Προς το περιεχόμενο

Insomnia Site Forum Tech Spec

GT1807

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαστε ενα τεχνολογικο forum,μεταξυ αλλων,κ ομως δεν βρηκα πουθενα αναφορα για το υλισμικο(hardware) του site.Ουτε για το λογισμικο.Τι server εχουμε??Τι λειτουργικο??Μηπως ρωταω τσαμπα γιατι απο οτι καταλαβαινω οσο οι αναγκες του forum ανεβαινουν αλλαζει κ ο server.Απλα παντα ειχα την περιεργεια.Ισως κ ενα timeline να μου την ελυνε ποιο διεξοδικα την απορια(δηλ. ξεκινησαμε με αυτο κ μεσω αυτου ειμαστε εδω).Ελπιζω να μην ρωτησα κατι πολυερωτηθεν,απλα δεν βρηκα κ καμια αναφορα στην αναζητηση.

Τα σέβη μου

Δημοσ.
Προς το παρόν χρησιμοποιούμε κάτι πανάρχαια 80386 συστήματα' date=' με Windows ΝΤ 3.5.1...

Σε λίγο καιρό θα μετακομίσουμε σε ένα ειδικό server cluster που θα τρέχει ένα σωστό server λειτουργικό. ;)

Μη τρομάζετε. Παραπληροφόρηση είναι τα παραπάνω και όνειρα θερινής νυκτός :-D

Για την ώρα αντέχει ακόμα ένας P4 στα 2.8ghz με ένα 1gb ram και δίσκο 80gb. Λειτουργικό το RedHat Enterprise linux.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] Λειτουργικό το RedHat Enterprise linux[/size'].

Εμ βέβαια, τι, Windows θα χρησιμοποιούσαμε; :razz:

Όσο για τα όνειρα, no comment. :-D

Δημοσ.

Καλη φαση αν κ περιμενα κατι ποιο extreme για να πω την αληθεια.Απο γραμμη??Εχετε καθολου αναλυσεις bandwidth μηνιαιως ή ημερησιως ας πούμε?Μηπως ρωταω πολλα :D ?Η συζητηση paredwse Κ Hal9000 μου θυμιζει κατι....Μηπως πλησιαζει πρωταπριλια παλι??:D:D:D

Τα σέβη μου

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] Μηπως πλησιαζει πρωταπριλια παλι??:D:d:d

Ότι πλησιάζει, πλησιάζει. :-D

Δημοσ.
Εχετε καθολου αναλυσεις bandwidth μηνιαιως ή ημερησιως ας πούμε?Μηπως ρωταω πολλα :D ?

Τα σέβη μου

So? Tha mas pei kaneis peri bandwidth? H diskola?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...