο,ραδιοφωνο και το βασικοτερο οτι ειναι το πιο ανθεκτικο που κυκλοφορεί. Η τιμή του είναι στα 200 euro. Πιστεύω πως είναι αρκετά καλή τιμή ;)
Panahs Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Λοιπόν, έπειτα από σκέψη απέρριψα το k750i λόγω υψηλής τιμής. Σας ζητώ λοιπόν να μου προτείνετε κινητά που να τηρούν τα παρακάτω κριτήρια: -Μπαταρία που να μπορεί να κρατήσει τουλάχιστον 3 ημέρες υπό φυσιολογικές συνθήκες. -Να μπορεί να γραψει ελληνικά μηνύματα με ευκολία -Να υποστηρίζει irda - blue tooth -Να κυμαίνεται γύρω στα 150 €. Για κάμερες και άλλες σαχλαμάρες δε με ενδιαφέρει. Ελπίζω στη βοήθειά σας, γιατί έχουν αρχίσει και ξεκολλάνε κουμπιά από το s55!!
giankyr Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Πιστεύω πως φωτογράφισες το Nokia 6021 Έχω αυτό το κινητό σαν δεύτερο για μηνύματα και για να μην θεωρηθεί ότι η χρήση που του κάνω είναι "ελαφριά", να σημειώσω πως υπάρχει περίπτωση να στείλω και 600 μηνύματα το μήνα. Η μπαταρία του κρατάει 5 μέρες standard και τα ρεκόρ είναι 7 μέρες με κανονική χρήση και 2 μέρες όταν ταξίδευα με ΚΤΕΛ και του πετάξα τα μάτια έξω Έχει IrDA, Bluetooth και το επερχόμενο PTT και δεν έχει φωτογραφική και ράδιο. Το πήρα πρίν τα Χριστούγεννα γύρω στα €130 Ιδού και το link http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,71344,00.html
Anexann Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Ρίξε μια ματιά επίσης στο σχετικά καινούργιο SE Z530i. Το πήρα με νέα σύνδεση μόλις €6, κανονικά έχει γύρω στα €160, και έχει τα πάντα. Σε σχέση μάλιστα με το "παλιό" SE K700i μου, η μπαταρία του με έχει ευχαριστήσει πάρα πολύ αφού κρατάει άνετα 3 μέρες με normal χρήση. Στην αρχή βέβαια δυσκολεύτικα να συνηθήσω λίγο το όλο software, που είναι λίγο διαφορετικό από του K700i, αλλά μετά happy days.
damiano Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δεν ξέρω αν το είδατε, αλλά το K750 έπεσε γύρω στα 70-80 ευρώ.. αν και πάλι παραμένει πάνω απο τα 150 που θέλεις να δώσεις, είναι πλέον πολύ καλή αγορά σε τέτοια τιμή (~260 ευρώ)
Panahs Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Ρίξε μια ματιά επίσης στο σχετικά καινούργιο SE Z530i. Το πήρα με νέα σύνδεση μόλις ?6' date=' κανονικά έχει γύρω στα ?160, και έχει τα πάντα. Σε σχέση μάλιστα με το "παλιό" SE K700i μου, η μπαταρία του με έχει ευχαριστήσει πάρα πολύ αφού κρατάει άνετα 3 μέρες με normal χρήση. Στην αρχή βέβαια δυσκολεύτικα να συνηθήσω λίγο το όλο software, που είναι λίγο διαφορετικό από του K700i, αλλά μετά happy days. Τι είπες τώρα! Όντως, φαίνεται τρελό, αν και δεν πολυγουστάρω τα κινητά με πορτάκια... Δεν ξέρω αν το είδατε, αλλά το K750 έπεσε γύρω στα 70-80 ευρώ.. αν και πάλι παραμένει πάνω απο τα 150 που θέλεις να δώσεις, είναι πλέον πολύ καλή αγορά σε τέτοια τιμή (~260 ευρώ) Θα το έχω υπ' όψην μου... Πιστεύω πως φωτογράφισες το Nokia 6021 Έχω αυτό το κινητό σαν δεύτερο για μηνύματα και για να μην θεωρηθεί ότι η χρήση που του κάνω είναι "ελαφριά"' date=' να σημειώσω πως υπάρχει περίπτωση να στείλω και 600 μηνύματα το μήνα. Η μπαταρία του [b']κρατάει 5 μέρες standard[/b] και τα ρεκόρ είναι 7 μέρες με κανονική χρήση και 2 μέρες όταν ταξίδευα με ΚΤΕΛ και του πετάξα τα μάτια έξω Έχει IrDA, Bluetooth και το επερχόμενο PTT και δεν έχει φωτογραφική και ράδιο. Το πήρα πρίν τα Χριστούγεννα γύρω στα ?130 Ιδού και το link http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,71344,00.html Υπέροχα! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Περιμένω κι άλλα κινητά να μου πείτε. Μεχρι στιγμής και τα 3 μου φαίνονται εξαιρετικές περιπτώσεις με πιο καλή ίσως το Ζ530i.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.