pirates4ever Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα σε όλους.Μου έστειλε ένας φίλος από εξωτερικό το Underworld Evolution σε κωδικοποίηση XviD.Κατέβασα τους ελληνικούς υπότιτλους από το insomnia.gr,μετονόμασα τα αρχεία .avi και .srt ώστε να έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα,και πάω να παίξω την ταινία με το Media Player Classic,οπότε βλέπω ότι οι υπότιτλοι εμφανίζονται μεν,αλλά είναι "κινέζικοι".Το ίδιο και με το Windows Media Player και με τον DivX Player.Έχω εγκαταστήσει και το Direct Vob Sub και το πράσινο βελάκι βγαίνει κανονικά κάτω δεξιά.Mπορεί να λείπουν Greek Fonts από το Pc μου;Κατέβασα ένα Arial και ένα Modern Times από το in.gr.Τί λέτε να φταίει;Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.
dazzlestef Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 kane diplo klik pano sto prasino belaki. Sto text settings Pata sto Arial kai ksana arial kai allakse to apo western se greek. isxuei se ola ta greek fonts
pirates4ever Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Καλά παιδιά,είστε άψογοι!Ούτε που θα το σκεφτόμουνα.Τώρα όλα δουλεύουν καλώς.Να'σται καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.