alexg31979 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Και μια μερα αρχισε να αναβοσβηνει το λαμπακι ( power ) του fritzbox modem router και εσβησε το λαμπακι του dsl..Εκανα reset,update to firmware, ελεγξα καλωδια , πηρα την ΗΟL μου ειπε οτι μαλλον φταιε ο οτε,πηρα τον ΟΤΕ μου ειπε οτι αφου δουλευει το τηλεφωνο δεν φταινε αυτοι!!! Εδω και καμια 10αρια μερες ειχα ανοιξεις το portforwarding για edonkey και xbt client αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα!!! Καμια βοηθεια γιατι εδω και 10 μερες δεν εχω βρει καποια λυση και τωρα σας γραφω μεσω PSTN και δεν την παλευω
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Να σε ρωτήσω λιγάκι... Γιατί δεν βάζετε κατατοπιστικούς τίτλους και βάζετε άσχετα πράγματα ?
GabrielConnor Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 alexg31979 eixa to idio akrivos provlima me to linksys WAG354G . To esteila paketo piso stin forthnet kai perimeno na mou to antikatastisoun. Vevaiosou oti den exei provlima i grammi sou. Danisou ena DSL modem apo kapou kai tsekare to. Ego afto ekana, to ipa stous texnikous tis forthnet kai mou edosan diefthinsi na steilo to router mou gia antikatastasi
alexg31979 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Αυριο θα δοκιμασω ενα αλλο μοντεμ απλα ψαχνω μηπως το λαθος εχει ερθει απο το λογισμικο και οχι απο το hardware!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.