Προς το περιεχόμενο

DVD Shrink 3,2 προβλημα

STELLIOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοηθεια σε ενα αρχαριο....

Τι γινεται οταν προσπαθω να γραψω μια ταινια και καποιεs φoρεs μου βγαζει error ?

γραφω με το dvd shrink 3,2 .Eiναι κλειδωμενη η ταινια ? υπαρχει λυση ?

ευχαριστω ..........

Δημοσ.

Μήπως λές το Madagaskars με τα ζωάκια;;;

Αν ναί,είναι όντως κλειδωμένο,απ'οτι θυμάμαι κολλάει στο 20% του ripping.Προσωπικά έκανα ένα iso του DVD με το DVDdecrypter για να βγούν όλες οι προστασίες,το φόρτωσα με το Alcohol120% και μετά το Dvdshrink δούλεψε κανονικά.

Λίγο τσαπατσούλικη και μπακαλικη δουλειά πάντως.Αν ξέρει κάποιος κάποιο καλύτερο (και γρήγορο) τρόπο θα με ενδιέφερε και μένα να μάθω.

Δημοσ.

εγω παλι ρε παιδια με dvd shrink τo εργακι αυτο μολις χτες το κανα κανονικο αρχειακι και μετα το γραψα με nero. Και ηταν αυθεντικη η ταινια.

Δημοσ.

Το DVD Shrink έχει σταματήσει να αναπτύσετε εδώ και καιρό, άρα είναι λογικό να μην μπορεί να ξεπεράσει νεώτερες ασφάλειες. Σαν δεύτερη λύση μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το DVD Decrypter ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που αναφέρθηκε προηγουμένως.

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εγώ μέχρι στιγμής με το dvd shrink δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.Και έχω "σρινκάρει" πολλές ταινίες με αυτό.Μπορεί να έτυχε στη συγκεκριμένη ταινία...

Δημοσ.

Epeidh to DvdShrink einai polu aplo kai kanei kai polu kalh douleia alla dustuxws epeidh den anaptusetai pleon to mono pou mporoun na kanoun osoi exoun problhma me to ripping se diafora dvakia eidika ta kainourgia, prepei na tre3oun to anydvd (fusika teleutaia ekdosh) kai na to kanoun kai autostart opote anoigei to pc, den xanetai kai tpt an trexei panta!

Δημοσ.

Opos legi o filos parapano, me to dvd fabdecrypter kai meta me to Shrink. Einai to Region 1 y to Elliniko ekthosi ? To region 1 diavasa pos eixe polla provlimata, to Elliniko ekana me apano tropo.

Ta penguin-akia, ti forveroi xaraxtires e ??? Oreo ergo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...