cv11591 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εδώ και κάποιο καιρό.έκανα format και επανεγκατάσταση των windows στον HY μου και ήταν εντάξει.έπειτα έβγαλα μια κάρτα ήχου, μια κάρτα tv tuner και τον δευτερεύοντα δίσκο που είχα (όχι αυτόν με την εγκατάσταση των windows). όταν έκανα επανεκίνηση βγήκε το μήνυμα ''disk boot failure isert disk and press enter''.μετά από επανεκκίνηση είδα ότι από το bios δεν αναγνωριζόταν ο δίσκος ούτε το dvd rom που είχα.τον εν λόγω δίσκο τον έβαλα σε άλλο υπολογιστή ως δευτερεύοντα και δουλεύει.δοκίμασα με άλλο δίσκο στον ΗΥ με το πρόβλημα αλλά ούτε και εκείνον τον αναγνώριζε.έβγαλα την μπαταρία για να επανέλθει στις default ρυθμίσεις ο ΗΥ αλλά πάλι τίποτα. Καμιά ιδέα; Η αλήθεια είναι ότι αν και δεν είναι το καλύτερο να γίνεται πρώτα εγκατάσταση windows και μετά να προσθαιφαιρούνται συσκευές είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 To πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι καλωδιοταινίες και jumpers..
cv11591 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 τα δοκίμασα και αυτά αλλά τζίφος.τα έβαλα και με άλλους συνδυασμούς από τους αρχικούς (που λογικά περίμενα να δουλεέψουν αλλά τιποτα).τα καλώδια τα έβαλα και τα ξανάβαλα, άλλαξα και θέσεις τα jumpers αλλά χλωμό...
costas ioannoy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Αν ο δισκος ειναι ide βαλτον master με το jumper ,στην ακρη του καλωδιου στην πρωτη ide και πες μας αν τον βλεπει. Ο δισκος και το dvd ηταν στην ιδια ide; Αν ναι δοκιμασε τα και στην αλλη μηπως το προβλημα ειναι στην θυρα. Επισης δοκιμασε και καμια αλλη καλωδιοταινια και καλη τυχη......
DIMERR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 emena stin dfi mou ekane ena koufo mia fora mou egrafe disk boot failure bla bla enw o diskos itan sto secondary master,molis ton ebala sto primary master kanali ola ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.