Προς το περιεχόμενο

μεικτης κ pc

savvas_cafe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον,με 2καρτες(sounblaster live!digital 5.1,realtec AC97' onboard),κ ενα 4καναλο μεικτη TELE.θελω να χρησιμοποιησω σαν decks το pc μου κ ποιο συγκεκριμενα το virtual dj,εκδοση 3.2.αν γνωριζει κανεις τον τροπο κ τι καλωδια χρειαζομαι ακριβως ας μου πει παρακαλω.thnx.

Δημοσ.

xmmmm 2 kartes ixou logika mporoun na doulepsoun mazi (den to exo dokimasei pote sti zoh mou giafto leo mporei). Afto pou xriazese kai den ksero an mporei na to kanei to Virtual DJ einai na xrisimopiei 2 kartes ixou (ginete?). Allios tha pezeis to ena komati apo to player tis creative (pou tha xrisimopiei tin creative) kai to allo komati apo ena allo player pou tha xrisimopiei tin onboard. Ola afta mono an to PC sou mporei na doulepsei me tis 2 kartes ixou. Ta kalodia pou tha xriasteis einai 2 pou sti mia akri tous tha exoun stereo mini-jack kai stin alli meria tous RCA (left-right).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να γινω πιο σαφης:

εδω ειναι φωτος του μεικτη

meiktis19jz.th.jpg realtecac977la.th.jpg

κ εδω απ'τις καρτες:

meiktis21qf.th.jpgsb515zo.th.jpg

τωρα θελω να συνδεσω το μεικτη στο pc κ να κανω εξωτερικη μιξη(απ'τον μεικτη δηλ) μεσω του virtual dj,δηλ να χρησιμοποιω τα dexx του.

οποιαδηποτε ιδεα δεκτη.ευχαριστω!:001:

Δημοσ.

Φίλε savvas_cafe έχω επειχηρήσει στο παρελθόν να κάνω κάτι παρόμοιο χωρίς το μείκτη και με μία Audigy καθώς και μια Audigy 2 zs, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σε αυτή τη περίπτωση είχες να συνδέσεις τα ακουστικά σου στη μία (κατ' επιλογή την απλή Audigy) και η άλλη έπαιζε τα ηχεία. Τώρα με την onboard που έχεις δεν ξέρω αν γίνεται να δουλεύουν και οι 2 παράλληλα. Εγώ που την έχω τώρα ενεργοποιημένη και έχω και την zs πάνω δεν έχω δοκιμάσει να δω αν ακούγεται, παίζω δηλ από την zs. Για αυτό που θες να κάνεις εσύ πρέπει να συνδέσεις και τις 2 με το μείκτη σε ξεχωριστά κανάλια και να πας στις ιδιότητες του προγράμματος που σου δίνει πολλές επιλογές και να επιλέξεις αυτή που θα σου κάνει. Αν πας στο config μενού του θα δεις τι εννοώ. Φαίνεται εύκολο να δουλέψει πάντως. Λίγο πειραματισμό θέλει και θα πάρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δημοσ.

πριν αποφασισω να χρησιμοποιησω τον μεικτη ειχα κανει το ιδιο πραμα με σενα μονο που τ'ακουστικα ηταν στην onboard κ τα ηχεια sthn 5.1 live.εχω κανει διαφορους πειραματισμους κ με συνδεσεις κ με επιλογες του προγραμματος απλα δεν εχω καταφερει να παρω το επιθυμητο αποτελεσμα:να γινεται εξ'ολοκληρου η μιξη απ'τον μεικτη,δηλ τα dexx κ ο ενισχυτης μου να ειναι το pc.

Δημοσ.
να γινεται εξ'ολοκληρου η μιξη απ'τον μεικτη,δηλ τα dexx κ ο ενισχυτης μου να ειναι το pc.

Λοιπόν φίλτατε από ότι είδα στον guide του προγράμματος για να κάνεις αυτό που θες θα πρέπει είτε να έχεις 3 κάρτες ήχου,είτε να έχεις μία πολυκάναλη κάρτα ήχου, είτε να χωρίσεις την κάρτα στέρεο σου σε μονοφωνικά κανάλια. Με τη λύση του εξωτερικού ενισχυτή πάντως θα ήσουν μια χαρά. Την τρίτη κάρτα ήχου όπως κατάλαβες τη χρειάζεσαι για το in και out της ενίχυσης του σήματος που θα έρχετε από το μείκτη. Αλλιώς το βλέπω κάπως δύσκολο να δουλέψει(με τις όποιες επιφυλάξεις βέβαια)

Δημοσ.

Savva, auto pou thes na kaneis, me ta mixanimata pou exeis sta xeria sou de ginetai. To vdj (kai to sistima sou) den mporei na sikosei xoris provlimata dio apaisies kartes hxou. O xronos apokrisis tous einai apagoreutika megalos, ta preamp tous den exoun kalo frq. response (de tha exeis akoma kai an doulepsoun sosti pistotita ixou), to vdj3.2 tha kollaei. Exo, by the way ton mikti sou kai ego, an kai edo kai kairo doulevo ton VMX300 kai allous.

Mporeis na pas se kapoia pio akrivi lisi pou akouei sto onoma audigy, h audigy/2/platinum de tha exei provlima na doulepsei me tin 5.1 pou exeis...

akoma pio proxorimena an exeis cdieres, mporeis na kaneis ena setup me mia karta asio2.0 opos i maya44 http://www.audiotrak.net/maya44usb.htm kai na douleveis timecode cd's gia na elegxeis ta tracks sto vdj3.2. Perissotera diavase sto elliniko forum tou http://www.virtualdj.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...