Προς το περιεχόμενο

Φερισιχνο και οτε το θαυμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχουμε και λεμε τα εξης απιστευτα.Πριν λιγες μερες ανακαλυψαμε στην αδερφη μου οτι η γραμμη της ειναι πανω σε φερισιχνο με αποτελεσμα να μην μπορει να βαλει dsl.Εκανα λοιπον το εξης.Πηγα στο σιτε του οτε και μεσω email τους γνωστοποιησα το προβλημα σε εντονο ηφος και ζητησα την αμεση απυληση του.Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα απολυτος τιποτα και ωμος να το θαυμα.Παρασκευη 24/2/2006 το email δευτερα τηλεφωνο απο τα οτεshop οτι ελαβαν το email και σημερα τεταρτη 1/3/2006 το συνεργειο του ποτε εκανε την αλλαγη απο φερισιχνο σε κανονικη γραμμη για συνδεση adsl και τηλεφωνο απο τον τεχνικο παρακαλω!!!!οτι η γραμμη ειναι ετοιμη και μπορουμε να ξανακανανουμε αιτηση για συνδεση adsl.Ε αυτα μονο στην ελλαδα συμβενουν!!!!!!!

Δημοσ.

Είδες που ο Οτε κάνει σημαντικά βήματα ανάπτυξης και υποστηρίζει τους συνδρομητές του??? Καλά μην βαράτε είπαμε και ενα αστείο για να περάσει η ωρα! Σε μένα έχει αφήσει ανάμεικτες εντυπώσεις ο Οτε σε σχέση με το Adsl το οποιό παρεπιπτόντως ήμουν και απο τους πρωτους συνδρομητές adsl.

Δεν θα πώ μπράβο στον Οτε γιατί εξάλλου αυτή είναι η δουλειά του! Οι τηλεπικοινωνίες. Και αν θέλει να πηγαίνει μπροστά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται με το τι πρέπει να κάνει ως εταιρεία.

Δημοσ.

Kι εγω ειχα στειλει email μεσω oteshop να ρωτησω ποτε θα μπουνε πορτες στην περιοχη μου και με πηρανε τηλ μετα απο 2 μερες και μου απαντησανε.Περιεργα πραγματα....

Δημοσ.

Εγω παλι ειχα παει σε oteshop να παρω φιλτρακια, οπου ο υπαλληλος μου ειπε:

"Δεν εχουμε φιλτρακια. Μας τελειωσανε. Δε μας φερνουνε. Αφηστε μου ενα τηλ να σας παρω απο βδομαδα που θα μας φερουνε κατι πραματα, μπας κι εχει και τιποτα φιλτρακια μεσα. Ολοι φιλτρακια ζητατε. Τι τα κανετε τοσα φιλτρακια?"

Καταλαβα κι εγω το παραλογο του αιτηματος μου κ σκεφτηκα να του ζητησω συγγνωμη που δεικοψα το τηλεφωνημα με μια φιλη του...

Και το ερωτημα παραμενει: Μα καλα, τι τα θελουμε τα φιλτρακια? Μηπως προκειται να βαλουμε dsl?

ΥΓ: Ακομα ψαχνω να βρω το χαρτακι που σημειωσα το ονομα του συγκεκριμενου υπαλληλου.

Δημοσ.

"Τα θέλουμε για να στρίβουμε τσίγαρα ρε φίλε ,γιατί δεν βρίσκαμε στο περίπτερο τόσο καλά!!" έπρεπε να του πεις!LOL.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να κανεις ποστ καπιο μυνημα.Απλα τους λες οτι δεν νοειτε εν ετη 2006 να υπαρχουν φερισιχνα τους τονιζεις οτι εσυ τους τα σκας κανονικα εδω και χρονια οτι το να φυγει μια γραμμη απο φερισιχνο ειναι τεχνικα δυνατον(λωγο εργασιας μου σαν τεχνικος το γνωριζω παρα μα παρα πολυ καλα)και τους λες ευγενικα να τσακιστουν να το κανουν.τωρα αν σε γραψουν σε γραψανε.Τι ειχες τι εχασες.Σε εμενα επιασε και τωρα δεν ειμαι σε φερυσιχνο.Ελπιζω και αλλα δαιδια να την κανουν να τους φλωμοσετε στα emailκαι ελπιζω να εχετε την ιδια καταληξη με εμενα.

Δημοσ.

ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ Adsl. ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ Adsl ΣΤΟ ΤΗΛ. ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ Pcm (ΦΕΡΙΣΙΧΝΟ) ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝ ΕΤΗ 2006 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΤΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ (ΒΛΑΒΗΣ) ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΒΛΑΒΗΣ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΤΟΣ Pcm ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΓΡΑΜΜΗΣ Adsl.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...