Προς το περιεχόμενο

Hotmail Βοήθεια....

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έκανα format και μετά εγκατέστησα τα XP PRO GREEK και τα Office 2003 Pro Greek (ετσι τουλάχιστον έλεγαν ). Έβαλα και κάτι Fonts pου είχα απο παλιά και πάω στο hotmail.com και βλέπω τα ελληνικά να τα δείχνει αλαμπουρνέζικα , κάτι ^%*%%$&^* τέτοια μου δειχνε.... How to fix it? Και περιμένω κ ένα σημαντικό mail ρε γαμ*το....

Οποιος μπορεί να βοηθήσει...

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος για το τι τρέχει γενικά με το σύστημά σου, αλλά αν είναι θέμα του Hotmail πολλές φορές αν δεν αφήσεις τις σελίδες να φορτώσουν τελείως βγάζει "κινέζικα". Δοκίμασε επίσης να αλλάξεις την κωδικοποίηση της σελίδας του μηνύματος. Ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.
Δεν είμαι σίγουρος για το τι τρέχει γενικά με το σύστημά σου, αλλά αν είναι θέμα του Hotmail πολλές φορές αν δεν αφήσεις τις σελίδες να φορτώσουν τελείως βγάζει "κινέζικα". Δοκίμασε επίσης να αλλάξεις την κωδικοποίηση της σελίδας του μηνύματος. Ποτέ δεν ξέρεις.

με τον explorer το ανοιξε μια χαρά με τον firefox όμως έκανε τα δικά του... διορθώνεται με καμια ρυθμιση αυτό μέσω του firefox?

Δημοσ.
Peirakses katholou to encoding ston firefox? Isos na thelei ekei kapoia rythmisi.

δεν πείραξα τίποτα , όπως το κατευάσα είναι. Ενω όλα μου τα δείχνει κανονικά στα ελληνικά , μόνο στο menu tou Hotmail τα ατσουμπαλιάζει...

Whats Wrong?

Δημοσ.

Gia na min anoigw allo post,

Apo ti stigmi pou ekana sign up ston live messenger, to hotmail, den mou anoigei me Microsoft Internet Explorer alla mono me Firefox!

Diladi, anoigei, alla patwntas sto link gia na anoiksei to neo mail, apla den kineitai its (pou tha lege kai i zoumpi)

KALO? :)))))

Δημοσ.

με αυτό ... τα κάνει όλα <<αλαμπουρνέζικα>> δλδ τα δείχνει σε όλες τις σελίδες τα ελληνικά-> άνω κάτω... εννοεις εκει που εχει unicode , ελληνική κτλπ .. ετσι??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...