suspicious31 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Παιδιά ξερει κανεις αν κυκλοφορεί πουθενα full εκδοση του Linuxant HSF driver? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Έχεις πάει στο επίσημο site και δεν βρήκες? Αν όχι πήγαινε στο παρακάτω Link Και εκεί θα βρεις. http://www.linuxant.com/company/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Για τι driver το θες?Αν είναι για wireless,ίσως είναι καλύτερο το ndiswrapper... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 εννοείς για 56k μόντεμ και τον περιοσμό στην ταχύτητα στην δωρέαν έκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspicious31 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Ναι ακριβως, για 56K μοντεμ ενος φορητου Acer Aspire το θελω (πιο συγκεκριμενα για OpenSuse 10). Στο site δινουν μονο μια ¨κομμενη" εκδοση drivers. Μηπως γνωριζει κανεις, αν παιζει κανενας αλλος drivers εκτος απο της Linuxant, ή αν παιζει λογο το linux distribution στο να λειτουργήσει το μοντεμ με καποιον driver? Εχω δοκιμασει κ με τον slmodem driver, στηθηκε μια χαρα, αλλα δεν λεει να λειτουργησει το μοντεμακι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 σου έστειλα pm! Good Luck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Ποιο μοντελο εχεις συγκεκριμενα και ποιο modem? Τι προβλημα εχεις με τον slmodem driver? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspicious31 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Εχω τον Acer Aspire 1682WLMi με το "SoftV92 with smartCP". Σε OpenSuse 10 χρησιμοποιησα τον driver slmodem-2.9.11-20051101.tar.gz Τον εκανα compile μια χαρα, στηθηκε, το modem μπορω κ το κανω query μεσα απο το Kppp, αλλα οταν παω να καλεσω, δεν γινεται τιποτα, νεκρο, κ μετα απο λιγο timeout. Δοκιμασα κ KInternet, επαιξα με την επιλογη wait for dialtone, δοκιμασα διαφορα Initialization strings αλλα τιποτα.. Τελικα ειπα να δοκιμασω τους drivers της Linuxant. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 suspicious αυτό που σου έστειλα με pm δεν σου έλυσε το "πρόβλημα" με τους linuxant? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspicious31 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 antonis_wrx σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!! Δεν εχω δοκιμασει τις οδηγίες ακόμα, θα προσπαθησω όταν επιστρέψω σπίτι. (Προηγουμενως απάντησα στο ερωτημα του Axelfc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Εχουμε διαφορετικα μοντελα τελικα. Anyway, αμα δε σου δουλεψει αυτο που προτινει ο antonis_wrx ριξε μια ματια και εδω http://linmodems.technion.ac.il/archive-fifth/msg03216.html Εγω χρησιμοποιησα το wvdial για τις ρυθμισεις και τον slmodemd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspicious31 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Φιλε antonis_wrx δοκιμασα τις οδηγίες που μου έστειλες κ ο driver μπηκε ΟΚ κ δειχνει να παιζει κανονικα! (Ωστοσω εχω κατι υποψιες οτι δεν εχω την μεγιστη ταχυτητα που εχω στα windows, ισως πρεπει να τον δοκιμασω περισσοτερο) Ευχαριστώ πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.