Fotis_Greece Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Γεια σας παιδια. Εχω το speedtouch 530 modem router που δυστηχως δεν ειναι και ασυρματο. Του εχω βαλει και ενα switch για να βγαζει 4 θυρες δικτυου, εχω συνδεσει μια στον υπολογιστη μου και ολα μια χαρα. Η γυναικα μου εχει ενα φορητο που δυστηχως και αυτο δεν εχει WiFi. Θελω να καθομαι στο μπαλκονι η στο υπνοδωματιο και να συνδεομαι με το φορητο στο intenet. Μπορω να αγορασω δυο Access Points, το ενα να το συνδεσω στο modem router και το αλλο στο φορητο και να σερφαρω με 384 ταχυτητα πινοντας τον φραπε μου στο μπαλκονι η να κατεβαζω ολη μερα χωρις να χρειαζεται να ειναι ανοιχτος ο κεντρικος υπολογιστης μου που καιει τοσο ρευμα? Ευχαριστω
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 afto pou exeis na kaneis einai na pareis ena Access Point (LinkSys kata protimish) kai mia wireless pcmcia karta gia to laptop (LinkSys kai afth). tha valeis to AP panw se mia porta apo to switch sou , tha tou kaneis tis katallhles rithmiseis (SSID,Security,klp) kai apo thn allh meria i kartoula tha vrei monh ths to Wireless diktio opote tha pathseis ena aplo connect kai tha douleveis kanonika! afta!!
asmilon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μπορεις να παρεις και USB wireless καρτουλα που θα μπορουσες να την συνδεεις και αλλου εκτος απο το φορητο σου και εχουν γυρω στα 25-30 €
Fotis_Greece Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Επειδη θελω να συνδεω και δορυφορικο δεκτη που εχει και θυρα ethernet σκεφτομουνα 2 access poiints. Το ενα στο μοντεμ και το αλλο ποτε στο φορητο και ποτε στο δεκτη, ενω με pcmcia η usb δεν μπορω να συνδεσω τον δεκτη. Δουλευει ετσι το συστημα? Θα επικοικωνουν μαζι τους τα 2 ΑΠ? Πρεπει να δηλωσω καποιο ως client και καποιο ως bridge? Γιαυτα τα ΑΠ της US Robotics που λενε οτι δινουν μεχρι 125 mbs maxG τι λετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.