spock Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μα... αυτό σου λέω τόση ώρα! ΔΕΝ είναι επιλογή! Είναι πεδίο του "Status information"... μαζί με "Line state", "Modulation", "Max Tx power", "Elapsed time", "Startup attempts" κτλ. Δε μπορείς να αλλάξεις τίποτα! Άρα, ούτε Alcatel μπορώ να βάλω ούτε τίποτα! Plain text είναι! Ορίστε τι δείχνει, σε Annex B mode: ADSL Status Information Showtime Firmware Version : 3.46 Line State : ACTIVATION Modulation : N/A Annex Mode : ANNEX_B Startup Attempts : 0 Max Tx Power : -38 dBm/Hz CO Vendor : UNUSED_VENDOR_0 Elaspsed Time : 0 days 4 hours 44 minutes 28 seconds
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 a pesto etsi.giati se kati f200 kai kati tetoia ta dialeegeis xirokinita.dilose to vlavi kai blepeis
spock Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Λοιπόν, δεν ξέρω πότε θα μου φτιάξουν τη γραμμή, πάντως, μετά από άπειρα flash-αρίσματα, άπειρα crashes και πολύ ξενύχτι (και ξε-ημέρι), κατάφερα και flash-αρα το modem με ακόμα πιο καινούριο firmware. Κάτι μου λέει πως, αν η Vivodi διαβάζει το forum, θα έρθουν την Τρίτη και θα με σταυρώσουν κατωκέφαλα... :twisted: Copy-paste τα στοιχεία από το ίδιο το modem: System Status Device Info Firmware Version: CX82xxx_4.1.0.38_B650c Customer Software Version: 4.1.0.38_BiB650c_b ADSL Status Information Showtime Firmware Version 3.52 Το firmware είναι της Billion (για όσους το ψάχνουν) και υπάρχει στο γνωστό site. Ημερομηνία: 25/6/2005, βασισμένο στο 4.1.0.38 code της Conexant. Μοιάζει ύποπτα στο JMK, αν και υποψιάζομαι πως μάλλον έτσι είναι το reference της Conexant και απλά αλλάζουν το λογότυπό τους. Πάντως, το πιο ολοκληρωμένο firewall το είδα σε κάποιο άλλο firmware από αυτά που δοκίμασα, αλλά... δε θυμάμαι σε ποιό. :roll: Καληνύχτα, παίδες!
spock Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Φίλε μου... αυτό ακριβώς είναι που φοβάμαι... να μην αλλάξει κάτι! Ειδικότερα, να μείνει η γραμμή μου όπως είναι τώρα, κι εγώ να κάθομαι να κοιτάω δυο LEDάκια ν'αναβοσβήνουν! Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate...
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 an dilothei epanelimena blavi meta i vlavi proothite se sinergeio gia na erthei na dei ti ginetai.
GP Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 spock έβαλες το modem με annex b firmware ΜΟΝΟ του πάνω στην γραμμή; Αν ναι τι έγινε;
spock Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Ναι, το έβαλα... και όχι μια και δύο φορές. Το έβαζα με κάθε firmware που δοκίμαζα... και γίνεται ότι γίνεται και με το splitter... δηλαδή τίποτα! Δεν συγχρονίζει...!
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 121 thesi 42.ti provlima exete?nai thelo na diloso miavlavi ..... and the story goes on
spock Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Έχει δηλωθεί από Πέμπτη μεσημέρι... από το tech support της Vivodi. Και επαληθεύτηκε Παρασκευή πρωί. Αλλά, σιγά μη χάλαγαν το τριημερό τους για να μου φτιάξουν τη γραμμή. Όπως το κόβω, οι τύποι την έκαναν για κούλουμα από Παρασκευή μεσημέρι. Γι αυτό και είχα ξενυχτήσει, για να τους πάρω τηλέφωνο Παρασκευή πρωί πρωί, αλλά φεύ! Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate!
spock Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Επι τέλους... τέλος(αναμονής)... κι αρχή προβλημάτων. Little did I know... Αναμονή, και μάλιστα χειρότερη από την προηγούμενη... Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate...
spock Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Ενόσω περιμένω την ευλογημένη Τρίτη, μπας και αφήσουν οι τεχνικοί της Vivodi τους αετούς και πιάσουν κανένα κατσαβίδι, να σας δείξω μερικά screenshots από το νέο firmware! Enjoy (ελπίζω και με σύνδεση, όχι σαν εμένα)! System status ADSL status Quick start ADSL configuration WAN configuration (a) WAN configuration ( Dynamic DNS Firewall Με το καλό, και με μια καλή σύνδεση! Καληνύχτα σας!
mazda Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 spock an to provlima sou exakolouthei na se pedevei...piso to microcom stin vivodi (xeri me xeri) na sou dosoun to speedtouch. Gia mena afti itan i ...riziki lisi dedomenou oti otan diavasa to provlima sou apo thn arxi ida....emena prin 20 meres !! Nase kala !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.