Προς το περιεχόμενο

Linuxant driver full

suspicious31

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ακριβως, για 56K μοντεμ ενος φορητου Acer Aspire το θελω (πιο συγκεκριμενα για OpenSuse 10). Στο site δινουν μονο μια ¨κομμενη" εκδοση drivers.

Μηπως γνωριζει κανεις, αν παιζει κανενας αλλος drivers εκτος απο της Linuxant, ή αν παιζει λογο το linux distribution στο να λειτουργήσει το μοντεμ με καποιον driver?

Εχω δοκιμασει κ με τον slmodem driver, στηθηκε μια χαρα, αλλα δεν λεει να λειτουργησει το μοντεμακι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω τον Acer Aspire 1682WLMi με το "SoftV92 with smartCP".

Σε OpenSuse 10 χρησιμοποιησα τον driver slmodem-2.9.11-20051101.tar.gz

Τον εκανα compile μια χαρα, στηθηκε, το modem μπορω κ το κανω query μεσα απο το Kppp, αλλα οταν παω να καλεσω, δεν γινεται τιποτα, νεκρο, κ μετα απο λιγο timeout. Δοκιμασα κ KInternet, επαιξα με την επιλογη wait for dialtone, δοκιμασα διαφορα Initialization strings αλλα τιποτα..

Τελικα ειπα να δοκιμασω τους drivers της Linuxant.

antonis_wrx σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!

Δεν εχω δοκιμασει τις οδηγίες ακόμα, θα προσπαθησω όταν επιστρέψω σπίτι.

(Προηγουμενως απάντησα στο ερωτημα του Axelfc)

Εχουμε διαφορετικα μοντελα τελικα. Anyway, αμα δε σου δουλεψει αυτο που προτινει ο antonis_wrx ριξε μια ματια και εδω

http://linmodems.technion.ac.il/archive-fifth/msg03216.html

Εγω χρησιμοποιησα το wvdial για τις ρυθμισεις και τον slmodemd.

Φιλε antonis_wrx δοκιμασα τις οδηγίες που μου έστειλες κ ο driver μπηκε ΟΚ κ δειχνει να παιζει κανονικα! (Ωστοσω εχω κατι υποψιες οτι δεν εχω την μεγιστη ταχυτητα που εχω στα windows, ισως πρεπει να τον δοκιμασω περισσοτερο)

Ευχαριστώ πάντως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...