Προς το περιεχόμενο

πρόσβαση σε router μόνο τοπικά

erwtokritos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς καλό μήνα,

Έχω ένα modem-router Fritz Box το οποίο προμηθεύτηκα δωρεάν απο τη HOL με τη σύνδεση ADSL που έκανα πριν λίγο καιρό.Το θέμα είναι το εξής έχω αλλάξει το password και έχω ενεργοποιήσει και το firewall, αλλα άκουσα οτι υπάρχει δυνατότητα να μπαίνω στο router μόνο τοπικά...

Ξέρει κανείς κατι γι'αυτό?

Δημοσ.

i erotisi ine ligo paraxeni.se ena router mporeis na mpeis sto menu tou ite remote ite topika.to topika einai panta anixto apla allazeis kodiko.to remote to anigoklineis esi opos kai ama einai anixto pali zitaei pass

Δημοσ.

Φίλε pouline τα γνωρίζω όλα αυτά.Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποια ρύθμιση

με την οποία πρόσβαση στο router να έχεις μόνο με την εσωτερική σου διεύθυνση π.χ. 192.168.0.* και όχι remote, για επιπλέον ασφάλεια.

Δημοσ.
Φίλε pouline τα γνωρίζω όλα αυτά.Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποια ρύθμιση

με την οποία πρόσβαση στο router να έχεις μόνο με την εσωτερική σου διεύθυνση π.χ. 192.168.0.* και όχι remote' date=' για επιπλέον ασφάλεια.[/quote']

auto leme.an o router exei firewall sinithos kovetai kai to remote management.,episis se polous routers ine apo default klisto kai prepei na to anixeis esi.

Δημοσ.

Ας μη σηκώσω νέο Post...Πήρα και γω το ίδιο μοντεμ-ρουτερ για τη κόρη μου στη Θεσσαλονίκη....Απο default είναι κομμένη η πρόσβαση από έξω...Αυτό που θέλω να κάνω είναι remote desktop μέσω VNC που το έχω αφήσει να τρέχει σαν server....ποια πόρτα να κάνω forward για το VNC? η έχετε καμμια άλλη πρόταση?

Δημοσ.
Ας μη σηκώσω νέο Post...Πήρα και γω το ίδιο μοντεμ-ρουτερ για τη κόρη μου στη Θεσσαλονίκη....Απο default είναι κομμένη η πρόσβαση από έξω...Αυτό που θέλω να κάνω είναι remote desktop μέσω VNC που το έχω αφήσει να τρέχει σαν server....ποια πόρτα να κάνω forward για το VNC? η έχετε καμμια άλλη πρόταση?

ego kano remote desktop kai exo anixei tin 3389.

Δημοσ.

Σε μία αναζήτηση που έκανα σε διάφορα ελληνικά forum όσων αφορά στο remote connection, έπεσα πάνω σε ένα πολυ καλό οδηγό με διάφορους τρόπους πρόσβασης.Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου τους sdikr και Re-Ti-Re για το tutorial αυτό.

οι ενδιαφερόμενοι ας ακολουθήσουν το παρακάτω link:

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=15101

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο συγκεκριμενο μοντερ-ρουτερ πας στο μενου του μετα ιντερνετ μετα port forwanding,remote desktop και δηλωνεις την τοπικη ip του υπολογιστη σου. οποτε αν απο μακρυα χτυπησεις την ιp του μοντεμ σου αυτο το στελνει κατευθειαν στην ip που του εχεις δηλωσει δηλ. στο local pc σου

Δημοσ.
Στο συγκεκριμενο μοντερ-ρουτερ πας στο μενου του μετα ιντερνετ μετα port forwanding,remote desktop και δηλωνεις την τοπικη ip του υπολογιστη σου. οποτε αν απο μακρυα χτυπησεις την ιp του μοντεμ σου αυτο το στελνει κατευθειαν στην ip που του εχεις δηλωσει δηλ. στο local pc σου

auto den exei sxesi me auto pou rotaei.autos rotaei pos ginete na mpei sto router topika mono.topika ginetai ama kopseis tin remote pou sto fritz den xero an ginetai i ama allaxeis username kai pass.pantos pes se ena filo sou na xtipisei tin wan ip sou http://www.whatismyip.com gia na tin deis na deis an einai anixto to remote.nomizo pantos oti me exeresi to cisco,jetspeed ola ta alla router exoun klisto to remote management.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...