erwtokritos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Καταρχάς καλό μήνα, Έχω ένα modem-router Fritz Box το οποίο προμηθεύτηκα δωρεάν απο τη HOL με τη σύνδεση ADSL που έκανα πριν λίγο καιρό.Το θέμα είναι το εξής έχω αλλάξει το password και έχω ενεργοποιήσει και το firewall, αλλα άκουσα οτι υπάρχει δυνατότητα να μπαίνω στο router μόνο τοπικά... Ξέρει κανείς κατι γι'αυτό?
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 i erotisi ine ligo paraxeni.se ena router mporeis na mpeis sto menu tou ite remote ite topika.to topika einai panta anixto apla allazeis kodiko.to remote to anigoklineis esi opos kai ama einai anixto pali zitaei pass
erwtokritos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Φίλε pouline τα γνωρίζω όλα αυτά.Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποια ρύθμιση με την οποία πρόσβαση στο router να έχεις μόνο με την εσωτερική σου διεύθυνση π.χ. 192.168.0.* και όχι remote, για επιπλέον ασφάλεια.
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Φίλε pouline τα γνωρίζω όλα αυτά.Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποια ρύθμιση με την οποία πρόσβαση στο router να έχεις μόνο με την εσωτερική σου διεύθυνση π.χ. 192.168.0.* και όχι remote' date=' για επιπλέον ασφάλεια.[/quote'] auto leme.an o router exei firewall sinithos kovetai kai to remote management.,episis se polous routers ine apo default klisto kai prepei na to anixeis esi.
Kontos_Harry Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Ας μη σηκώσω νέο Post...Πήρα και γω το ίδιο μοντεμ-ρουτερ για τη κόρη μου στη Θεσσαλονίκη....Απο default είναι κομμένη η πρόσβαση από έξω...Αυτό που θέλω να κάνω είναι remote desktop μέσω VNC που το έχω αφήσει να τρέχει σαν server....ποια πόρτα να κάνω forward για το VNC? η έχετε καμμια άλλη πρόταση?
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Ας μη σηκώσω νέο Post...Πήρα και γω το ίδιο μοντεμ-ρουτερ για τη κόρη μου στη Θεσσαλονίκη....Απο default είναι κομμένη η πρόσβαση από έξω...Αυτό που θέλω να κάνω είναι remote desktop μέσω VNC που το έχω αφήσει να τρέχει σαν server....ποια πόρτα να κάνω forward για το VNC? η έχετε καμμια άλλη πρόταση? ego kano remote desktop kai exo anixei tin 3389.
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 kapou tha prepei na grafei me pia thira.an kai mia fili mou nomizo pezei xoris na exei anixei thira.
erwtokritos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Σε μία αναζήτηση που έκανα σε διάφορα ελληνικά forum όσων αφορά στο remote connection, έπεσα πάνω σε ένα πολυ καλό οδηγό με διάφορους τρόπους πρόσβασης.Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου τους sdikr και Re-Ti-Re για το tutorial αυτό. οι ενδιαφερόμενοι ας ακολουθήσουν το παρακάτω link: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=15101
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 to remote mporei na ginei me polous tropous.ite me http: ite me ssh ite me telnet.kapoioi routers sou lene ti tha afisoun me poio protokolo kai apo poies ip
SSS787878 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Στο συγκεκριμενο μοντερ-ρουτερ πας στο μενου του μετα ιντερνετ μετα port forwanding,remote desktop και δηλωνεις την τοπικη ip του υπολογιστη σου. οποτε αν απο μακρυα χτυπησεις την ιp του μοντεμ σου αυτο το στελνει κατευθειαν στην ip που του εχεις δηλωσει δηλ. στο local pc σου
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Στο συγκεκριμενο μοντερ-ρουτερ πας στο μενου του μετα ιντερνετ μετα port forwanding,remote desktop και δηλωνεις την τοπικη ip του υπολογιστη σου. οποτε αν απο μακρυα χτυπησεις την ιp του μοντεμ σου αυτο το στελνει κατευθειαν στην ip που του εχεις δηλωσει δηλ. στο local pc σου auto den exei sxesi me auto pou rotaei.autos rotaei pos ginete na mpei sto router topika mono.topika ginetai ama kopseis tin remote pou sto fritz den xero an ginetai i ama allaxeis username kai pass.pantos pes se ena filo sou na xtipisei tin wan ip sou http://www.whatismyip.com gia na tin deis na deis an einai anixto to remote.nomizo pantos oti me exeresi to cisco,jetspeed ola ta alla router exoun klisto to remote management.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.