mjmj Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Επισκεπτομαι συχνα μια περιοχη οπου το κινητο μου δεν πιανει καλο σημα, προφανως δεν καλυπτεται επαρκως απο την εταιρια κινητης τηλεφωνιας. Υπαρχει κανενας τροπος να ενισχυσω με καποιο τροπο το σημα/ληψη του κινητου μου? Καποια κεραια, καποιο εξαρτημα? Δυσκολια εγκαταστασης? Αποτελεσματικοτητα? Αξιζει τον κόπο? Που το πουλανε και ποσο κοστιζει περιπου?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Κάποια παλιότερα κινητά της Ericsson (πριν γίνει SonyEricsson) είχαν υποδοχή για εξωτερική κεραία. Μάλλον όμως, με την εξαφάνιση των κινητών αυτών, εξαφανίστηκε και το συγκεκριμένο αξεσουάρ - στο site της SE δεν βρίσκω τίποτα. Τα νέα κινητά SonyEricsson δεν έχουν τέτοια δυνατότητα (κρίνοντας από το Κ750 που διαθέτω). Το μόνο ενισχυτικό σήματος που έχω υπόψιν μου είναι εγκατάσταση κάποιων car kit αυτοκινήτου. Άλλο δεν έχω ακούσει να υπάρχει (χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχει επειδή δεν το ξέρω, φυσικά...).
mjmj Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Καλα θα ηταν να υπηρχε τετοιο εξαρτημα. Καποτε ειχα ακουσει-αν δεν κανω λαθος-για κεραια κανονικη, στύλο μεταλλικό. Βεβαια αναγκαζεσαι να κανεις το κινητο σταθερο, αφου θα επρεπε να το εχεις συνδεδεμενο με την κεραια. Αλλα δεν ξερω περισσοτερα. Ισως ξερει καποιος αλλος.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Καλα θα ηταν να υπηρχε τετοιο εξαρτημα. Καποτε ειχα ακουσει-αν δεν κανω λαθος-για κεραια κανονικη' date=' στύλο μεταλλικό. Βεβαια αναγκαζεσαι να κανεις το κινητο σταθερο, αφου θα επρεπε να το εχεις συνδεδεμενο με την κεραια. Αλλα δεν ξερω περισσοτερα. Ισως ξερει καποιος αλλος.[/quote'] Nαι, αυτό δεν θα είχε ιδιαίτερο νόημα για κινητό, όπως καταλαβαίνεις.
mjmj Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Απλα το ειπα με την εννοια: πρεπει να βρισκομαι σε περιοχη με προβληματικη καλυψη(σπιτι). Το κινητο, μια εχει σημα, μια δεν εχει. Ε, καλυτερα να εχει κι ας ειναι και καρφωμενο! Ειναι τετοια η περιπτωση που δεν το θελω για να μετακινουμαι στην περιοχη με το μικρο σημα. Απλα το κινητο μου το ξερουν ολοι και δεν εχει νοημα να βαλω σταθερο τηλεφωνο και να μπερδευω τον κοσμο με χιλια νουμερα(αλλο στο σπιτι, αλλο στο εξοχικο, αλλο το κινητο κλπ)
johnaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δεν ξερω καποιο τροπο να ενισχυσεις το σημα... Αλλα περι κεραιας οταν ειχαμε πριν 4χρονια περιπου εταιρικο στην ΤΙΜ δεν ειχαμε σημα μεσα στα γραφεια. Μετα απο συνενοηση ηρθαν και τοποθετησαν μια εξωτερικη κεραια με ενισχυτη χωρις χρεωση,τωρα αν ενισχυθηκε η οχι το σημα δεν θυμαμε....Παντως μου την αφησαν κι ολας, μαλλον την ξεχασαν!Παντως δεν δειχνει να ειναι και τιποτα ακριβο σαν κατασκευη,Τωρα αμα γινετε κατι αναλογο για την περιπτωση σου δεν ξερω!Μια ιδεα εριξα
firewalker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Το k700 πάντος έχει είσοδο για εξωτερική κεραία.
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 den kaneis kati pio aplo.giati den bazeis ena stathero kai na kaneis proothisi to kinito sto stathero opote na min xriastei na xeroun allo noumero...
MasterX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 ΟΛΑ τα κινητά έχουν έξοδο για εξωτερική κεραία. Ακόμα και το Κ750 έχει στο πάνω μέρος του ασημί καλύματος της κάμερας ένα αποσπώμενο κάλυμα στην τρύπα της κεραίας. Τώρα για κεραίες δεν έχω ψάξει να σου πω. Συνήθως ήταν για κεραία αυτοκινήτου η υποδοχή..
mjmj Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δηλαδη, που ειναι αυτη η υποδοχη και δεν την ξερουμε?
firewalker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Τα καπάκια που είναι σημειωμένα σε κόκκινο κύκλο αφαιρούνται και συνδέεις την κεραία.
mjmj Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Ok, μιλαμε ομως μονο για τα συγκεκριμενα sony ericsson κινητα?
firewalker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Με μια ματιά που έριξα είδα ότι και τα W800, K800, K600, M600, P990, W810, K500, S700, Z800, W900 έχουν υποδοχή για κεραία. Υποθέτω πως τα περισσότερα (αν όχι όλα) θα έχουν.
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 fantazome to k700 na to kratas sto xeri kai na sournetai mia kerea mexri ta podia gia na piasei sto xorio.xixi
mjmj Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Με μια ματιά που έριξα είδα ότι και τα W800, K800, K600, M600, P990, W810, K500, S700, Z800, W900 έχουν υποδοχή για κεραία. Υποθέτω πως τα περισσότερα (αν όχι όλα) θα έχουν. Ολα αυτα ειναι Sony Ericsson ή κανω λαθος? Για nokia τιποτε σχετικο γνωριζουμε? Εχουν τετοιες υποδοχες σαν τα SE?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.